Toimistot
Toimisto ja sen työntekijöitä pöydän äärellä, MEB-painotuotteiden ympäröimänäToimisto ja sen työntekijöitä pöydän äärellä, MEB-painotuotteiden ympäröimänä
Coffee cup template by Graphicsfuel.com

Toimiston Printti- ja Painotuotteet

Onko messutapahtuma kulman takana, mutta markkinointiosastolta puuttuu esitteet? Tarvitseeko HR-osasto brändivaatteita yrityksen kesäpäiville? Entä loppuivatko logokynät? Toimiston arki ja tapahtumat vaativat monenlaista printti- ja painotuotetta ja MEB:ltä saat kaiken tarvittavan yrityksesi tarpeisiin, jopa samana päivänä!

Markkinointiosastot haluavat edistää liiketoimintaa luomalla tietoisuutta sekä kertomalla tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksista ja hyödyistä. Printti- ja painotuotteita kannattaa hankkia, sillä ne ovat erinomainen tapa luoda tietoisuutta ja hyvällä sijainnilla on myös paljon merkitystä.  

HR-osastot haluavat edistää työntekijöiden hyvinvointia ja yksi näkökulma on yhteenkuuluvuus yrityksen sisällä. Painattamalla tuotteita muun muassa yrityksen logolla ja nimellä, osaston nimellä sekä työntekijöittäin antaa heille kuvan välittämisestä, eikä lahja koskaan ole haitaksi.

Konsultit ovat avustamassa liiketoimintaa sen nykytilan kartoittamisessa ja kehittämisessä, mutta tyypillinen vaiva on muutosvastarinta tai asiantuntijuuden kyseenalaistaminen. Vaikuttavilla koulutusmateriaaleilla saat viestisi läpi ja pääset aloittamaan kehitystyön tehokkaasti!

Oli tarkoitus mikä tahansa, meiltä MEB:ltä saat kaiken tarvittavan printti- ja painotuotteen, jopa saman päivän aikana! 

Voimme myös avustaa suunnittelussa, kun tilaat meiltä suunnittelupalvelun. Mikäli tarvitset tuotteet pikaisesti, voit valita pikatuotannon, ja jos tilaat paljon kerralla ja haluat lisäsäästöjä, voit valita Super Value -tuotannon.

Löydät tältä sivulta kaikkein yleisimmät yritysten käyttämät printtituotteet sekä kerromme niiden ominaisuuksista ja hyödyistä. 

 

Yleisimpiä tuotteita

Painotuotteet markkinointiin ja mainontaan

MEB:n messu- ja mainostuotteita messutiskin ympärilläMEB:n messu- ja mainostuotteita messutiskin ympärillä
Exhibition booth template by yogiermansyah22 on Freepik

 

Meiltä MEB:ltä saat kaikenlaiset markkinointi- ja mainontatarvikkeet jaettavista käyntikorteista esitteisiin sekä mainosjulisteista ja -kylteistä telineisiin. Nämä soveltuvat erinomaisesti myös messutoimintaan, josta voit lukea tarkemmin niiden omilta teemasivuilta!


Käyntikortit

Käyntikortit ovat edelleen erinomainen tapa jakaa yhteystietoja ja levittää brändiä mahdollisille asiakkaille. Tekemällä niistä vaikuttavia ja laadukkaita, annat erinomaisen ensisilmäyksen ja parannat mahdollisuuksiasi uusien asiakkuuksien hankintaan.

Perinteinen käyntikortti on yksinkertainen yksi- tai kaksipuolinen kortti, johon mahtuu yhteystietojen lisäksi muutakin, kuten logoja, koristeita tai jopa skannattavia QR-koodeja. Käyntikortteja voi jättää korttitelineeseen toimiston tai aulan pöydälle, josta sitten vierailijat voivat ottaa siitä itselleen kortin myöhempää hetkeä varten. Taskuun sopivasta korttikotelosta voit itse jakaa käyntikortteja vierailujen aikana.

