Canon V900

Hyvää uutta vuotta!

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme mitä parasta uutta vuotta ja kertoa hieman, mitä vuodenvaihde on tuonut mukanaan.

Vuosi 2023 on lähtenyt käyntiin ja me MEB:illä olemme ottaneet uuden vuoden lämpimin sekä innoikkain mielin vastaan. Uusi vuosi on tuonut meille mukanaan uusia laitteita jotka mahdollistavat entistäkin laadukkaampaa jälkeä, sekä lisää mahdollisuuksia toteuttaa ideasi ja saada brändisi näkyville.

Nyt vuoden alussa olisikin mitä otollisin paikka päivittää yrityksesi brändiä tulevalle vuodelle.

Käyntikortit, menut, työvaatteet, opasteet, julisteet, tarrat, ikkunatarrat liikkeeseenne ja monet muut tuotteet järjestyvät helposti kauttamme tuttuun tapaan laadusta tinkimättä.

Olemme lisänneet palveluihimme myös tarrojen asennuksen, joten jos sinulla on tarvetta päivittää liikkeesi ikkunoihin logo tai aukioloajat, voimme toteuttaa suunnittelusta lähtien kaiken.

Jos sinulla ei ole logoa suunniteltuna, tai tarvitset apua suunnittelussa niin me voimme auttaa!

Viime vuonna muutimme uusiin tiloihin Sähkötalon 1. kerrokseen. Suuremman tilan johdosta olemme päivittäneet laitteitamme.

Uusi laserkaiverruskone

Epilog Fusion Pro

Olemme päivittäneet laserkaiverruskoneemme laadukkaan Epilog-valmistajan Laser Fusion Pro -malliin. Uuden laserin ominaisuuksien myötä, voimme kaivertaa entistä tehokkaammin myös metalliin.

Haluaisitko kaivertaa logon tai nimen esimerkiksi työkaluihin tai vaikka kokkiveitseen?  Esimerkiksi nämäkin tuotteet ovat nyt mahdollisia uudella kuitulaserkaiverruskoneella.

Voit myös tuoda meille melkein minkä vain esineen kaiverrettavaksi! Kuksat ja muihin puuesineisiin kaiverrus onnistuu uuden laserin myötä enstistäkin laadukkaammin ja helpommin.

Onko sinulla mielessä esine, johon haluaisit kaiverruksen? Voit tiedustella mahdollisuuksia toteutuksesta puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka pistäytyä liikkeeseemme.

Uusi suurkuvatulostin tarroille ja muille kalvoille

Uuden Roland SG3-540 leikkaavan suurkuvatulostimen avulla voimme tulostaa tarroja, sään kestäviä julisteita, roll-uppeja sekä tarroja entistäkin leveämpänä.

Uusi suurkuvatulostin tarroille ja muille kalvoille

Vanha Canon-tulostimemme siirtyi eläkkeelle ja tilalle tuli uudempi digituotantolaite, joten tulosteet ovat entistä laadukkaampia. Esitteet, käyntikortit sekä muut tulosteet hoituvat tuttuun MEB tyyliin, helposti ja nopeasti.

Kehitämme myös uusia viimeistelytapoja ja pyrimme tuomaan foliopainatukset tuotevalikoimaamme mahdollisimman pian.

Odotamme innolla mitä uusi vuosi tuo mukanaan.

Kiitos kaikille asiakkaillemme viime vuodesta ja toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä kanssanne myöskin tänä vuonna!