Tapahtumat
HäätHäät

Painotuotteet tapahtumiin

Festivaalit • Konsertit • Konferenssit • Seminaarit • Asiakastilaisuudet • Tuotedemot • Yhtiökokoukset

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja haluat hurmata vieraasi ammattimaisilla järjestelyillä? Oli kyse sitten pienestä, mutta tärkeästä tapaamisesta tai valtavasta massatapahtumasta, saat kaikki tarvittavat printit ja tarvikkeet MEB:ltä. Voimme osallistua tapahtuman ja tarpeiden kartoittamiseen jo varhaisessa vaiheessa ja kauttamme hoituu myös graafinen suunnittelu. Järjestämme painotuotteet tapahtumapaikalle ja asennamme tuotteet sovitusti.

Tapahtumapaikan brändäyksen ja opasteiden lisäksi MEB printtaa kaiken, mitä haluat jakaa tapahtumassasi. Esitteet, flyerit ja muut painomateriaalit printtaamme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Henkilökunnalle printtaamme staff-paidat ja tapahtumapassit kaulanauhoineen, myös vieraillesi. Promotuotteilla, kuten kangaskasseilla, juomapulloilla tai kynillä jätät vieraillesi pysyvän muiston onnistuneesta tapahtumastasi.

Kun tarvitset mitä tahansa tapahtumaasi, kysy MEB:ltä!

Sisällysluettelo:

Yleisimpiä tuotteita

Tapahtuma-alueen brändäys

Tapahtumapaikan valinta auttaa kartoittamaan mitä painotuotteita sen koristamiseen tarvitaan. Sisätapahtumissa ei tarvitse murehtia sääolosuhteista ja erilaisia pintoja ja rakenteita voi hyödyntää. Kaiteista ja kattorakenteista voi roikottaa asioita, seiniä vasten voi nojata ja lattioita merkata tarroilla. Ulkotiloissa on tärkeämpi panostaa väkijoukkojen hallintaan. Aidat, opasteet ja karttaprintit auttavat vieraitasi löytämään oikeaan paikkaan. MEB auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet opasteiksi ja tilojen koristeluun.

Taustaseinät sisätiloihin

MessuseinätMessuseinät

Tapahtumissa on yleensä vähintään yksi pääpolttopiste, eli lava tai muu esitysalue. Voit tunnistaa nämä tilat miettimällä, mitä osaa tiloista vieraasi todennäköisesti valokuvaisivat. MEB tarjoaa erilaiset ratkaisut, joilla saat esiintymislavastasi näyttävän. Yleisimmät ratkaisut tilojen taustojen brändäämiseen ovat:

Pop-up seinä

Teleskooppimaisesti auki ponnahtava tukeva rakenne on helppo pystyttää sekunneissa. Kangasprintti kiinnitetään seinään mukana tulevalla tarranauhalla tai magneetilla. Seinä on n. 30cm paksu ja niitä saa vakiomitoissa. Korkeus on 226cm ja leveydet n. 152cm, 226cm, 300cm tai 373cm. Pop-up seinää voi käyttää monta kertaa ja voit ostaa myöhemmin pelkän uuden printin jos runko on edelleen kunnossa.

Pop-up seinäPop-up seinä

Kevytseinä alumiiniputkirungolla

Seinä rakennetaan ohjeiden avustuksella alumiiniputkista ja muista osista n. 10 minuutissa. Huppumainen kangasprintti pujotetaan rakenteen yli niin että myös selkäpuoli on siistiä kangaspintaa (ja myös printattavissa). Kevytseinä pysyy pystyssä alumiinijalkojen avulla, joiden syvyys on 40cm (20cm edessä ja takana). Alumiiniputkirakenne on mahdollista tehdä melko vapailla mitoituksilla, mutta yleisin korkeus on 238cm. Sopiva leveys löytynee haarukasta 80cm - 600cm.

KevytseinäKevytseinä

Roll-up banneri

Printattu vuota vedetään alumiinialustasta ylös ja ripustetaan taakse tulevan alumiinikepin päähän. Tuttu tuote monille yleisimmässä koossa 85x200cm, mutta roll-uppeja on mahdollista saada myös extraleveänä. Suosittelemme kuitenkin edellämainittuja seinäratkaisuja yli 100cm leveiksi seiniksi ja roll-uppeja muuhun käyttöön.