  • Useita vakiokokoja tai itse määritelty, joten saat mahdutettua tarpeeksi elementtejä ja tehdä vaikutuksen tavallisuudesta poikkeavalla korttikoolla.
  • Monia vaihtoehtoja paperin materiaalille, joista kukin soveltuu eri tarkoituksiin ja arvoihin, kuten luksuspaperi tärkeille asiakkaille ja kierrätyspaperi ekologisuudesta kiinnostuneille.
  • Muut valinnat mahdollistavat luovat ratkaisut käyntikorttien ainutlaatuisuudelle. Laminoinnilla saat kestävät käyntikortit ja erinomaisen tuntuman, kiiltoefekteillä realismia ja vau-efektiä sekä kulmien pyöristyksellä saat erikoisen kortin eikä tarvitse murehtia kulmien kulumista.
  • Tilaa käyntikortit kaikille työntekijöillesi samaan aikaan muuttuvien tietojen valinnalla.

Voit myös tilata mallikappaleen, jolloin voit kokeilla lopputulosta ja mahdollisesti pyytää muutoksia ennen massatuotantoa.

Kaksi pinoa minimalistisia ja valkoisia yrityksen käyntikorttejaKaksi pinoa minimalistisia ja valkoisia yrityksen käyntikortteja
Template by Graphicsfuel.com

Koulutusmateriaalit ja muut dokumenttitulosteet

Konsulttitoimistoja palkataan avustamaan yrityksen nykytilan kartoitusta ja liiketoiminnan kehittämistä, mutta he saattavat kohdata muutosvastarintaa tai ammattilaisnäkemyksen väheksyntää. Tästä syystä koulutusmateriaalien täytyy olla erityisen vakuuttavia ja vaikuttavia sekä tietojen on oltava selkeästi ilmaistuna ja sopivassa muodossa.

Voit printata vaikkapa PowerPoint-tiedostosi esimerkiksi suurina kanvaaseina tai sijoittaa koulutusmateriaalit esitteiden sisään helpottaaksesi tiedon jakelua ja omaksumista. Meiltä MEB:ltä saat koulutusmateriaalisi lähes missä tahansa muodossa, joten älä epäröi ja tilaa ne meiltä!

Tutkimustuloksia ja opetusmateriaaleja esitteen muodossaTutkimustuloksia ja opetusmateriaaleja esitteen muodossa
Template by Graphicsfuel.com

Flyerit ja esitteet

Mikäli haluat esitellä tuotteesi tai palvelusi tai muun asian yksityiskohtaisemmin, mutta kompaktilla tavalla, voi tilata MEB:ltä flyereita ja esitteitä! Flyerit sopivat erinomaisesti jaettaviksi muun muassa messuilla, asiakastapaamisilla, postitusten mukana tai yhtiön sisäisesti!
Näihin tuotteisiin voidaan sijoittaa tietoa muun muassa tuotteista tai palveluista, yrityksestä, kampanjoista ja niihin liittyvistä mahdollisista alennuksista, tutkimustuloksista, raporteista jne.

Yksi- ja kaksipuolisia, taitoksilla tai ilman, näillä tuotteilla jaat tietoa helposti luettavassa muodossa ja eri elementit mahtuvat helposti. MEB:ltä saa myös vihkosia useammalla sivulla, joihin mahtuu pidempikin tarina yrityksestä!

Tuote-esittely esitteeseen painettunaTuote-esittely esitteeseen painettuna
Template by Graphicsfuel.com

Julisteet ja kyltit

Laadukkaat ja säänkestävät tarvikkeet mainos- ja markkinointitarpeisiin. Myös HR-osastot ja konsultit saattavat käyttää näitä tuotteita omiin tarkoituksiinsa. Julisteita voi käyttää muun muassa mainosjulisteina, tuote- ja brändijulisteina sekä workshop-julisteina.
Voit tilata nämä joko julistemuodossa tai kiinteämpänä kylttinä. Julisteet ja kyltit jäävät tutkitusti helpommin mieleen ja hyvällä sijoituspaikalla ne voivat kerätä runsaasti katselukertoja.

Paljon vaihtoehtoja koolle, paperille ja pinnoitteelle, jotka mahdollistavat monipuolisen käytön. Tilaa pikatoimitus ja tulostamme markkinointimateriaalisi jopa saman päivän aikana, jolloin tiukka deadline ei uhkaa!

