Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille & käyntikorteille AINA

Nyt saat printit edullisemmin lähemmäksi sinua.

Myymälämme sijainti on erinomainen ja monet paikalliset pääsevät noutamaan painotuotteet helposti luotamme. Haluamme kuitenkin tavoittaa uusia asiakkaita ympäri Suomea ja nyt eivät postikulutkaan enää paina. Toukokuusta 2023 lähtien tarjoamme yli 150€ tilauksiin ilmaisen postituksen edullisimman toimitustavan mukaan. Käyntikortit ovat vahvimpia tuotteitamme, joten myös kaikille käyntikortteja sisältäville tilauksille on mahdollista valita maksuton toimitus.

Jos tuote on pieni ja mahtuu kirjeen mittoihin, voimme lähettää tilauksen Pikkupakettina postilaatikkoon asti. Suuremmat lähetykset lähetämme Postipakettina, joka noudetaan valitsemastanne noutopisteestä.

Kun ostoskorissasi on käyntikortteja tai yli 150€ arvosta tuotteita, valitse toimitustavaksi Pikkupaketti tai Postipaketti, niin toimituksen hinnaksi tulee 0€ automaattisesti. Voit valita näistä kumman vain, mutta jos lähetyksen mitat ylittävät Pikkupaketin mitat (3cm paksu), vaihdamme toimitustavaksi Postipaketin ja noutopiste määräytyy automaattisesti toimitusosoitetta lähimmmäksi sijainniksi.

Ilmainen toimitus lasketaan alentamattomasta hinnasta, joten mahdollisten alennuksien jälkeen tilauksen kokonaishinta voi olla jopa alle 150€!

Myönnämme ilmaisen toimituksen myös sähköpostitse saapuviin tilauksiin. On huomioitavaa, että tilauksen tuotteiden on ylitettävä 150€ arvo, eli palvelumaksuja tai suunnittelupalvelua yms. palveluita ei lasketa lähetyksen arvoon.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.