MEB - Nopeat & Helpot Printtipalvelut

Missiomme on auttaa kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme arjen ja juhlan printtihaasteiden kanssa. Olemme luotettava kumppani kun tarvitset mainoksia, opasteita, lahjoja, vaatetusta tai suunnittelu- ja asennuspalveluita nopeasti.

MEB:n tarina

Yrityksemme tarina alkoi Helsingissä vuonna 2005, kun yrityksemme (Kaunokaiverrus Oy) perustaja Stuart alkoi kaivertamaan lahjatavaroita käsinkaiverruskoneella. Tarvittuaan itse käyntikortteja hän törmäsi printtialaa vaivaavaan ilmiöön: kehnoon palveluun. Vuonna 2008 Stuart päätti perustaa Suomeen printtifirman, jossa kaikki tehtäisi asiakaslähtöisesti. Nimi MEB tulee sanoista Mister Easy Business. Alan muista toimijoista poiketen MEB piti myymälää suuressa Kampin kauppakeskuksessa ja palveli viikon jokaisena päivänä. Pikatoimitukset olivat palvelun kärki jo alkuvaiheessa.

Alku oli kangerteleva, sillä yrityksessä ei ollut riittävää tietotaitoa tai teknologiaa, jotta toimintaa olisi saatu kasvatettua. Lopulta vuonna 2014 olimme rakentaneet toimivan digipainoympäristön ja ensimmäisen verkkokauppamme. Osakkaaksi tuli Anssi, jonka vastuulle yrityksen kehittäminen siirtyi. Yritys alkoi vuosikymmenen loppua kohden kasvamaan, kunnes koronapandemia ja muut maailman kriisit aiheuttivat suuria heilahteluja tuotteiden kysyntään. Pandemiasta selvittiin ja sen aikana saatiin avattua myös nykyinen kehittyneempi verkkokauppamme.

Vuonna 2022 koimme valtavan muutoksen, kun muutimme 14 vuotta meitä palvelleesta Sähkötalon alakerran myymälästä uusiin suurempiin tiloihin Sähkötalon 1. kerrokseen. Samalla saimme tiimiä kasvatettua ja laitekantaa kehitettyä entistäkin paremmaksi. Tarjoamme nykyisin Suomen kattavimman valikoiman erilaisia painotuotteita. Paperiprinttien lisäksi teemme tekstiilipainatuksia, kaiverruksia, tarroja ja asennuksia, liikelahjoja ja muita lahjatavaroita, leimasimia, suunnittelua ja muuta printtiaiheista konsultointia. Olemme avoinna pienimmillekin asiakkaille, mutta osaamme hoitaa myös suuret projektit ammattimaisesti ja aikataulussa.

Suomalaista työtä kansainvälisellä otteella. Asiakkaistamme suuri osa puhuu englantia, joka on myös työkielemme.

pingviini

Pingviini ilmestyi logoomme hieman sattumalta, mutta rakastuimme oitis sympaattiseen ja samaistuttavaan business-pingiiviiniimme.

pikatoimitus

Yli 7 pikatoimitettua tilausta joka päivä. MEB auttaa kun muut eivät kerkeä. Moni tuote valmistuu jopa odottaessa.

Vaaka

Läpinäkyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Hinnastomme ovat julkisia ja kaikille samat. Haluamme, että työpaikkamme avoin ja reilu meininki välittyy asiakkaillemme asti.

Meistä sanottua

Käytämme MEBiä mielellämme, sillä olemme saaneet sitä kautta materiaalit nopeasti ja laadukkaasti. Meillä asioita tapahtuu aika nopealla tahdilla ja usein materiaaleja tarvitaan pikaisesti lyhyellä varoitusajalla – MEB on ollut kumppani joka on pysynyt hyvin vauhdissa mukana.

-Jemina, Wolt Enterprises Oy

"Oli todella ilo työskennellä MEB:n kanssa tässä tapahtumassa. Suuressa projektissa oli paljon liikkuvia osia, mutta MEB:n joustavuus ja sitoutuminen tarjota erinomaisia tuotteita ja palveluita meille ja asiakkaallemme arvostettiin suuresti. Toivon saavani työskennellä MEB:n kanssa tulevaisuudessa uudelleen." Lue lisää

-Ms Gráinne McQuaid, Senior Project Manager, Abbey Conference and Events

"En voi sanoa tarpeeksi MEB:ltä saamastani poikkeuksellisesta palvelusta ja laadusta. Pienyrittäjänä etsin luotettavaa painokumppania, joka pystyisi toimittamaan huipputuotteita pankkia rikkomatta. MEB ylitti odotukseni kaikilla rintamilla."

- Sarah Thompson

"Nopea palvelu, erinomainen laatu ja luotettava. Olen käyttänyt MEB Kamppia vuodesta 2013 tulostamiseen, kopiointiin & skannaukseen, käyn yleensä Kampin myymälässä henkilökohtaisesti Asiakaspalvelu on loistavaa. Kiitos avusta vuosien varrella."

-PAM PPM (Google Review)

We've been using MEB now for over a decade! The team have always given us super fast service and their quality of work is fantastic! And when WE have made mistakes and had last minute changes the guys and girls have dropped everything to make sure we always get saved on time! Best printing and best service in the city!

-Peter, Aussiebar

"European People’s Party (EPP) organized an event in Helsinki Messukeskus in November 2018. The congress involved thousands of people including high level politicians from Europe. We needed a printer partner to provide us large amounts of document printing, flyers, posters and signs. Our top requirements for choosing a partner were flexibility and reliability. We are happy to say that MEB MisterEasyBusiness delivered both."

-Daphne L., European's People's Party

Kumppaneita ja asiakkaitamme

MEB • Digipaino • Painotalo • Tekstiilipaino • Kaiverrus • Suurkuvatulostus • Messukalusteet • Promotuotteet • Leimasimet • Suunnittelupalvelu

Copyright 2023