Älypuhelinten alennuskampanja mainosjulisteessaÄlypuhelinten alennuskampanja mainosjulisteessa
Template by Graphicsfuel.com

Mainostelineet

Perinteiset telineet mainosjulisteiden esiintuomiseksi! Mainostelineiden avulla julisteita pystyy asettamaan eri tavoin, esimerkiksi vilkkaampien reittien suuntaan. Telineet ovat myös paljon lähempänä silmien tasoa ja huomiota herättäviä ulkomuotonsa vuoksi, joten on paljon todennäköisempää, että mainosjulisteen viesti välittyy!
Meiltä saat perinteisten a-telineiden lisäksi tuulta kestäviä Windmaster-telineitä, jolloin ei tarvitse pelätä niiden kaatumista. A-telineet saat useammalla värillä brändisi mukaisesti ja kummastakin mallista on saatavilla kaksi kokoa.

MEB:ltä saat myös roll-up -telineitä, ja sopivat erinomaisesti muun muassa messu- ja yritystapahtumiin sekä asiakastapaamisiin. Roll-up -telineitä julisteineen on helppo kuljettaa kantokahvojen avulla ja ne näkyvät pitkälle, joten maksimoit näkyvyyden, ja yhdessä tehokkaan sekä vaikuttavan näköisen viestin kanssa houkuttelet asiakkaat luoksesi ja sinetöit kaupat!

Roll-up -telineiden lisäksi MEB:ltä on saatavilla lippuja markkinointitarkoituksiin. Liput sopivat erinomaisesti messutapahtumien ja asiakastapaamisten lisäksi liikkeiden ulkopuolelle, kesätapahtumiin, rannoille, poliittisiin tilaisuuksiin ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Konsultointitoimiston mainos rollup-telineessäKonsultointitoimiston mainos rollup-telineessä
Template by rezaazmy on Freepik

Dokumenttikansio

Kun teet kauppaa tärkeiden yritysasiakkaiden kanssa, kannattaa luoda vaikutus prosessin joka askeleella. Erikoisiin tarkoituksiin luodut kansiot pitäisi koristella tarkoituksensa mukaan, esimerkiksi viimeisen päälle koristeltu kansio yrityksen logolla tärkeille dokumenteille, kuten allekirjoitettaville sopimuksille, joka luovutetaan allekirjoitettaville osapuolille. Verrattuna tavanomaisiin kansioihin, nämä antavat hienostuneen ilmeen.

Dokumenttikansiomme ovat tulostettuja, joten koristelu on helpompaa. Kansion sisäpuolelle on liimattu tasku dokumenttien säilytystä varten. Tutustu kansioihin niiden tuotesivulta!

Tulostettu kansio projektiehdotusta vartenTulostettu kansio projektiehdotusta varten
Template by GarryKillian on Freepik

Brändituotteet työntekijöille ja asiakkaille jaettavaksi

Toimistotyöntekijä, jolla on yllään MEB:n painattama brändihuppari ja pöydältä löytyy muki MEB:n pingviinimaskotin painatuksellaToimistotyöntekijä, jolla on yllään MEB:n painattama brändihuppari ja pöydältä löytyy muki MEB:n pingviinimaskotin painatuksella
Coffee cup template by Graphicsfuel.com

Yritykset pyrkivät nykyään vaikuttamaan työnantajamielikuvaansa sekä brändinsä sisäiseen ja ulkoiseen tietoisuuteen monilla eri keinoilla. Yksi näistä keinoista on jakaa työntekijöille yrityksen brändillä varustettuja tuotteita, kuten vaatteita, kahvikuppeja, kyniä yms. Näillä tuotteilla on mahdollista tuoda yrityksen brändiä ulkopuolisten tietoisuuteen käyttämällä niitä myös toimiston ulkopuolella, yleisimmin vaatteiden kautta.


Vaatepainatukset

Paranna yrityksesi työnantajamielikuvaa ja levitä brändiäsi hankkimalla brändivaatteet painatuksilla MEB:ltä! Meiltä löydät yleisimmät tekstiilit brändivaatetukseen, kuten t-paidat, hupparit, puserot, poolot, pikee- ja kauluspaidat, päähineet sekä kangasmerkit.

