Ravintolat
Kahvila, josta löytyy MEB-painotuotteita, kuten telineitä, kylttejä, nimilaattoja jne.Kahvila, josta löytyy MEB-painotuotteita, kuten telineitä, kylttejä, nimilaattoja jne.

Ravintolan Printti- ja Painotuotteet

Ravintolan toimintaan tarvitaan paljon printattuja ja painatettuja tuotteita. Osa näistä on välttämättömiä ja mahdollistavat liiketoiminnan harjoittamisen, kun taas osa edistää myyntiä mainostamalla ja tuomalla brändiä esille.
Ravintolan painotuotteiden pitäisi olla laadukkaita, ulkonäöltään vaikuttavia ja aiottu viesti selkeästi ilmaistuna, jolloin nykyiset ja uudet asiakkaasi näkevät viestisi ja tulevat mielellään aterioimaan.

MEB tarjoaa monenlaiset printti- ja painotuotteet tarpeisiisi ja saat ne lyhyelläkin aikataululla! Voimme myös avustaa printtiesi suunnittelussa suunnittelupalvelun avulla.
Löydät tältä sivulta kaikkein yleisimmät ravintoloiden printtituotteet, joiden avulla teet liiketoiminnastasi helpompaa

 

Sisällysluettelo:

 

Yleisimpiä tuotteita

Ruokalistat ja hinnastot

Pariskunta lukemassa MEB-logolla varustettuja ruokalistojaPariskunta lukemassa MEB-logolla varustettuja ruokalistoja

Ruokalistat ovat monen ravintola-alan liiketoimen tärkeimmistä printtituotteista, sillä asiakkaan täytyy pystyä tarkastelemaan ruokalistaa ja tehdä päätös niissä lueteltujen tietojen perusteella. Ruokalistojen olisi hyvä olla selkeitä, sopivan muotoisia, tarpeeksi suuria listatakseen kaikki tuotteet sekä ulkomuodoltaan ja tuntumaltaan miellyttäviä. 

MEB tarjoaa monenlaisia ruokalistoiksi sopivia printtejä, kuin myös palveluita mahdollisesti jo olemassa oleville printtituotteille. Meiltä löytyy muun muassa:


Laminoidut printit

laadukas pinnoitus, joka suojaa printtituotteita esimerkiksi roiskeilta sekä likaantumisilta ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Soveltuu erinomaisesti yksi- ja kaksipuolisille ruokalistoille ja voimme myös laminoida jo olemassa olevat ruokalistat, jolloin ei tarvitse printata uusia ja säästät resursseja.

Laminoitu ruokalista, kiilto osoittaa laadukkaaseen pinnoitteeseenLaminoitu ruokalista, kiilto osoittaa laadukkaaseen pinnoitteeseen

Flyerit, esitteet ja kirjaset

Mikäli tarvitset väliaikaisia ruokalistoja, esimerkiksi kausimenuja kuten vappubrunssia varten tai erillisen listan muun muassa juomille, niin suosittelemme näitä tulosteita kyseisiin tarkoituksiin.

Juomalista yksitaittoisen esitteen muodossa.Juomalista yksitaittoisen esitteen muodossa.
Template by Graphicsfuel.com

Pöytäkolmiot

Nämä ovat erinomaisia esimerkiksi erikois- tai kampanjatuotteiden esittelyyn, kuten uutuusviinin mainostamiseen. Kolme sivua mahdollistavat, että kaikki pöydän äärellä istuvat näkevät niiden sisällön. Näistä on saatavilla myös telttamalli, jossa on vain kaksi sivua ja soveltuvat hyvin kahden istuttaville pöydille.

Erikoisjuoman mainos telttamallisessa pöytäkolmiossaErikoisjuoman mainos telttamallisessa pöytäkolmiossa
Template by starline on Freepik

Pöytätelineet

Nämä soveltuvat erinomaisesti erikoistuotteiden tai tarjousten mainostamiseen esimerkiksi kassan pöydällä. Saatavilla neljällä mallilla.

