Festarilava ja yleisö pimeässä, vain lavalta tuleva keltainen valo valaisee lavan ja ympäristön

Festarijärjestäjän muistilista printti- ja painotuotteille

Festarijärjestäjä! - Festivaali- ja konserttikausi on jo käynnissä ja vielä puuttuu vaikka mitä tarvikkeita niiden onnistumiseen? Meiltä MEB:ltä saat lähes kaiken tarvittavan printtituotteen samasta paikasta nopeallakin aikataululla, jolloin hankintalista supistuu huomattavasti ja selviät vähemmällä stressillä.

MEB:n valikoimiin kuuluu muun muassa kulkuluvat henkilökunnalle, rannekkeet osallistujille, mainostulosteet, banderollit ja muut merkinnät festarialueelle. Tutustu tuotteisiimme alempaa ja tee tilaus!

Kulkuluvat ja rannekkeet

Festarialueelle pääsy vaatii kahta tunnistetta; rannekkeet pääsylippujen ostajille sekä kulkuluvat esiintyjille, henkilökunnalle sekä myyjille.
Tunnisteiden tulee olla mahdollisimman selkeitä, sillä kyseessä on tapahtuma, jossa on paljon maksua vältteleviä osallistujia sekä esiintyjien turvallisuus tulee taata varmistamalla, että asiattomat eivät pääse järjestäjille ja esiintyjille varattuihin tiloihin.


Tapahtumapassit ja kaulanauhat

Tapahtumapassit tai kulkuluvat ovat välttämätön hankinta festarin turvallisuuden ja logistiikan kannalta. Festarien henkilökunnan tulee pystyä kulkemaan vapaasti julkisten ja rajattujen alueiden välillä ylläpitääkseen tapahtuman logistiikkaa.
Toinen seikka on tapahtuman esiintyjien turvallisuus. Järjestyksenvalvojat tai muu turvallisuushenkilöstö varmistaa, että yleisöltä suljettuihin tiloihin pääsevät vain esiintyjät ja heidän oma henkilöstö, VIP-vieraat sekä festarihenkilökunta, joiden luottamuksen festarijärjestäjä takaa.

Tapahtumapassit soveltuvat kulkuluvan lisäksi myös ainutlaatuiseen koristeluun, esimerkiksi brändin vahvistamiseen. Voit sijoittaa esimerkiksi festarien virallisia elementtejä, jolloin nämä tapahtumapassit sopivat myös muistoesineeksi tapahtuman jälkeen.

MEB:n tapahtumapassit ja kulkuluvat ovat saatavilla:

  • 90x60mm kokoisina rintaan kiinnitettävillä neulataskuilla
  • 105x85mm tai A6-kokoisina ja kaulanauhaan kiinnitettävillä muovitaskuilla
  • 85x115mm tai A6-kokoisina rei’itettyinä ja kaulanauhaan kiinnitettävinä ilman muovitaskua

Voit myös tilata tapahtumapassit ja kulkuluvat koko henkilökunnallesi, esiintyjille ja muille henkilöille samalla kertaa muuttuvien tietojen valinnalla, johon tarvitset taulukkotiedoston kaikista henkilöistä. Taulukon tulee sisältää selkeässä muodossa tiedot muun muassa nimestä, roolista, organisaatiosta tai statuksesta ja sijoitamme taulukon avulla nämä tiedot korteittain.
Tilausta tehdessäsi voit myös lähettää meille useampia tiedostoja tapahtumapassien erotteluun designin avulla, esimerkiksi roolin ja statuksen mukaan.

Mikäli tapahtumapassit ovat jo valmiina, niin meiltä saa myös kaulanauhat ja muoviset kotelot erikseen niiden omilta tuotesivuilta. Kaulanauhat ovat saatavilla mustalla vakiovärillä sekä täysväripainatuksella, eli voit käyttää myös kaulanauhoja brändäykseen!

Tutustu tapahtumapasseihin ja kulkulupiin sekä kaulanauhoihin ja muovikoteloihin oheisista painikkeista.

