Nopea

Nopein palvelu – auki 7 päivää viikossa

Palvelu

Laajin valikoima & paras sijainti

Tilaa verkosta

Tilaa netistä, nouda myymälästä

Tyytyväisyystakuu

100% tyytyväisyystakuu

AJANKOHTAISIA ARTIKKELEITA

 • MEB Tapiola suljetaan toistaiseksi
  MEB Tapiola suljetaan toistaiseksi

  MEB Tapiola suljettu 26.8.2022 alkaen

  MEB Tapiola sulkee ovensa määrittelemättömäksi ajaksi 26.8.2022. Toivotamme kaikki paikalliset asiakkaamme asioimaan jatkossa Kampin myymälässä, sähköpostitse tai verkkokaupan kautta. Tarjoamme edelleen nopeat toimitukset Espooseen Postin ja kuriirikumppaniemme avulla.

  Avasimme myymälämme Heikintorille keväällä 2019, sillä tarvitsimme enemmän tilaa kasvaaksemme. Lisäsimme uusia laitteita ja tekniikoita, sekä kasvatimme tiimimme kokoa. Vanhat tilat Kampissa kävivät ahtaaksi ja Heikintorilta löytyi sopivat tilat ratkomaan ongelmamme. Tiesimme, ettei Heikintorin myymälä tule koskaan olemaan yhtä vilkas, kuin Kampin pisteemme. Ajattelimme, että siinä vaiheessa, kun asiakkaat tuntevat meidät Tapiolassa, voimme siirtyä vilkkaammalle sijainnille, esimerkiksi kauppakeskus Ainoaan. Heikintori oli muutenkin jo rapistunut, joten toivoimme saavamme edes pari vuotta aikaa siellä. Koronapandemia iski oltuamme vajaa vuoden auki Tapiolassa. Joudu

  Read more »
 • MEB Kamppi muuttaa yläkertaan
  Sähkötalo

  MEB Kampin myymälä muuttaa 15.8.2022 uusiin tiloihin Sähkötalon 1. kerrokseen Robert's Coffeeta vastapäätä.

  Olemme maanantain 15.8. Kampissa suljettuna ja avaamme uusissa tiloissa tiistiana 16.8. MEB Tapiola palvelee myös maanantaina.

  Read more »

TUOTEKATEGORIAT

Copyright 2020