Voit myös tehdä ekologisen valinnan ja valita kierrätyskuiduista tehdyt Pure Waste -vaatteet tai tuoda omat tekstiilit paikan päälle painatettaviksi! Vaatteet soveltuvat esimerkiksi yrityksen brändin sekä osaston tai oman nimen painatukseen.
Paranna yhteenkuuluvuutta yrityksessäsi ja hanki meiltä brändivaatteet!

Huppari yrityksen logolla painatettunaHuppari yrityksen logolla painatettuna

Muki

Mukeja ja kahvikuppeja on käytännössä joka toimistolla ja meiltä saat ne helposti omalla logolla ja tekstillä! Merkitse kupit työntekijöittäin ja tiedät kuka on jättänyt kuppinsa tiskaamatta. Meiltä saa joko tavallisen keraamisen kupin tai retromukin ja ne kestävät hyvin konepesun. Teetä persoonalliset kahvikupit työpaikoille MEB:ltä!

Muki yrityksen logolla painatettunaMuki yrityksen logolla painatettuna
Template by Graphicsfuel.com

Hiirimatto

Hiirimatot ovat kahvikuppien ohella yksi yleisimmistä tuotteista toimistoilla ja niitä pystyy teettämään brändin omalla logolla ja tekstillä. Hiirimaton koko on 25x19cm.

Kohota yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä sisäistä bränditietoisuutta painetetuilla hiirimatoilla!

Hiirimatto kustomoidulla kuvalla ja tekstilläHiirimatto kustomoidulla kuvalla ja tekstillä

Kynät

Kynät yrityksen logolla sopivat erinomaisesti niin toimistoon, kuin myös jaettavaksi promotuotteina esimerkiksi messuilla. Monia kynämalleja lyijykynistä kuulakärkikyniin ja materiaalit vaihtelevat puusta muoviin ja alumiiniin. Kyniin on saatavilla useita värejä ja erilaisia painatustekniikoita, tarkasta ominaisuudet tuotteittain.

Lisää sisäistä bränditietoisuutta MEB:n kynillä ja painata ne yrityksen logolla ja tekstillä!

Kynä yrityksen nimellä ja logollaKynä yrityksen nimellä ja logolla

Kalenterit

Kalentereita on jo lähes kaikissa laitteissa, mutta perinteinen paperinen kalenteri on nostalginen ja myötäilee samoja periaatteita, kuin muu irtautuminen sähköisten laitteiden liikakäytöstä. Kalentereihin on helppo merkata tärkeät ajankohdat tussilla ja pysyä ajan tasalla. Omien kuvien painattaminen kuvakalentereihin käy helposti.

Kalenteri kustomoiduilla kuvillaKalenteri kustomoiduilla kuvilla

Toimiston arki

Toimistotyöntekijä MEB:n nimikyltillä. Pöydältä löytyy MEB:n leimasin ja mustetyyny dokumenttien leimaamista varten.Toimistotyöntekijä MEB:n nimikyltillä. Pöydältä löytyy MEB:n leimasin ja mustetyyny dokumenttien leimaamista varten.

Monet printti- ja painotuotteet tulevat tarpeen toimistojen arjessa, esimerkiksi työntekijöiden ID-tunnisteet, kulkuluvat ja muut nimikyltit, käyntikortit, leimasimet sekä dokumenttien arkistointituotteet. Säästä aikaa ja helpota työskentelyä näillä tuotteilla!


Työntekijän tunnisteet

Moni työpaikka vaatii vahvaa tunnistautumista päästäkseen liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tiloihin, joissa säilytetään joko liikesalaisuuksia tai luottamuksellisia tietoja, ja tähän käytetään yleensä kaulalla roikkuvia kaulanauhaan kiinnitettyjä kulunvalvontakortteja. Joissakin ammateissa taas on sopivampaa käyttää rintakehään kiinnitettävää nimikylttiä tavanomaiseen tunnistautumiseen. Helpota henkilökuntasi arkea tehokkailla tunnistautumiskeinoilla!


Työntekijän ID-kortti ja kulkuluvat

Tunnisteet arkisiin kohtaamisiin ja kulunvalvontajärjestelmiin. Voimme ottaa kuvat liikkeessämme, luoda tiedoston ja tulostaa ID-kortin odottaessasi, jolloin tästä tulee palvelumaksu. Voit vaihtoehtoisesti tuoda valmiin kuvatiedoston, alentaen ID-kortin hintaa. Nämä kortit soveltuvat pieniin työmaihin, muihin työpaikkoihin sekä esimerkiksi kulkuluviksi messuille, konferensseille sekä magneettijuovalla varustettuna kulunvalvontajärjestelmiin.