Roll-upitRoll-upit

Printatut levyt

Jos tapatumapaikassasi on "kertakäyttöiset" seinät, kannattaa selvittää voisiko ne vuorata tulostetulla ohuella levyllä. Kapa-levy tai aaltopahvi on kevyttä ja se voidaan kiinnittää ruuvilla tai 2-puolisella teipillä. Lopputulos on viimeistellyn ja "rakennetun" näköinen, kun ei tarvita erillisiä telineitä. Tulostetut kyltit eivät taitu, kuten telineet, joten suurten palojen kuljetus ja asennus tulee ottaa huomioon suunnitteluvaiheessa.

Tulostetut kyltitTulostetut kyltit

Juliste tai banderolli

Edullisin ratkaisu lisätä brändäystä taustalle on printata paperinen juliste tai bannerikankainen tai PVC-muovinen banderolli. Kannattaa selvittää, miten esiintymislavantaakse saa kiinnitettyä tai ripustettuja printtejä ennen tilaamista.

BanderolliBanderolli

Banderollit & aitahuput

Roll-upitRoll-upit

Ulkotapahtumiin tarvitset suuria printtejä, jotte viestisi välittyy ihmismeren yli. MEB printtaa suuret banderollit, jotka voi kiinnittää tapahtumapaikan rakenteisiin. Tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yläpuolella roikkuva banneri auttaa vierasta aistimaan tapahtuman tunnelman jo ovella.

Jos tapahtuma-aluettasi ympäröi verkkoaita ja haluat estää, ettei sisään näe, voidaan aita päällystää printatulla kankaalla. Mesh-banner, eli verkkokangas päästää tuulta läpi. Banderolli on helppo kiinnittää aitaan vaikka nippusiteillä.

Beach flagit & liput

Nimestään huolimatta beach flageja voi käyttää muuallakin kuin rannalla. Nämä kevyet ja huomion kaappaavat pyörivät liput auttavat ihmisiä suunnistamaan sinne missä tapahtuu. Lipputankoja saa eri kokoisina, muotoisina ja monilla eri jalustavaihtoehdoilla.

MEB:ltä saat myös aidot lipputankojen liput tarvittavilla kiinnitysmekanismeilla. Jos tapahtumapaikallasi on lipputanko, kannattaa tämä mahdollisuus hyödyntää.

Telineet ja kyltit ulos

Ulkoilmasta ei välttämättä löydy sopivia rakenteita banderollien tai kylttien kiinnittämiseen. MEB tarjoaakin laajan valikoiman erilaisia ulkomainostelineitä ja rakenteita, joilla saat yleisösi ymmärtämään mihin saapua.

Lattiatarrat

MEB printtaa tarrat myös lyhytaikaiseen käyttöön. Jos sisätapahtuma-alue on sokkeloinen, kannattaa harkita lattiatarrojen hyödyntämistä opasteina. Ne eivät ole ihmisvirtojen tiellä, mutta kävelijät katsovat luontaisesti eteensä ja kiinnittävät huomiota maassa oleviin printteihin.

Pääsyliput ja väkijoukon hallinta

Tapahtumatyöntekijät haluavat yhtenäisen ilmeen, jotta vieraat osaavat erottaa henkilökunnan vieraista. MEB tarjoaa ratkaisut, jolla henkilökuntasi on brändätty tapahtumasi tyyliin. 

Rannekkeet

Haluat tarjota vieraillesi rennon ilmapiirin ja vapauden liikkua. Kertakäyttöisellä rannekkeella voit merkata vieraasi eikä ovimiehen tarvitse miettiä päästääkkö tätä sisään. Rannekkeita voi hyödyntää myös erilaisia asiakasryhmiä, kuten VIP-vieraita tai artisteja varten. Ranneke kestää vaikka koko viikonlopun mittaisen tapahtuman yli.

