home

Printit henkilöasiakkaille

Häät • Juhlat • Kodin sisustus • Lahjat • jne.

MEB:ltä saat kaikki printit kotiin, arkeen ja juhlaan. Laajasta valikoimasta löydät parhaat lahjaideat yksilöidyistä kuvatuotteista kodin sisustukseen. Toimitamme tuotteet jopa samana päivänä! Myymälästämme saat ystävällistä palvelua viikon jokaisena päivänä. Tilaa verkkokaupan kautta tai katso myymälöidemme yhteystiedot täältä.


Palvelut henkilöasiakkaille

Matkaan lähdössä ja passi vanhentunut? Kipaise MEB:lle ottamaan passikuvasi. Samalla onnistuu viisumikuvat ja henkilökorttikuvat. Olemme auki joka päivä ja meiltä saat palvelut odottaessasi. Tulostamme lentolippusi, työtodistuksesi, lomakkeesi ja muut dokumentit, sekä otamme myös kopioita. Tulostamme valokuvat ja henkilökortit työmaille heti mukaan. Myymälämme ovat hyvillä sijainneilla ja ystävällinen henkilökuntamme avustaa mielellään palveluiden kanssa.

MEB-palvelut
Kuvatuotteet

Kuvatuotteet

Valikoimassamme on kaikki yleisimmät kuvatuotteet: mukit, hiirimatot, kalenterit, palapelit, valokuvatulosteet, julisteet, paidat, essut ja paljon muuta. Lataa oma kuvasi tai tekstisi ja tilaa lahjaksi tai itsellesi.

Tekstiilipainatukset

Meiltä saat monipuoliset tekstiilit painatuksella arkikäyttöön sekä lahjaksi. Valikoimassa mm. T-paidat, hupparit, lastenvaatteet ja hatut. Lataa oma kuvasi tai tekstisi ja tilaa lahjaksi tai itsellesi. Meiltä myös trendikkäät Pure Waste -tekstiilit! Teemme myös brodeerauksia ja suurempia painatustilauksia esim. urheilujoukkueelle edullisesti.

Tekstiilipainatukset
Kortit & Kuoret

Kutsut & Kortit

Juhlat tulossa? Hääkortit lähettämättä? MEB:ltä saat kaikki tarvitsemasi kortit kaikkiin tilanteisiin. Valitse tavalliset kortit tai taitetut kortit. Jos et saa tiedostoa tehtyä muuten, voit käyttää tuotesivulta löytyvää suunnittelutyökaluamme. Jos kaipaat apua tiedoston teosssa, voimme suunnitelupalvelumme avulla luoda yhdessä unelmiesi kortit. Kirjekuoriin voimme painaa vastaanottajien osoitteet tai voit tilata pelkät osoitetarrat.

Kodin sisustus

Kaipaatko väriä kotiisi? Printtaamme sinulle käden käänteessä upeat julisteet ja kanvaasitulosteet piristämään huonettasi. Saamme tehtyä printit mittojen mukaan. Teemme myös seinätarroja, lippuja ja paljon muuta.

Sisustustuotteet
Kaiverruspalvelu

Kaiverrukset

Muutitteko kumppanisi saman katon alle ja pitäisi hankkia uusi laatta postilaatikkoon? MEB:ltä saat kaiverretut laatat helposti ja nopeasti. Kaiverramme melkein mitä vain. Tuotevalikoimastamme löytyy esimerkiksi metalli- ja muovilaatat, lemmikkilaatat ja postilaatikkokyltit. Voit tuoda oman esineesi ja teemme siitä kaiverruksella uniikin. Kaiverramme paljon laseja, puuesineitä (kuksia), muita astioita, koruja, pokaalilaattoja, työkaluja ja soittimia.Lue vinkkimme elämäsi tapahtumiin ja arkisiin printtitarpeisiisi blogistamme


Blogi

Lisää artikkeleita
Copyright 2023