Tuo omat vaatteesi & tekstiilisi painatettavaksi ja säästät

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman tekstiileitä, mutta voimme painaa myös omaan tuotteeseesi. Voit käyttää tätä sivua hintalaskurina tai jopa tilata työn verkkokauppamme kautta. Sinun tulee tuoda/toimittaa tekstiilit myymäläämme. Varmistathan että vaatteet ovat puhtaita!

Suosituin, kestävin ja edullisin painatustekniikkamme on 1-väri vinyyli, jolla saamme toteutettua erittäin laadukkaan painatuksen lähes mihin vain kankaaseen. Logo / teksti leikataan vinyylistä, joten tällä tekniikalla ei hyvin pienet yksityiskohdat onnistu.

Täysvärikuvat onnistuvat myös joko printattuna vinyylille tai sublimaatiolla. Brodeeraus, silkkipaino, seripaino, direct-to-garment digitulostus, direct-to-film ja muut tekniikat saatavilla.

Jos et ole varma mikä painatustekniikka on sopiva designiisi, voit lähettää tilauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen info@meb.fi

Isoihin tilauksiin (100+ paitaa) kannattaa pyytää erillinen tarjous.

TUOTANTOAIKA:
Samana päivänä / 24h
2-3 päivää
Supervalue 7-14 päivää
FDSV
Määrä1+110+120+130+150+1100+1200+1500+1
FDSV
Määrä1+110+120+130+150+1100+1200+1500+1

Tekstiilipainatusten aineistot:

Toimita painettavat aineistot mielellään 1:1 kokoisena vektorigrafiikkana (pdf, eps, svg, ai, cdr), mutta myös korkealaatuiset kuvatiedostot (jpeg, png, tiff) kelpaavat.

Tekstiileihin painettaessa tai brodeerattaessa, on grafiikan ja paidan välillä selkeästi nähtävä raja. Erilaiset hehku- ja varjoefektit eivät siis ole mahdollisia niin, että painatuksen sävy liukuisi täysin saumattomasti paidan omaan sävyyn. Tulostetuissa kalvoissa näkyy aina selkeä raja, vaikka tulostettu sävy olisi kuinka lähellä paidan omaa sävyä.

Pyrimme valmistamaan painatukset ja kalvot aina niin, että niissä ei ole lainkaan taustaa, eli tyhjistä alueista näkyy paidan kangas läpi. Pienissä yksityiskohdissa tämä ei aina ole mahdollista ja joudumme leikkaamaan kalvon hieman grafiikkaa suuremmaksi, mutta toteutamme sen niin, että se näyttää siistiltä. Toimitamme näissä tapauksissa aina havainnekuvan asiakkaan nähtäväksi ennen painamista. Halutessanne, voitte sisällyttää painoaineistoon erillisen leikkuuviivan (omana layerina tai jopa omalla sivullaan), josta näemme minkä muotoiseksi toivotte kalvon leikattavan.

Voit liittää tilaukselle myös havainnekuvan painatuksen asettelusta, mutta epäselvissä tilanteissa teemme sen itse ja hyväksytämme sen asiakkaalla sähköpostitse ennen painamista.

Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close
Copyright 2023