MEB rekrytointi

Avoin työpaikka: Asiakaspalvelija / Tuotantoassistentti

Etsitkö töitä tai tunnetko jonkun, joka olisi kiinnostunut MEB:llä työskentelystä?

MEB on printti- ja brändäyspalveluihin erikoistunut suomalainen yritys. Monipuolinen tuotevalikoima, nopea toimitus ja ystävällinen palvelu tekevät meistä pk-yritysten ja kuluttajien parhaan kaverin. Nyt etsimme Kampin myymäläämme reipasta henkilöä palvelemaan asiakkaita ja avustamaan printtituotteiden valmistuksessa.

Työn painopiste on kasvotusten tapahtuvassa asiakaspalvelussa. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita odottaessa, kuten kopiointia, passikuvia, valokuvatulostusta yms. Koulimme sinusta printtituotteiden asiantuntijan, jotta osaat tarjota asiakkaille oikeat ratkaisut kaikkiin heidän tarpeisiin. Otat tilauksia vastaan ja huolehdit myös kassasta ja laskutuksesta.

Toinen osa työtä on itse printtituotannossa avustaminen. Tulostamme erilaisilla laitteilla monille eri materiaaleille ja viimeistelemme ne valmiiksi tuotteiksi asiakkaillemme. Pääset opettelemaan uusia tekniikoita ja käyttämään laitteita itsenäisesti. Pidät huolen omalta osaltasi myös työympäristöjen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Työ sijoittuu normaalisti arkisin klo 8-20 väliin ja myymälämme on auki myös lauantaisin klo 18 saakka. Töihin pääset helposti metrolla tai muilla julkisen liikenteen kulkuvälineillä.

Työ vaatii jonkin verran teknistä osaamista. Hakijalla tulee olla edes vähäistä kokemusta ammattimaisten graafisten ohjelmien käytöstä (Adobe Photoshop/Illustrator/CorelDRAW yms.). Riittää että ymmärrät miten tekstiä ja kuvaa asetellaan siistin ulkoasun luomiseksi. Tärkeintä on kiinnostus tekniikkaa ja uuden oppimista kohtaan.

Miksi hakisit meille töihin? Olemme pienehkö, mutta kasvava firma, jossa jokaisella työntekijällä on suuri merkitys. Kohtelemme kaikkia reilusi. Rekrytoinneissamme tärkeintä on löytää hyviä tyyppejä, jotka istuvat porukkaan. Itse työ on raskaimmillaankin kohtalaisen mielekästä moniin muihin asiakaspalvelutöihin verrattuna. Firmamme kasvaessa myös vastuuta on tarjolla sitä haluaville.

Jos kiinnostuit, laita hakemus osoitteeseen jobs@meb.fi.
Lisätiedot: www.meb.fi / anssi.soinio@meb.fi / tel. 050 3833 280