Rintanappeja edullisesti ja nopeasti

Rintanapit messuille ja mainontaan, yritys- ja vaalikampanjoihin, tilaisuuksiin, varainkeruuseen tai ihan vain osoittamaan yhteenkuuluvuutta tai kiinnostuksen kohteita, missä ikinä menetkään. MEB:ltä pystyt tilaamaan rintanapit vakiokokojen lisäksi itse määritellyllä koolla!

Rintanapit ovat tehokas keino viestintään, edullisia ja helppoja tuottaa suurinakin määrinä sekä ovat kestäviä ja väreiltään laadukkaita, joten saat paljon vastinetta sijoituksellesi!

Yksinkertainen, mutta tehokas viestinnässä

Rintanappi on yksinkertainen, yleensä kankaaseen kiinnitettävä pyöreä muovipäällysteinen koriste. Puhekielessä rintanappi sekoitetaan helposti pinssin kanssa, joka on todellisuudessa täysmetallinen, yleensä perhoskiinnikkeellä varustettu merkki.

Rintanapit ovat yksinkertaisia ja erinomaisia eri viestintätarkoituksiin, kuten kannatuksen ilmaisemiseksi tai koristeluun, esimerkiksi laukun läppään tai olkanauhaan kiinnitettynä. Rintanapit kulkevat mukanasi kaikkialle, tyypillisesti rintakehälläsi, joten ohikulkijat ja tapaamasi henkilöt huomaavat sen. Hyvin suunniteltuna rintanappi ei jätä arvailujen varaan, vaan sanoma tiedostetaan helposti.

Helppo suunnitella ja pitää

Koska rintanapeissa ei ole paljon pinta-alaa ja ovat kooltaan rajattuja, niihin sijoitettavien elementtien tulee olla yksinkertaisia, rajattu määrä ja tarpeeksi näkyviä, esimerkiksi valokuva, logo tai teksti. Taustan kannattaa olla selvä ja kontrastissa pääelementin kanssa erottuvuuden helpottamiseksi.

Rintanapit ovat neulalla kiinnitettäviä, joten ne on helppo ujuttaa kankaan läpi. Neula on yksi vakaimmista kiinnitysmenetelmistä, joten ei tarvitse murehtia rintanappien häviämistä, vaan pääset vapaasti osoittamaan mielenkiinnon kohteitasi!

Materiaalit ja valmistustapa

Rintanappimme koostuvat kolmesta osasta:

 • Alumiininen nappi kiinnikkeineen
 • Paperille tulostetut elementit
 • Läpinäkyvä muovipinnoite

Alumiiniset nappimme ovat kevyitä, mutta kestäviä, joten niitä voi käyttää pitkäänkin rikkoutumatta sekä antavat jämäkän ulkomuodon ja tuntuman. Tulostamme lähettämäsi elementit laadukkaalle ja värit hyvin säilyttävälle paperille, joka sijoitetaan alumiininapin päälle. Viimeinen osa on Mylar-polyestermuovista valmistettu pinnoite, jonka tarkoitus on suojata paperia ja läpinäkyvyys mahdollistaa rintanapin viestin näkemisen. Pinnoite sijoitetaan paperin päälle.

Asettelemme osat muottiin ja lyömme ne yhteen ammattilaiskäyttöön soveltuvalla rintanappilaitteellamme, muodostaen valmiin rintanapin! Lue lisää rintanappilaitteestamme myyjän verkkosivuilta.

Eri kokoja rintanapeille

Rintanappiemme halkaisija on saatavilla kolmella koolla, ja elementeistä riippuen saatat tarvita eri kokoja viestin tehokkaaseen levittämiseen. Voit myös tilata mukautetun koon rintanapeille, joten voit luoda vaikutuksen tavallisesta poikkeavan koon avulla! Ilmoita haluamasi koko tuotesivun tyhjään tekstikenttään.

Vakiokoot:

 • 25mm
 • 44mm
 • 58mm

Vaihtuvan tiedon valinta

Voit tilata rintanappisi samaan aikaan eri tiedoilla ja elementeillä, esimerkiksi puolueet voivat kerralla tilata tarpeeksi rintanappeja kaikille ehdokkailleen kuvilla ja nimillä, joita mahdolliset äänestäjät ja vaalityöntekijät voivat pitää vaalikauden aikana.

Lähetä meille taulukkotiedosto kaikilla muuttujilla, esimerkiksi Excel-tiedosto, jolloin pystymme sijoittamaan tiedot eri rintanapeille.

FDSV
Määrä1+110+150+1100+1300+1500+1
TuoteTuotteen kokoTiedoston koko (5mm leikkuuvarat)Tiedostopohjat
25mm25mm35x35mmLataa
44mm44mm54x54mmLataa
58mm58mm70x70mmLataa

Toimita tulostettava tiedosto mieluiten pdf-muodossa.

Lue lisää tiedoston teknisistä vaatimuksista täältä

Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close
Avaa -suunnittelutyökalu

Canva

Suunnittele tuotteesi nopeasti Canvan helpolla suunnittelutyökalulla ja tuhansilla ilmaisilla malleilla, valokuvilla ja fonteilla.

Ohjeet

 1. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja Canva-suunnittelutyökalu avautuu valitsemasi MEB-tuotteen kokoisena toiseen välilehteen
 2. Suunnittele haluamasi tuote Canvalla
 3. Lataa designisi Canvasta klikkaamalla yläkulmasta
  suomeksi: Jakaminen > Lataa > Tiedostotyyppi: PDF - tulostus & Rajausmerkinnät/leikkuuvarat > Lataa
  in English: Share > Download > File type: PDF Print & Crop marks and bleed > Download

  Voit katsoa kuvalliset ohjeet täältä.

 4. Palaa MEB-tuotesivulle ja liitä lataamasi pdf-tiedosto tuotteelle
Avaa Canva-suunnittelutyökalu koossa toiseen välilehteen

Kun olet valmis tai haluat jatkaa selaamista, voit palata tuotesivulle painamalla alta "Ok"

Copyright 2023