Kalenterit omalla printillä

Seinäkalenteri omilla kuvilla lahjaksi tai omaksi iloksi

Lisäsimme MEB tuotevalikoimaan vihdoin kalenterit. Printattu seinäkalenteri on painotuotteiden klassikko ja niitä saa nyt tilattua MEB-verkkokaupasta nopealla toimitusajalla. Lomakuvat, perhekuvat, lemmikkikuvat ja muut tärkeät muistot saat hyödylliseksi arkiesineeksi kalenterin muodossa. Tarjoamme myös pöytämallia, jos työpöydälläsi on paremmin tilaa kuin seinillä. Tuotantoaika on 0-3 päivää, joten joulun tai muiden juhlapäivien lahjakalenterit valmistuvat juuri niin viime hetkellä kuin mihin itse kerkeät.

Kalenteripohjastamme löytyy keskeisten juhla- ja liputuspäivien lisäksi nimipäivät ja kuun kierrot. Voit valita kalenterisi aloituskuukauden, joka voi olla myös keskellä kalenterivuotta, jotta saat kalenteristasi iloa vuodeksi kerrallaan.

Kaikissa kalenterimalleissa on kansisivu ja 12 kuukauden kalenteri, joten voit valita yhtä monta hauskaa tai hellyyttävää kuvaa kalenterisi koristeeksi. Helpoiten tilaaminen onnistuu, kun valitset haluamasi kuvat, nimeät ne kuukausien tai niiden numeroiden mukaan (esim. 01.jpeg) ja pakkaat kaikki kuvat ja kansikuvan zip-tiedostoon. Voit sitten ladata zip-tiedoston tuotesivullamme tai jos sen koko on suuri (yli 50mb), voit ladata sen tiedostonjakopalveluun. Katso lisätiedot tuotesivulta. Voit myös käyttää tuotesivulta löytyvää suunnittelutyökalua, jolla saat liitettyä haluamasi kuvat haluamaasi kuukauteen.

Yläsidonta- ja pöytämalleissa kuvan suhde on 3:2 ja keskisidonnassa suhde on sama kuin A4 = 1.41:1, mutta jos kuvat eivät ole täsmälleen oikeassa suhteessa, leikkaamme niitä hieman vastaamaan tuotteen tulostusaluetta. Voit myös pyytää että jätämme valkoista kuvan ympärille, ettei mitään leikkautuisi pois. Jos teet oman kalenterisi, voit suunnitella tiedostosi lopullisessa tuotekoolle ja tallentaa ne pdf-tiedostoon.