Työntekijän tunnistekortti magneettijuovallaTyöntekijän tunnistekortti magneettijuovalla

Työntekijän nimikyltti

Rintakehään kiinnitettävät nimikyltit työpaikoille. Joillakin työpaikoilla on helpompaa käyttää kaulalla roikkuvan tunnisteen sijasta näitä kylttejä arkisempaan tunnistautumiseen ja jättää magneettijuovaiset kortit taskuun odottamaan lukkojen avaamista. Näitä kylttejä voi myös käyttää messuilla ja muilla vastaavilla tapahtumilla tai missä vaan.

Työntekijän nimikyltti nimellä, tittelillä ja yrityksen logollaTyöntekijän nimikyltti nimellä, tittelillä ja yrityksen logolla

Leimasimet

Mikäli työnkuvaasi kuuluu paljon rutiinimerkintöjä, kuten päiväyksiä, allekirjoituksia, hyväksytty/hylätty -päätöksiä tai muita merkintöjä, meillä MEB:llä on siihen täydellinen ratkaisu: Laadukkaat ja tehokkaat leimasimet! Leimasimien avulla kätesi ei väsy ja työstäsi tulee tehokkaampaa.

Meiltä löytyy automaattileimasimia esimerkiksi allekirjoitusten ja logojen leimaamiseen, päiväysleimasimet dokumenttien arkistointiin, perinteiset manuaalileimasimet vaikkapa harvinaisempien päätösten merkitsemiseen sekä leimasintarvikkeet musteiden ja mustetyynyjen täydennykseen. Lue lisää leimasimien omilta sivuilta!

Perinteinen manuaalinen leimasinPerinteinen manuaalinen leimasin

Dokumenttitulosteet

Meiltä saat tulostettua raportteja, sopimuksia tai muuta vastaavaa nopeasti, jopa odottaessa. Jos toimiston tulostin hajoaa tai tulostatte vain satunnaisesti, tulkaa MEB:lle tulostamaan tärkeät dokumenttinne nopeasti, helposti ja edullisesti!

Erinomainen sijaintimme Helsingin keskustassa yritysten läheisyydessä mahdollistavat käynnit hätätilanteen sattuessa ja nopea palvelumme varmistaa, että ette vietä liikaa aikaa tulostuksia hankkiessa, vaan aikaa jää muuhunkin tuottavaan toimintaan.

Dokumenttituloste yritysraportistaDokumenttituloste yritysraportista

Toimiston brändäys ja sisustus

Yksittäinen toimistohuone MEB:n sisustustuotteilla, kuten kehystetyllä sisustusjulisteella, tulostetulla kyltillä sekä kangasbanderollillaYksittäinen toimistohuone MEB:n sisustustuotteilla, kuten kehystetyllä sisustusjulisteella, tulostetulla kyltillä sekä kangasbanderollilla

Toimistoissa voidaan käyttää myös muita printti- ja painotuotteita edellä mainittujen lisäksi. Nämä sopivat muun muassa koristeiksi:


Logokyltit

Yrityksen logo on brändin ytimessä, ja yksi keino vahvistaa sitä on sijoittaa muistutuksia sen olemassaolosta niin yhtiön ulko-, että sisäpuolelle, esimerkiksi seinään, ikkunaan ja oveen. Nämä sopivat myös sisustuselementeiksi ulkomuodosta riippuen.

Meiltä MEB:ltä on saatavilla tähän tarkoitukseen muun muassa tulostettuja kylttejä, kaiverrettuja laattoja, logotarroja, leikattuja 3D-kirjaimia sekä läpinäkyviä pleksistä valmistettuja muovilevyjä.