Juoman alennuskampanjan mainos pyötätelineessäJuoman alennuskampanjan mainos pyötätelineessä

Julisteet

Ruokalistat ja hinnastot soveltuvat hyvin myös julisteelle printattuna. Nämä voidaan sijoittaa kassan taakse seinälle tai ikkunaan kiinni, jolloin ohikulkijat voivat tarkastella hintoja ennen päätöstä astua liikkeeseen. Julisteet sopivat hyvin myös mainontaan, esimerkiksi mainostelineisiin. Asiasta lisää alempana.

Hinnasto julisteen muodossaHinnasto julisteen muodossa

Ravintolan mainonta ja brändäys

Ravintolan ulkopuoli, josta löytyy MEB-logolla varustetut painotuotteet, kuten mainosjuliste a-telineen sisällä, logotarra ikkunassa jne.Ravintolan ulkopuoli, josta löytyy MEB-logolla varustetut painotuotteet, kuten mainosjuliste a-telineen sisällä, logotarra ikkunassa jne.
A-stand template by qeaql-studio on Freepik

 

Ravintolan sijainti sekä sen ilme sisältä ja ulkoa ovat sen paras mainos, heti tyytyväisten asiakkaiden jälkeen. Mainostaminen ja brändäys kannattaa aloittaa varmistamalla, että ohikulkijat ja asiakkaat muistavat ravintolasi olemassaolon pidemmänkin ajan jälkeen.
MEB:ltä saat kaikki tarvittavat printtituotteet edullisesti, ja niiden avulla viestit asiakkaille, mistä ravintolassasi ja brändissäsi on kyse.


Ikkunatarrat ja teippaukset

Tulostetuilla tarroilla ja teipeillä koristat ravintolasi ikkunoita ja ovia tehokkaasti ja selkeästi, vahvistaen brändiä ja välittäen tärkeitä viestejä. Voit esimerkiksi koristaa niitä ravintolasi logolla, ja oveen menee sopivasti aukioloajat, jolloin ohikulkijat tietävät tulla aukioloaikojen mukaan. Meiltä saat myös asennuspalvelun!

Tutustu tarravalikoimaamme ja asennuspalveluumme verkkosivuiltamme ja tee tilaus!

Ravintolan logotarratRavintolan logotarrat
Template by Graphicsfuel.com

Käyntikortit

Käyntikortit ovat perinteinen tapa jakaa yhteystietoja ja tuoda samalla omaa brändiä esille. Nämä kortit ovat saatavilla eri kokoisina, yksi- tai kaksipuolisina sekä useilla eri vaihtoehdoilla paperin materiaalille, pinnoitteelle, laminoinnille, folioinnille jne. Useampi vaihtoehto ja asetus antaa mahdollisuuden luovuuteen.

Käyntikorteille on myös saatavilla teline ja kotelo niiden jakamisen optimointiin. Tiskillä seisova teline mahdollistaa ravintolasta kiinnostuneiden asiakkaiden ottaa käyntikorttinsa itse ja taskuun mahtuva korttikotelo suojaa käyntikortteja vierailujen aikana, josta voi sitten ottaa kortin esille sopivan hetken tullessa.

Kalaravintolan käyntikorttiKalaravintolan käyntikortti
Template by Graphicsfuel.com

Taitettavat käyntikortit

Taitettavilla käyntikorteilla on samat ominaisuudet, kuin perinteisillä käyntikorteilla, mutta taitoksen tuoma pinta-alan lisäys antaa mahdollisuuden luovuudelle tilan käytössä!

Taitetut käyntikortit ovat yleisempiä ravintoloiden osalta, sillä taitos antaa käyntikortille lisää pinta-alaa muuhunkin tarkoitukseen. Näistä yleisin on tilan varaaminen leimapassille, jota kanta-asiakkaat käyttävät saadakseen jonkin määritellyn edun, kuten tuntuvan alennuksen. MEB:ltä saat samalla myös erilaiset leimasimet ja niiden tarvikkeet.
Taitettuja käyntikortteja voi myös lahjoittaa muille, esimerkiksi lahjakortin kanssa, jolloin kortit saavat aivan uuden käyttötarkoituksen.