Festarien tapahtumapassi VIP-henkilölleFestarien tapahtumapassi VIP-henkilölle

Rannekkeet

Rannekkeet ovat erinomainen tapa tarkastaa festariyleisön oikeuden olla paikalla. Näytä vain rannettasi ja tarkastus on ohi! Rannekkeiden tulisi kestää kesällä äärimmäisiä olosuhteita paahtavasta auringosta rankkasateisiin, ja usein osallistujat ovat paikalla useita päiviä.

Festarirannekkeet ovat myös erinomainen tapa tuoda esille tapahtuman brändiä. Voit sijoittaa rannekkeisiin festarin värejä, logoja, tekstejä tai muita kuvia, ja ranneke soveltuu myös muistoesineeksi tapahtumapassin tavoin.

MEB:n rannekkeet on tehty polyesteristä, ja kestävät hyvin repimistä, vettä ja rasvaa. Rannekkeemme tulostetaan arkille liimapinnalla ja voidaan myös tulostaa muuttuvilla tiedoilla, esimerkiksi eri koodeilla, nimillä yms, ja tarvitset siihen taulukkotiedoston, josta näkee tarvittavat tiedot per ranneke. Rannekkeemme koko on suoraksi levitettynä 265x18mm.

Tutustu festari- ja tapahtumarannekkeisiimme niiden tuotesivulla oheisen painikkeen kautta ja tee tilaus!

Festariranneke rullaamattomanaFestariranneke rullaamattomana

Festarialueen merkinnät ja mainonta

Festivaalialueet ovat laajoja, joten navigoinnin tulee olla mahdollisimman sujuvaa. Lavan lisäksi on katsojille varatut aitaukset ja katsomot, myymäläkojut, WC-tilat sekä muut alueet eri tarkoituksiin, joiden tulisi olla selkeästi merkittyjä eksymisen vähentämiseksi.

Festareilla voi myös mainostaa esimerkiksi myymälöitä ja niiden tuotteita tai vahvistaa esimerkiksi esiintyjien tai festarien brändiä sijoittamalla logoja, nimiä ja kuvia eri muodoissa ympäri festarialuetta.
Näitä voi sijoittaa myös festarialueen ulkopuolelle sekä myös eri sijainteihin ennen niiden aloitusta, esimerkiksi mainosjulisteita kaupunkien kaduille kuukausia ennen festarikautta, kehottaen ihmisiä ostamaan pääsylippuja.

Meb:ltä saat eri kokoiset tarrat, banderollit sekä mainosliput ja julisteet edullisesti ja nopeasti.


Banderollit

Kankaiset banderollit sopivat erinomaisesti festareille, sillä ne ovat mahdollisuus tuoda esille brändiä. Usein lavan yhteyteen on kiinnitetty banderolleja joko festarin nimellä, logoilla ja väreillä teeman mukaisesti tai esiintyjien omilla elementeillä, mikäli banderollit on helposti vaihdettavissa. Banderollit sopivat hyvin myös muihinkin sijainteihin, kuten kojuihin mainostamaan heidän tuotteita tai ilmaisemaan eri alueita.

MEB:n banderollit on saatavilla monella koolla vaihdellen pienestä suureen, mutta voit tilata ne myös itse määritellyllä koolla, jonka voit kirjoittaa sille varatuille tekstikentille.
Banderollit ovat saatavilla useilla materiaaleilla muovista kankaaseen ja tasaisesta pinnasta verkkopintaan.
Banderollimme voi kiinnittää eri tavoin, joten ne sopivat hyvin eri tilanteisiin ja rakenteisiin; Purjerenkaat kulmiin tai 40cm välein, naruilla kulmista tai tankokujalla.

Tutustu banderolleihimme oheisesta painikkeesta ja tee tilaus!