Leimasimet

Ranneketta kevyempi ratkaisu on leimata vieraiden kämmenselkään tapahtuman logo. Tämä sopii paremmin muutaman tunnin tapahtumiin, kuten konsertteihin. MEB:ltä saat helpot automaattileimasimet, joissa on mustekasetti sisällä. Käsien ja epätasaisten pintojen leimaamiseen sopivampi saattaa olla kuitenkin perinteinen manuaalileimasin, johon tarvitaan erillinen mustetyyny.

Kaulanauhat ja kortinpidikkeet

Printatuilla kaulanauhoilla annat henkilöstöllesi ja vieraillesi ammattimaisen ilmeen. Logokaulanauhoja voi myös jakaa vieraille avaimenperiksi. MEB:ltä saat tilattua kaiken kokoiset ja pidikkeelliset kaulanauhat.

Tapahtumapassin pidike

Kaulanauhassa yleensä roikkuu muovinen kortinpidike. Valikoimassamme on pidikkeitä muovikorteille ja eri kokoisille korteille/passeille.

Pukeutuminen tapahtumassa

Tapahtumatyöntekijät haluavat yhtenäisen ilmeen, jotta vieraat osaavat erottaa henkilökunnan vieraista. MEB tarjoaa ratkaisut, jolla henkilökuntasi on brändätty tapahtumasi tyyliin. 

Pöytäkartta häihinPöytäkartta häihin

MEB:ltä saat kaiken väriset ja malliset staff-vaatteet - printattuna tietenkin. Tapahtumatyöntekijöiden tulisi parhaassa tapauksessa käyttää keskenään identtisiä vaatteita (staff-paidat), mutta tärkeintä on että vaatteiden väritys edustaa firman brändiä. Logo ja tekstit voidaan printata tai brodeerata.

Yleisimpiä vaatekappaleita tapahtumiin ovat t-paidat, kauluspaidat, pikeepaidat, hupparit ja college-paidat. Myös huomioliivit ovat joissain tapauksissa sopiva vaate ja varmasti erottuva. Jos et löydä verkkokauppamme valikoimasta sopivia vaatteita, kannattaa kysyä meiltä ja voimme etsiä toimittajiemme valikoimista sopivat ratkaisut. Voitte tuoda myös omat vaatteet painatettavaksi.

Nimikyltit

Nimikyltti on näppärä tapa ilmaista että joku kuuluu henkilökuntaan. Neulalla tai magneetilla kiinnittyvä kyltti rintapielessä voi korvata jopa painatuksen. Jos tapahtuman henkilökunta vaihtuu, eikä ole mahdollista järjestää omia vaatteita kaikille, voi logollisella kyltillä merkitä kulloinkin vuorossa olevan henkilön. MEB:n valikoimassa on myös neulalla kiinnitettäviä kortin pidikkeitä.

Printatut materiaalit ja mainokset

Flyerit & esitteetFlyerit & esitteet

Oli kyseessä sitten myyntitilaisuus tai konferenssi, vierailijat ovat siellä vastaanottamassa tietoa. Miten varmistat, että vieraasi muistavat kaiken kotonakin? Tulostettu flyer, kortti, taitettu esite tai vihkonen on se "kättä pidempi", joka vieraasi tai potentiaalisen asiakkaasi mukaan lähtee ja kotiin tai toimiston pöydälle asti päätyy. Myös suurten tapahtumien aikana tarvitaan aluekarttoja tai ohjelmalehtisiä.

Flyerit ja esitteet

Kevyin ja yleisin mainos tapahtumassasi on lentolehtinen, eli flyer. Voit hyödyntää niitä myös julkisen tapahtumasi, kuten konsertin tai festivaalin mainostamisessa. Jos mainoksessasi on paljon sisältöä pitää ehkä käyttää suurempaa paperikokoa tai mieluiten taittuvaa esitettä, joka on kompakti mutta ei tee kompromissiä painopinnan määrässä. Esite on sopiva mainosformaatti, kun haluat kertoa yrityksestäsi tai tuotteista ja aktivoida mainoksen saajaa toimintaan. Taiteltuun esitteeseen mahtuu hyvin tapahtumasi ohjelma ja aluekartta.

Vihkoset ja katalogit

Festivaaleilla ja muissa suurissa tapahtumissa ohjelmaa voi olla paljon. MEB printtaa ohjelmavihkoset kaiken kokoisina ja suurillakin sivumäärillä. Tieteellisissä konferensseissa vieraille voidaan jakaa myös pehmeäkantisia kirjoja tai katalogeja.