Hampurilaisravintolan käyntikortti leimapassilla kanta-asiakkailleHampurilaisravintolan käyntikortti leimapassilla kanta-asiakkaille

Mainosjulisteet

Julisteita voi käyttää ruokalistan esittämisen lisäksi myös mainostarkoituksiin. Mainosjulisteilla voidaan viestiä esimerkiksi aukioloaikoja, uutuustuotteita, alennusmyyntejä, tapahtumia, kuten Happy Hour, ravintolan tai kahvilan nimeä, aikaisemmin mainittuja hinnastoja yms. Voit lukea lisää käyttötarkoituksista blogikirjoituksestamme.

Mainosjulisteilla on monia vaihtoehtoja ja asetuksia; kaikki yleisimmät tai itse määritelty koko, useita paperilajeja sekä pinnoitteita. Muovikalvolle tulostetut julisteet suojaavat mainosjulisteita kosteudelta ja sään vaikutuksilta, joten ne välittävät viestiään pitkään ja kulumatta.
Mainosjulisteita voidaan sijoittaa muun muassa niille varatuille paikoille kadulla, ravintolan ikkunaan tai seinälle. Näitä voi myös sijoittaa mainostelineen sisään, josta voit lukea lisää seuraavasta kohdasta.

Ramen-ravintolan mainosjulisteRamen-ravintolan mainosjuliste

Mainostelineet ja -liput

Mainostelineet ovat erinomainen ja näkyvä tapa mainostaa liikkeesi ulkopuolella, ja niitä on jo käytetty pitkään. Näkyvyyttä voi myös säätää asettamalla teline haluttuun suuntaan ja muovitasku suojaa mainosjulistetta säältä.
Mainostelineet ovat lähempänä katseen tasoa, ja olemme tottuneet yhdistämään nämä tunnetut telineet mainontaan, joten on todennäköistä, että ohikulkijat huomaavat mainoksen.

Perinteiset mainostelineet tunnetaan nimellä A-teline, ja ne ovat saatavilla usealla värillä, mikä vain sopii brändiisi. MEB:ltä on myös saatavilla Windmaster-mallin mainosteline, jonka jalat ja muotoilu on suunniteltu kestämään kovempiakin tuulia. Kumpikin malli on saatavilla kahdella koolla.

Myös mainosliput soveltuvat erinomaisesti ravintolan ja kahvilan mainontaan. Ne liehuvat tuulessa ja ovat siten huomiota herättäviä, keräten asiakkaita luoksesi. Näitä näkee erityisesti rantojen läheisyydessä, kuten rantabaarien tai -kahviloiden edustalla, missä luontaisesti tuulee enemmän.

A-teline ja mainoslippuA-teline ja mainoslippu
Flag template by macrovector on Freepik

Työvaatteet brändillä

Työvaatteet ovat yksi tärkeimmistä keinoista tuoda brändi esille asiakaskohtaamisissa. Meiltä MEB:ltä on saatavilla painatukset joko uusiin vaatteisiin tai voit tuoda jo hankitut työvaatteet ja tuoda brändisi esille uniikkien painatusten avulla!

Meiltä on saatavilla kaikki yleisimmät työvaatteet, kuten t-paitoja, pikee- ja kauluspaitoja, erilaisia päähineitä sekä essuja. Myymme lisäksi kierrätystekstiileistä valmistettuja Pure Waste -tekstiilejä, mikäli arvoihisi kuuluu ympäristöystävällisyys ja eettisyys.
Voit myös tilata meiltä kangasmerkit yksinkertaisena brändituotteena työvaatteisiin kiinnitettynä. Työntekijät käyttävät mielellään laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita työssään.

Essu yrityksen logollaEssu yrityksen logolla

Nimikyltit henkilökunnalle

Muovisilla nimikylteillä voit ilmaista asiakkaille muun muassa roolisi ravintolassa, esimerkiksi asemasi esihenkilönä. Nämä kyltit voidaan kiinnittää rintakehään neulalla tai magneetilla.

