Seminaarijulisteet konferensseihin

Seminaarijuliste nopeasti

Oletko osallistumassa konferenssiin tai muuhun tapahtumaan, jossa esittelet tutkimuksesi tuloksia? Tarvitset luultavasti julisteen esityksesi tueksi ja MEB:ltä saat sellaisen nopeasti ja helposti. Ymmärrämme, että esityksen viimeistelyn kanssa aika meinaa loppua. Siksi tarjoamme salamannopean toimituksen jopa samana päivänä laadusta tinkimättä.

Katso hinnat tuotesivulta klikkaamalla alla olevaa painiketta. Muista, että saat -10% alennuksen rekisteröityneenä asiakkaana, kun tilaat verkkokaupan kautta!

Yleisin tieteellisten esitysten koko on A0, jonka mitat ovat 841 x 1189 mm (noin 33 x 47 tuumaa). Yleensä julisteet painetaan tavalliselle mattapaperille. Voimme käyttää myös puolikiiltäviä paperivaihtoehtoja tai jopa jäykkiä levymateriaaleja, kuten 5mm paksua Kapa-levyä.

Saavutettavuus on palvelumme ytimessä. Tulitpa sitten Aalto-yliopistolta Otaniemestä tai Helsingin yliopistolta Kaisaniemestä tai muulta kampukselta, meille on helppo saapua metrolla tai muilla julkisilla kulkuvälineillä. Seminaarijulisteiden tilaaminen on helppoa käyttäjäystävällisen alustamme avulla. Muutamalla napsautuksella voit ladata tiedostosi ja tilata julisteen noudettavaksi Kampin myymälästämme. Voimme myös toimittaa sen suoraan kotiovellesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Saman päivän toimituspalvelumme avulla voit valmistautua seminaariisi luottavaisin mielin tietäen, että materiaalisi saapuvat ajoissa.

Seminaarijulisteemme on painettu huippuluokan materiaaleille, mikä varmistaa ammattimaisen lopputuloksen, joka kuvastaa tutkimuksesi kaliiperia. Olipa kyseessä eloisa grafiikka tai terävä teksti, voit odottaa korkeaa laatua jokaiselta julisteelta.

Älä tingi seminaarijulisteidesi laadusta tai toimitusajasta. Luota MEB:iin Helsingin Kampissa saadaksesi nopeat, huippuluokan tulostuspalvelut. Meillä voit luottavaisesti esitellä tutkimuksesi tietäen, että käytettävissäsi on parhaat materiaalit. Korosta esityksesi ainutlaatuisilla seminaarijulisteillamme, jotka ovat saatavilla sinulle sopivana ajankohtana.