Kalenterit

Sisusta tilasi tai ilahduta ystävääsi henkilökohtaisilla seinäkalentereilla, joissa on kuvia omista muistoistasi. MEB tarjoaa monipuolisen valikoiman kalentereita, jotka on räätälöity sinun makuusi. Painettu ensiluokkaisille materiaaleille, valokuvasi heräävät eloon värikkäässä yksityiskohdissa, luoden ainutlaatuisen sisustuselementin, joka auttaa sinua pysymään järjestyksessä.

  • Sinun valokuvat, Sinun kalenterisi: Muunna muistosi toimivaksi taideteokseksi. Henkilökohtaiset kalenterimme esittelevät omat valokuvasi, varmistaen että jokainen vilkaisu on erityisen merkittävä.
  • Laatu joka kestää: Tarkkaan painettu ensiluokkaisille materiaaleille, kalenterimme on suunniteltu kestämään aikaa, säilyttäen visuaalisen loistonsa vuoden ympäri.
  • Ajatukselliset lahjat: Jaa iloa henkilökohtaisilla kalentereilla läheisillesi. Seinäkalenteri on lahja, joka jatkaa antamista, koristaen heidän tilaansa tärkeillä hetkillä.

Tee tilastasi muistojesi kanvaasi. Tutustu valikoimaamme henkilökohtaisia seinäkalentereita ja koe toiminnallisuuden ja taiteen täydellinen yhdistelmä. Tilaa omasi tänään ja ympäröi itsesi niillä hetkillä, joilla on eniten merkitystä.

TUOTANTOAIKA:
Samana päivänä / 24h
2-3 päivää
Supervalue 5-7 päivää

Tälle tuotteelle lisätään 8€ palvelumaksu sähköpostitse/myymälässä tilattaessa.

FDSV
Määrä1+130+150+1100+1

Kalentereissa on kansisivu sekä 12 kuukautta/kuvaa. Nimeä kuvatiedostosi kuukausien numeroiden mukaan (esim. tammikuu = 01.jpeg, joulukuu = 12.jpeg) ja pakkaa kaikki kuvat mukaan lukien kansikuva ZIP-tiedostoon ja lataa se tuotesivulle. Jos tiedostokoko on yli 50 Mt, käytä tiedostonjakopalvelua (esim. wetransfer.com) ja liitä latauslinkki ZIP-tiedostoon.

Yläsidonta- ja pöytämalleissa kuvan suhde on 3:2 ja keskisidonnassa suhde on sama kuin A4 = 1.41:1, mutta jos kuvat eivät ole täsmälleen oikeassa suhteessa, leikkaamme niitä hieman vastaamaan tuotteen tulostusaluetta. Voit myös pyytää että jätämme valkoista kuvan ympärille, ettei mitään leikkautuisi pois. Voit kirjoittaa pyyntösi alla olevaan lisätietokenttään.

Jos teet oman kalenterisi, voit suunnitella tiedostosi lopullisessa tuotekoolle ja tallentaa ne pdf-tiedostoon. Muista leikkuuvarat (2 mm).

Lue lisää tiedoston teknisistä vaatimuksista täältä

Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close
Copyright 2023