Yrityksen nimi tulostettuina 3D-kirjaiminaYrityksen nimi tulostettuina 3D-kirjaimina
Template by xvector on Freepik

Sisustusjulisteet ja muut printit

Toimiston ei tarvitse olla tylsän harmaa, vaan voit koristella sitä tyylikkäillä elementeillä, esimerkiksi sisustusjulisteilla! Näillä elementeillä voidaan viestiä muun muassa; yhtiön brändiä, esimerkiksi logoilla ja sloganeilla, arvoja, kuten ekologisuutta tai yhteiskunnallista vastuuta niihin liittyvillä viesteillä sekä motivaatiota kohottavia viestejä.
Sisustusjulisteita voi koristaa myös muilla elementeillä ilman muuta tarkoitusta, esimerkiksi valokuvilla ja taiteella.

Tulosteemme ovat huippulaatuisia ja meiltä saa myös kehykset tuomaan arvokkuutta. Laadukkaan mustesuihkutulostuksen lisäksi meiltä saa julisteet myös muilla tavoin, esimerkiksi puuvillakanvaaseina.
Toimiston koristaminen käy myös muilla printtituotteilla: Printatuilla kylteillä, suurilla kanvaaseilla, vaikka koko seinän kattavilla kangasbanderolleilla tai roll-up -telineillä ja lipuilla esimerkiksi yhtiön kesätapahtumiin.

Tilaa meiltä sisustustuotteet ja tuo toimistoosi persoonallisuutta!

Sisustusjuliste flamingon kuvallaSisustusjuliste flamingon kuvalla
Template by BiZkettE1 on Freepik

Tarrat

Tarrat soveltuvat brändäykseen erinomaisesti, esimerkiksi ovien ja seinien merkitsemiseen nimillä, titteleillä, brändilauseilla ja logoilla, postituksiin tai toimiston arkisiin muistutuksiin. Tarrat sopivat erinomaisesti myös messuosastojen koristamiseen! Meiltä saat myös tarvittaessa asennuspalvelun.

Lue lisää tarroista ja löydä tarkoituksiisi sopiva verkkosivuiltamme!

Tarrat yrityksen logollaTarrat yrityksen logolla
Template by Graphicsfuel.com

Printtien tilaaminen toimiston tarpeisiin MEB:ltä

MEB tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot printtituotteiden hankkimiselle toimistoja varten. Tilaaminen onnistuu tämän verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai myymälässämme. Suosittelemme verkkokauppaa, jos teillä on selvät sävelet tuotteista ja myös tiedostoista. Rekisteröityneinä asiakkaina saat verkkokaupasta aina edullisimman hinnan yksittäiselle tuotteelle.

Printtituotteiden graafinen suunnittelu

Tulostaminen edellyttää painovalmista tiedostoa. Tiedoston luomiseen tarvitaan idea ja riittävä teknologia. Riippuen luovuudesta ja käytettävissä olevista ohjelmista, ovat tässä yleisimmät vaihtoehdot:

Suunnittele printit alusta asti itse

Printit voi suunnitella melkein millä tahansa ohjelmalla. Suosittelemme käyttämään graafiseen suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmia (Adobe Photoshop/Illustrator/Indesign yms.) tai julkaisuohjelmia (Word yms.). Jos ohjelmasta saa pdf-tiedoston tallennettua, on se luultavasti riittävä. Canva on erinomainen ilmainen työkalu. Tiedosto-ohjeita löydät tuotesivuilta ja yleisiä laatuohjeita täältä.

MEB Suunnittelupalvelu

Kaipaatko apua printtituotteiden suunnittelussa? Voit jättää toteutuksen meidän harteillemme. Minimissään tarvitsemme sinulta tekstisisällöt ja mahdolliset kuvat. Jos sinulla on suuntaa-antava tyyli mielessä, aina vain parempi. Fontin, kuvituskuvien ja/tai sävymaailman päättämisellä päästään jo erittäin pitkälle. MEB suunnittelupalvelussa veloitus on käytetyn ajan mukaan.

Toimistopaketit

Oletko kiinnostunut tilaamaan useamman tuotteen? Laskemme mielellämme sinulle tarjouksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitsette. Laita siis meille viestiä ja katsotaan miten voimme tehdä toimistojen toiminnan ja ulkonäön suunnittelusta helpompaa.

Toimistoaiheiset blogikirjoitukset

Olemme kirjoittaneet aiheeseen liittyviä blogitekstejä ja voit lukea niitä klikkaamalla alla olevia artikkeleita.

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Copyright 2023