Käyntikortit ja postikortit

Käyntikortti on universaali työkalu kaikkiin kohtaamisiin. Verkostoitumistapahtumissa niitä on ehdottomasti oltava mukana. Käyntikortilla jaat yhteystiedot ja edistät yhteydenottoja messujen jälkeen.

MEB printtaa myös suuremmat kortit. Mainospostikortti on mukava kotiinvietävä. Onko tapahtumassasi juontaja? Lunttilaput on tyylikästä kiinnittää/printata juontokorttien sisäpuolelle ja katsojat näkevät vain tyylikkään brändisi korttien selkäpuolella.

Promotuotteet jaettavaksi

Oletko edustamassa tuotetta, palvelua tai brändiä tapahtumassa? Jaettavat promotuotteet ovat mieluisia kotiinviemisiä tapahtumasta. Käyttöesineestä, kuten kuulakärkikynästä on iloa tapahtuman jälkeenkin ja mainoksesi kulkee kätevästi sen kyljessä. MEB:ltä saat valtavan valikoiman erilaista promotarviketta ja giveaway-jaettavaa.

Kynät logopainatuksellaKynät logopainatuksella

Kuulakärkikynät ja muut kirjoitusvälineet ovat tyypillisin näky vastaanottopöydällä. Niitä lähtee aina mukaan, joten varaudu riittävällä varastolla. MEB löytää valikoimastaan juuri teidän budjettiinne ja brändiin sopivan kynän.

Promotuotteet

Logotuotteiden kirjo on valtava. MEB:ltä saat tilattua mitä vain avaimenperistä termospulloihin ja kangaskasseista sateenvarjoihin. Voit etsiä inspiraatiota eniten myytyjen tuotteiden katalogista:


Printtien tilaaminen tapahtumaan MEB:ltä

MEB tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot printtituotteiden hankkimiselle tapahtumaa varten. Tilaaminen onnistuu tämän verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai myymälässämme. Suosittelemme verkkokauppaa, jos teillä on selvät sävelet tuotteista ja myös tiedostoista. Rekisteröityneinä asiakkaina saat verkkokaupasta aina edullisimman hinnan yksittäiselle tuotteelle.

Printtituotteiden graafinen suunnittelu

Tulostaminen edellyttää painovalmista tiedostoa. Tiedoston luomiseen tarvitaan idea ja riittävä teknologia. Riippuen luovuudesta ja käytettävissä olevista ohjelmista, ovat tässä yleisimmät vaihtoehdot:

Suunnittele printit alusta asti itse

Printit voi suunnitella melkein millä tahansa ohjelmalla. Suosittelemme käyttämään graafiseen suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmia (Adobe Photoshop/Illustrator/Indesign yms.) tai julkaisuohjelmia (Word yms.). Jos ohjelmasta saa pdf-tiedoston tallennettua, on se luultavasti riittävä. Canva on erinomainen ilmainen työkalu. Tiedosto-ohjeita löydät tuotesivuilta ja yleisiä laatuohjeita täältä.

MEB Suunnittelupalvelu

Kaipaatko apua printtituotteiden suunnittelussa? Voit jättää toteutuksen meidän harteillemme. Minimissään tarvitsemme sinulta tekstisisällöt ja mahdolliset kuvat. Jos sinulla on suuntaa-antava tyyli mielessä, aina vain parempi. Fontin, kuvituskuvien ja/tai sävymaailman päättämisellä päästään jo erittäin pitkälle. MEB suunnittelupalvelussa veloitus on käytetyn ajan mukaan.

Tapahtumapaketit

Oletko kiinnostunut tilaamaan useamman tuotteen? Laskemme mielellämme sinulle tarjouksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitsette. Laita siis meille viestiä ja katsotaan miten voimme tehdä tapahtuman suunnittelusta helpompaa.

Tapahtuma-aiheiset blogikirjoitukset

Olemme kirjoittaneet aiheeseen liittyviä blogitekstejä ja voit lukea niitä klikkaamalla alla olevia artikkeleita.

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright 2023