Voit myös ilmaista brändiäsi kaiverretulla tai tulostetulla nimikyltillä. Kaiverretut nimikyltit ovat kestäviä ja saatavilla esimerkiksi kullan- tai hopeanvärisenä, kun taas tulostetut nimikyltit mahdollistavat yksityiskohtaisemman ja monivärisemmän designin.

Voit helposti ja vaivattomasti teettää nimikyltit suurellekin joukolle työntekijöitä muuttuvien tietojen valinnalla. Ei tarvitse luoda eri designia per työntekijä, vaan samalle tiedostolle saadaan jaettua vaihtuvat tiedot selkeän taulukkotiedoston avulla.

Baristan nimikylttiBaristan nimikyltti

Sisustusjulisteet

Ravintolan sisustus on viihtyvyyden, brändin ja teeman kannalta kriittinen toimenpide. Voisiko napolilainen pizzeria olla napolilainen ilman kehystettyjä kuvia kotimaasta tai kokista pizzauunin äärellä?

Sisustusjulisteemme ovat erinomaisia laadultaan ja voit hankkia samalla kehykset, jolloin niistä tulee sisustustauluja ja erottamaton osa ravintolaa. Julisteemme ovat myös saatavilla eri laatuisina ja eri valmistusmenetelmillä, kuten puuvillakanvaaseina. Voit myös käyttää sisustukseen esimerkiksi printattuja kylttejä, suuria kanvaaseja tai kangasbanderolleja.

Tutustu sisustustuotteisiimme ja tee tilaus!

 

Kehystetty sisustusjuliste pizzasta perinteisessä kiviuunissaKehystetty sisustusjuliste pizzasta perinteisessä kiviuunissa
Template by Graphicsfuel.com

Printtien tilaaminen ravintolan tarpeisiin MEB:ltä

MEB tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot printtituotteiden hankkimiselle ravintoloita varten. Tilaaminen onnistuu tämän verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai myymälässämme. Suosittelemme verkkokauppaa, jos teillä on selvät sävelet tuotteista ja myös tiedostoista. Rekisteröityneinä asiakkaina saat verkkokaupasta aina edullisimman hinnan yksittäiselle tuotteelle.

Printtituotteiden graafinen suunnittelu

Tulostaminen edellyttää painovalmista tiedostoa. Tiedoston luomiseen tarvitaan idea ja riittävä teknologia. Riippuen luovuudesta ja käytettävissä olevista ohjelmista, tässä ovat yleisimmät vaihtoehdot:

Suunnittele printit alusta asti itse

Printit voi suunnitella melkein millä tahansa ohjelmalla. Suosittelemme käyttämään graafiseen suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmia (Adobe Photoshop/Illustrator/Indesign yms.) tai julkaisuohjelmia (Word yms.). Jos ohjelmasta saa pdf-tiedoston tallennettua, on se luultavasti riittävä. Canva on erinomainen ilmainen työkalu. Tiedosto-ohjeita löydät tuotesivuilta ja yleisiä laatuohjeita täältä.

MEB Suunnittelupalvelu

Kaipaatko apua printtituotteiden suunnittelussa? Voit jättää toteutuksen meidän harteillemme. Minimissään tarvitsemme sinulta tekstisisällöt ja mahdolliset kuvat. Jos sinulla on suuntaa-antava tyyli mielessä, aina vain parempi. Fontin, kuvituskuvien ja/tai sävymaailman päättämisellä päästään jo erittäin pitkälle. MEB suunnittelupalvelussa veloitus on käytetyn ajan mukaan.

Ravintolapaketit

Oletko kiinnostunut tilaamaan useamman tuotteen? Laskemme mielellämme sinulle tarjouksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitsette. Laita siis meille viestiä ja katsotaan miten voimme tehdä ravintolan toiminnan ja ulkonäön suunnittelusta helpompaa.

Ravintola-aiheiset blogikirjoitukset

Olemme kirjoittaneet aiheeseen liittyviä blogitekstejä ja voit lukea niitä klikkaamalla alla olevia artikkeleita.

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright 2023