Inspiraatiota hääkutsuihin

Inspiraatiota hääkutsuihin

Hauskinta on, kun hääjuhlista tehdään omanlaiset - luontoa rakastava pari voi järjestää häät vaikka metsässä ja glamourista pitävä jahdilla tai kattoterassilla. On hyvä miettiä tyyli heti alkuun, jotta vieraille selviää jo kutsussa, millainen tapahtuma on kyseessä. 

Esittelemme tässä eri tyylisiä ideoita kutsuihin, jotka ovat toteutettavissa kauttamme.

Lisäksi myös muita vinkkejä, joilla teet vaikutuksen!

CLASSIC

Klassinen kutsu on tyyliltään elegantti, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Kaikista suosituin paperimme hääkutsuihin on perus vitivalkoinen mattakartonki. Kortit voidaan tehdä myös A65 koossa, joka on malliltaan kapeampi tai taitettuna, jolloin saat enemmän infoa mahtumaan pieneen tilaan.

Tekstuurinen paperi luo arvokkuutta kutsuihin edullisesti. Mikäli budjetissa on tilaa, niin kortteihin on mahdollista saada myös kohopainatus! Käytä kuorien sulkemiseen sinettiä, niin teet varmasti vaikutuksen kutsun vastaanottajaan. Sinetti voidaan tehdä täysin kustomoituna juuri teille!

Paperisuosituksemme:

Matte 300g White Textured 300g


KIMALLUSTA & GLAMOURIA

Metallinhohtoiset kartongit sopivat loistavasti säihkyvämpään tyyliin. Saatavilla valkoinen hopeaan heijastava helmiäiskartonki, johon voi tulostaa vaalen sävyisen taustavärin sekä asteen erikoisempi "Supergold" -paperi, jolla säväytät varmasti.

Tuo kortteihin lisää kimalletta folioinnilla! Saatavilla klassinen painettu foliointi sekä edullisempi digifoliointi eri sävyissä. Sujauta kuoren sisään vaikka ruusun terälehtiä tai glitteriä ja yllätä vastaanottaja - Tiesithän, että voimme tulostaa osoitteet suoraan kirjekuoriin!

Paperisuosituksemme:

Metallic 290g Supergold 250g


ROMANTIIKKAA ILMASSA

Mikäli haaveissasi ovat prinsessahäät, niin vaaleanpunainen on varmaankin jollain tapaa mukana koristeissa ja kutsuissa - Jos haluat rustiikkisemman tyylin, niin valitse murretut värisävyt designiisi!

Suosituksemme on neliönmalliset 14x14cm kortit, joihin saat myös pyöristety kulmat halutessasi.

Kirjoita kuoriin käsin vastaanottajan tiedot ja valitse kauniit postimerkit, niin luot ihanan romanttiset kutsut. Suihkuta pieni ripaus hajuvettä kutsuihin, ja saat vieraatkin mukaan tunnelmaan <3


Paperisuosituksemme:

Matte 300g Cream 300g


EKOLOGISET VAIHTOEHDOT

Voit tuoda arvosi esiin jo paperivalinnalla - ruskeaan Eco brown -paperiin onnnistuu tulostus myös valkoisella musteella. Valikoimastamme löytyy lisäksi kierrätetystä paperista valmistettua valkoista mattakartonkia, joka on sävyltään hieman harmahtava normaaliin verrattuna.

Sujauta kuoreen kuivatettuja kukkia tai lehtiä ilahduttamaan vastaanottajaa! Jos teillä jää aikaa askarteluun, niin mukaan voi laittaa vaikka runon - saat vintage tunnelmaa repimällä kortin reunat käsin.


Paperisuosituksemme:

Eco Matte 300g Eco Brown 275g


PERSOONALLISUUS KEHIIN

Onko tyylisi enemmän rock tai metal? Vai jotain muuta? Valkoisiin häämekkoihin pukeutuminen ei ole laissa määrätty - ole oma itsesi ja anna sen näkyä myös kutsuissa! Musta kartonki valkoisella musteella sopii loistavasti kaikille alternative pareille. (Toki se on muutenkin tyylikäs vaihtoehto)

Häitä ei tarvitse ottaa turhan vakavasti - jos olette huumorilla toimiva pariskunta, niin antakaa sen näkyä! Meiltä voit tilata vaikka kondomit tai tatuoinnit omilla kuvillasi - ne mahtuvat kutsun mukaan kuoreen tai voitte jakaa niitä hääpaikalla :) Vain mielikuvitus on rajana kutsujen tekoon! Kulmien pyöristys ja erikoinen koko on edullinen tapa tehdä korteista uniikit. Jos budjetissa on tilaa, niin kortit onnistuvat myös erikoismuotoisena!


Paperisuosituksemme:

Silk 300g Black 270g