business printing

Printit yrityksille

TapahtumatMessutToimistotRavintolat • jne.

MEB:ltä saat kaikki printit mitä yrityksesi tarvitsee. Laajasta valikoimasta löydät tuotteet brändisi tueksi, olivat ne sitten myyntimateriaaleja, työasuja, promotuotteita tai toimiston, myymälän tai tapahtuman somisteita. Toimitamme tuotteita jopa samana päivänä! Myymälästämme saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua viikon jokaisena päivänä. Tilaa verkkokaupan kautta tai katso myymälöidemme yhteystiedot täältä.


Palvelut yrityksille

MEB on tunnettu palvelunsa nopeudesta ja joustavuudesta. Liikkeistämme saat kaikki tavalliset tulostustyöt, kopiot, skannaukset, laminoinnit ja kansitukset odottaessasi. Saat meiltä myös passi- ja viisumikuvia ja ID-kortit työmaalle tai toimistolle. Myymälämme ovat hyvillä sijainneilla ja ystävällinen henkilökuntamme avustaa mielellään palveluiden ja tuotteiden kanssa.

MEB-palvelut
Käyntikortit

Käyntikortit

Suomen nopeimmat käyntikortit – edullisesti ja laadulla! Nopea palvelumme varmistaa, ettet koskaan ole ilman kortteja, kun niitä eniten tarvitset. Valikoimastamme löydät useita paperivaihtoehtoja, joilla erottua massasta tai voit valita kortteihisin laminoinnin, jolla teet vaikutuksen heti kättelyssä ja tietosi säilyvät paperilla ikuisesti. Yhteystietojen jakamisen lisäksi käyntikorttia voidaan käyttää myös lahjakorttina, kuponkina tai kanta-asiakaskorttina. Leimakortiksi sopii hyvin taitettava käyntikortti, joka toimii myös paikkakorttina tapahtumissa ja juhlissa. Myös erikoisemmat painatukset ja muodot onnistuvat kauttamme, mikäli et siis löydä etsimääsi verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä!

Tekstiilit

Vahvistat brändimielikuvaa asiakkaan silmissä, kun työvaatteesi on varustettu logopainatuksella. Monipuolinen tekstiilivalikoima myymälään, ravintolaan, urheilukäyttöön, toimistoon tai tapahtumiin. T-paitojen ja huppareiden lisäksi saat meiltä myös essut, päähineet, kangaskassit, urheiluvaatteet sekä ekologiset Pure Waste tuotteet! Mikäli et löydä valikoimastamme sopivaa tuotetta, niin voit myös tuoda omat tekstiilisi meille painettavaksi. Kauttamme onnistuu myös brodeeraus sekä eroikoisemmat painatusmenetelmät. Isompiin määriin kannattaa pyytää erillinen tarjous sähköpostitse!

Tekstiilipainatukset
Markkinointimateriaalit

Markkinointimateriaalit

Jaetut esitteet tulevat tarpeen, kun haluat jättää pysyvämmän muistutuksen palveluista ja tuotteistasi messuilla tai muissa kohtaamisissa. Tulostamme flyerit, eli lentolehtiset, taitetut esitteet ja monisivuiset kirjaset nopeasti ja helposti. Myös paksummalle kartongille tulostetut kortit sopivat mainoksiksi, hinnastoiksi tai vaikkapa ravintolan menuiksi.

Suurkuvatulostus

Juliste katustandyssa, kanvaasitaulu toimiston seinällä tai roll-up -teline messuosastolla kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Meiltä saat printin kaikkiin käyttötarkoituksiin koosta riippumatta. Materiaalivalikoima on laaja aina paperista tarroihin ja pvc-bannerista lippukankaisiin. Teemme myös taideteoksista levyprinttejä ja kanvaasitauluja, pahvihahmoja, opasteita, mainostelineitä ja lippuja sekä ikkunatarroja.

Suurkuvatulostus
Tarrat

Tarrat

Tarrat ovat brändäyksen ykköstuote - Niillä merkkaat tuotteidesi lisäksi liikkeesi ikkunat, seinät, lattiat sekä firman autot tai muut kulkuneuvot! Valikoimastamme löydät paljon materiaalivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Otathan yhteyttä mikäli et ole varma mikä tarra sopisi käyttötarkoitukseesi!

Promotuotteet

Valikoimassamme on myös valtava määrä erilaisia brändituotteita, joita on mukava jakaa muistoiksi ihmisille messuilla, kampanjatilaisuuksissa tai asiakastapaamisissa. Perinteisten logo-painettujen kynien lisäksi, valmistamme esimerkiksi heijastimia, rintamerkkejä, avainnauhoja, tekstiilejä, kangasmerkkejä, tarroja, lasinalusia, mukeja ja muistitikkuja. Jos sinulla on mielessä jokin tietty tuote, kannattaa kysyä meiltä ja todennäköisesti löydämme sille toimittajan. Teemme myös kaiverruksia ja UV-tulosteita asiakkaidemme omiin esineisiin, joten voit tuoda valmiiksi hankkimasi tuotteet meille merkattavaksi.

Promotuotteet
Brändäys

Yritystuotteet

Vahvistat brändisi tunnettavuutta merkkaamalla kaikki yritysmateriaalt logollasi. Leimasin on kätevä tapa tähän ja meiltä löydät laajan valikoiman automaatti- ja manuaalileimasimia sekä päivyreitä. Painamme myös kirjekuoret ja -lomakkeet brändisi mukaan ja autamme mielellämme näiden suunnittelussa. Kauttamme onnistuvat niin pienet kuin suuret suunnittelutyöt käyntikorteista logoihin tai isompiin kampanjoihin!Löydät kaikki tuotteemme tuotevalikon alta.

Olemme koonneet vinkkejä erilaisiin yritysten tarpeisiin blogiimme. Lue kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi printti- ja brändäyshaasteissasi!


Blogi

Lisää artikkeleita
Copyright 2023