Trendit hääkutsuissa

Trendit hääkutsuissa

Punaiset ruusut ja sormusten kuvat ovat jääneet historiaan - nyt haluataan vaaleita sävyjä ja yksinkertaisuutta!

Selkeä trendi jo parin vuoden ajan on ollut hyvin pelkistetyt ja vähäisellä tekstimäärällä varustetut kutsut. Monesti kuvitus jätetään kokonaan pois ja luodaan koko design pelkillä fonttivalinnoilla.

Fonttisuosikkeja ovat ehdottomasti otsikoissa käsinkirjoitusta jäljittelevä kaunofontti ja muissa teksteissä päätteetön selkeä moderni kirjasintyyppi. Fonttivaihtoehtoja löytyy ilmaiseksi vaikka kuinka paljon yksityiskäyttöön esimerkiksi täältä.

Mikäli kuvitusta on, niin vesivärimaalatut kukka- ja lehtikuviot ovat olleet jo pitkään nosteessa. Kuvan voi ostaa taiteilijalta omaan käyttöön tai voit etsiä ilmaiskuvia esimerkiksi Pixabay tai Usnplash sivustoilta.

Suomessa ei yleisesti ottaen ole tapana kutsua koko kylää häihin, vaan niihin pyydetään vain lähimmät ystävät ja perheenjäsenet. Tämä mahdollistaa sen, että kutsuihin ja muihin koristeluihin voi panostaa hieman enemmän ja jää aikaa askarteluun!

Suosittua on esimerkiksi lisätä jonkinlainen nauha kutsun ympärille ja juhlapaikalla menujen ja paikkakorttien läpi voi sujauttaa myös koristeen. Lue lisää vinkkejämme täältä.

 


Paperisuosituksemme:

Matte 300g White Textured 300g