Dokumenttitulostus

Tarvitsetko lentoliput tulostettuna tai lukisitko pdf-muodossa olevan kirjasi mieluummin paperilta? Tulostamme A4- ja A3-kokoiset tiedostosi nopeasti, väreissä tai mustavalkoisena.

Jos tiedostossasi on taustaväri tai -kuva, jää arkin reunoille n. 4mm valkoinen reunus. Sivujen trimmauksen voi ottaa lisäpalveluna.

  • Useita laadukkaita paperivaihtoehtoja saatavilla
  • Tulostus ja leikkaus mahdollinen erikoiskokoon
  • Tulosteisiin valittavissa niittaus ja rei’itys
  • Myös liima- ja kierresidonta!
  • Katso myös laminoidut printit täältä

Mikäli tiedostoja on paljon kannattaa tilaus tehdä sähköpostilla tai tulla käymään myymälässämme.

TUOTANTOAIKA:
0-4h

Dokumenttitulosteet tulostetaan A4 tai A3 arkeille. Tulostin jättää reunoille n. 4mm valkoista reunusta, joten jos tiedostossasi on reunaan asti menevää sisältöä, rajautuu siitä osa pois. Ohjeistettuna voimme myös skaalata kokonaisuutta hieman pienemmäksi niin, ettei ainakaan mitään tärkeitä sisältöjä jää tulostamatta.

Jos tiedostosi ei ole koossa A4 (210x297mm) tai A3 (297x420mm), niin voit jättää lisätietokenttään ohjeita siitä miten haluat printin skaalautuvan. Kuvatiedostot skaalaamme oletuksena valittuun paperikokoon (reunoille jää silti valkoiset marginaalit).

Tiedostomuoto voi olla mikä vaan (esim. doc, ppt, pdf, jpeg, png, ai, cdr), mutta pdf-on paras tiedostomuoto tulostuksen kannalta. Koneillamme ei ole Applen Pages-ohjelmaa, joten olisi paras jos sillä tuotetut aineistot olisi tallennettu pdf-muotoon.

Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close
Copyright 2023