MEB-pingviini ajanottokellon kanssa kuvastamassa Pikatuotannon nopeutta

Printtituotteet Nopeasti Pikatuotannolla

Painaako projektisi deadline päälle ja tarvitset markkinointimateriaaleja nopeasti? Vai oletko viime tingassa lahjahankinnoissa ja tarvitset jotain persoonallista pikaisesti? Mikä tahansa tarkoitus onkaan, meillä MEB:llä on ratkaisu kiireellisiin printtitilauksiin: Pikatuotanto!

Mitäpä jos saisit tuotteesi valmiina saman päivän tai 24h aikana? Pikatuotannon valittuasi tulostamme tuotteesi jopa odottaessa!

Yleistä tuotantoajoista

Osa yksinkertaisimmista printtituotteistamme on normaalistikin tulostettavissa odottaessa, kuten passikuvat ja dokumenttitulosteet, mutta monimutkaisemmat tuotteet tulostetaan oletuksena 2-3 päivän sisällä tilauksesta.

Meillä on erinomaisena vaihtoehtona myös Super Value -tuotantovaihtoehto, joka tulee saataville, kun printtimäärä on tarpeeksi suuri. 

Tämä tarkoittaa sitä, että suuren printtimäärän jo tuoman tuotantokustannusten säästön lisäksi saat toisen alennuksen tuotantokustannuksiin. Huomioitavaa on, että tämä vaihtoehto on kaikista vaihtoehdoista pitkäkestoisin.

Niissä tapauksissa, joissa printti- ja tulostustuotteet pitäisi saada niin pian kuin mahdollista, mahdollisesti lukijan kohdalla, meiltä on mahdollista valita Pikatuotanto. 

Pikatuotanto on jaettuna saman päivän ja 24 tunnin tuotantoaikoihin, jotka kumpikin ovat erittäin lyhyitä ja ovat tuotannossa prioriteettina. Nopeiten saat tilauksesi noutamalla sen Kampin Sähkötalon liikkeestämme tai tilaamalla kuriiripalvelun.

Pikatuotanto ei tarkoita huonompaa laatua

Pikatuotanto voi tarkoittaa, että laadulla ei ole väliä, kunhan tuotteet saadaan mahdollisimman nopeasti tuotantoon. Meillä MEB:llä emme kuitenkaan tingi laadusta, vaan varmistamme printtien laadun henkilökunnan seulonnoilla.

Henkilökuntamme tarkastavat tilausten tulostettavat kuvat ja korjaavat mahdollisia pieniä virheitä erilaisten suunnitteluohjelmien avulla. Heillä on monen vuoden kokemus toiminnastamme sekä työskentelevät ammattitaidolla ja tarkalla silmällä. 

Mikäli tiedosto vaatii suurempia muutoksia, otamme yhteyttä tilaajaan mahdollisimman nopeasti ja selitämme tilanteen, pyrkien nopeaan korjaukseen. 

Näillä tarkastuksilla varmistamme, että tulostusvaiheeseen asti päätyvät vain laatutarkastuksen läpäisseet designit, jolloin printtaus ei ruuhkaudu, säästämme resursseja ja asiakas saa vain erinomaisia tulostustuotteita.

Meillä on lisäksi käytössä printti- ja tulostusalan huipputeknologiaa, joka varmistaa laadun ja tehokkaan tuotannon, jolloin saat tuotteesi halutussa ajassa sekä erinomaisella tulostusjäljellä.

Pikatuotannon yleisimmät tuotteet

Meillä MEB:llä on kattavaa tilastotietoa pikatuotannon valinneista asiakkaista ja mitä tuotteita. Näiden mukaan eniten pikatuotantoa valitaan:

  • Käyntikorteille, jotka ovat klassinen tapa jakaa yhteystietoja ja levittää brändiä
  • Julisteille, jotka sopivat niin mainos-, että sisustuskohteisiin
  • Tekstiilipainatuksille, jotka ovat erinomainen tapa ilmaista itseäsi tai luoda tietoisuutta brändistäsi

Miten tilauksesi käsitellään kun valitset pikatoimituksen

Vaihtoehtojen valinta

Tilausta tehdessäsi valitset ensin tuotekohtaiset vaihtoehdot, liität tiedoston tai latauslinkin kuvallesi sekä määrittelet tulosteiden kappalemäärän.

Nämä valinnat tehtyäsi, voit lopulta valita tuotantoajan usean edellä mainittujen vaihtoehtojen joukosta:

  • Fast Digital, normaali tuotantoaikamme
  • Super Value, suurten printtimäärien säästötuotanto, jonka kesto on vaihtelee, mutta on pidempi kuin muut vaihtoehdot
  • Saman päivän tai 24h pikatuotanto.

Tuotantoprosessi

Tuotantoprosessi on meillä MEB:llä yksinkertainen, mutta tehokas:

Tilauksen saatuamme, järjestelmämme luo lomakkeen, josta sitten näemme tilauksen tiedot ja liitetyt tiedostot. Me myös tulostamme tilauksen tunnuksen merkitsemistä varten, esimerkiksi noutotilauksia varten.

Meillä MEB:llä on värikoodit tilauksen tuotantotavoille. Pikatuotanto on merkittynä keltaisella aikataulun kanssa, joiden avulla työntekijämme siirtävät tilauksen tuotantolistalla prioriteettien joukkoon ja määräajan mukaiseen järjestykseen. Tulostamme/painatamme tuotteet listan mukaisessa järjestyksessä.

Toimitustapa

Sen sijaan, että olisit Postin kuljetusaikojen tai mahdollisten viivästysten armoilla, voit noutaa tilauksesi Kampin Sähkötalon liikkeestämme heti valmistumisilmoituksen saatuasi, joka on kätevää jos asut lähettyvillä.

Toinen vaihtoehto on tilata meiltä kuriiritoimitus, jolloin kuriiripalvelu MyXline tuo tilauksesi luoksesi vauhdilla, jopa tunnissa! Voit valita noudon tai kuljetustavan kassasivulta.

Lyhyesti

Meiltä MEB:ltä löytyy pikatuotannot ja toimitustavat kiireellisille tilauksille, jotka asetetaan prioriteettina tuotantolistalle määräajan mukaan. 

Henkilökuntamme tarkastavat tilauksen mukana tulleet tiedostot, korjaavat pienet virheet tai tarvittaessa ottavat tilaajaan yhteyttä monimutkaisempien virheiden löytyessä. Laatutarkastuksen läpäisseet designit pääsevät tuotantolistalle.

Tulostusteknologiamme takaavat tulosteiden erinomaisen laadun ja näiden tehokkuus mahdollistavat pikatuotannon sujuvuuden.

Tuotteen valmistuttua voit joko noutaa sen Kampin Sähkötalon myymälästämme tai valita sille muun toimitustavan, kuten MyXline kuriirikuljetuksen.

MEB:ltä saat kaikenlaiset printti- ja painatustuotteet, tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme!

Tilaa myös uutiskirjeemme, niin saat ajantasaista tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, kuin myös sesongin mukaisista kampanjoistamme sekä alakohtaisia uutisia.

Tilausbonuksena saat kertakäyttöisen -10% alennuskoodin seuraavaan ostokseesi.