Kaiverruspalvelu

MEB voi kaivertaa laajaan valikoimaan materiaaleja ja tuotteita. Kaiverramme esimerkiksi lahjoja, koruja, laattoja, elektroniikkaa, astioita ja muita esineitä.

Omien tuotteiden kaiverrus

Voit tuoda meille melkein minkä vaan tuotteen, jossa on kova pinta. Kaivertaminen tekee lahjastasi henkilökohtaisemman. Tuo esineesi näytille toimipisteeseemme, niin tarkistamme miten saamme siihen kaiverrettua. Esineesi koko, muoto ja valmistusmateriaali kaikki vaikuttavat siihen, voiko sitä kaivertaa. Parhaimmat tulokset saa, jos kaiverrettu alue olisi mahdollisimman tasainen. Hinnoittelu alkaa 21€ ensimmäisestä tuotteesta.

Metalliin kaivertaminen

Metalliset esineet kuten hopealusikat, lukot:it ja taskumatit ovat suosittuja kaiverrettavia tuotteita. Merkkaamme myös teräsesineitä, joihin kaiverrusjälki tulee käsittelyaineen vuoksi mustana.Alumiini- ja messinkilaatat meiltä löytyy vakiovalikoimasta.

Puuhun kaivertaminen

Laserilla teemme kaiverruksia puisiin esineisiin kuten rumpukapuloihin ja leikkuulautoihin. Kaiverretut voiveitset tai kuksat onnistuvat myös, ja niistä saa hyviä lahjoja.

Lasiin kaivertaminen

Meillä on laaja valikoima juomalaseja kaiverrettaviksi, mutta voimme myös kaivertaa asiakkaiden omia lasiesineitä. Tyypillisiä sellaisia ovat esimerkiksi shampanjalasit tai lasikulhot, joissa on litteä pinta.

Muoviin kaivertaminen

Saamme kaiverrettua myös muoviin, kunhan se on riittävän kovaa ettei se sula laserin käsittelyssä. Meiltä saa myös muovilaattoja ja kylttejä vakiotuotteena.

FD
Määrä1+1
Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close
Copyright 2023