Rock-festarin harmaa banderolliRock-festarin harmaa banderolli
Template by freepik

Julisteet ja mainosjulisteet

Julisteet ovat edullinen, näkyvä sekä helposti asennettava ja purettava tapa merkitä festarialueita. MEB:n julisteet kestävät hyvin eri säätiloja ja säilyttävät värinsä hyvin, joten ne sopivat erinomaisesti julkisille paikoille näyttämään tietä.

Mainosjulisteet sopivat erinomaisesti festarin mainostamiseen niin kauan, kuin lippuja on myynnissä. Näitä voidaan sijoittaa festarin välittömään läheisyyteen tai kaupunkien kaduille, joista suurin osa festarikävijöistä tulee.

Julisteet ovat saatavilla eri kokoisina ja monilla eri papereilla sekä tulostustekniikoilla. Tutustu mainos- ja tavallisiin julisteisiimme syvemmin oheisista painikkeista.

Festarin mainosjulisteFestarin mainosjuliste

Lattiatarrat

Mikäli omistat tapahtumia isännöivän rakennuksen ja haluat merkitä pysyviä alueita, kuten WC-tiloja tai sisäänkäyntejä, voit tilata MEB:ltä lattiatarroja. Lattiatarrat sopivat erinomaisesti opasteiksi tietyn matkan välein, erityisesti jos kyseessä on suurempi rakennus, jolloin eksyminen on helpompaa.

Lattiatarramme ovat saatavilla mustana, punaisena, sinisenä ja pinkkinä, mutta voit myös teettää tarran omalla designilla ja värillä. Tarrakokoja on useita, mutta voit myös teettää ne itse määritellyllä koolla.

MEB:ltä saat myös asennuspalvelun, jolloin asennusjälki on tarkkaa eivätkä virheet jää vaivaamaan. Asennuspalvelumme on saatavilla pääkaupunkiseudun alueella.

Tutustu tarroihimme ja asennuspalveluumme oheisista painikkeista ja tee tilaus!

Lattiatarroja osoittamaan vessan sijaintiaLattiatarroja osoittamaan vessan sijaintia
Template by Graphicsfuel.com

Liehuvat mainosliput

Liehuvat mainosliput ovat tuttu näky rannoilla, mutta ne sopivat myös erinomaisesti festaritapahtumiin. Festarien ollessa ulkona, mainosliput liehuvat hyvin tuulessa, jolloin niiden viesti välittyy selkeästi.
Mainoslippuihin voidaan sijoittaa festarin logoja, tekstejä ja värejä, jolloin brändi välittyy tehokkaasti. Myös esiintyjät ja kojumyyjät voivat teettää omia mainoslippuja omiin markkinointi- ja mainostarkoituksiin.

Mainosliput ovat saatavilla eri mallisina ja kukin malli on saatavilla eri kokoisina. Mainoslippumme tulevat omilla telineillään, jolloin ei tarvitse murehtia niiden hankkimisesta eri toimijoilta.

Tutustu mainoslippujen valikoimaamme ja teknisiin tietoihin tarkemmin niiden tuotesivulta oheisesta painikkeesta ja tee tilaus!

Jazz-festarien mainoslippuJazz-festarien mainoslippu
Template by macrovector on Freepik

Lyhyesti

Festarijärjestäjät ja niihin osallistuvat eri toimijat tarvitsevat monia erilaisia printti- ja painotuotteita markkinointi- ja mainostarvikkeista aina kulkulupiin. Näitä tuotteita ovat muun muassa rannekkeet, tapahtumapassit, banderollit, julisteet, lattiatarrat ja liehuvat liput.

Moniin tuotteisiin on myös saatavilla MEB:n oma asennuspalvelu, jolloin asennuksen jäljessä ei ole moitittavaa ja voit olla huoletta. Vähennä festarien järjestämisen stressiä ja hanki kaikki printtituotteet samasta paikasta, MEB:stä!

Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme ja tilaa uutiskirjeemme, jolloin saat ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia! Tulet tarvitsemaan tapahtumajärjestäjänä printti- ja painotuotteita jatkossakin, joten kannattaa pitää meidät lähellä.