MEB Tapiola suljetaan toistaiseksi

MEB Tapiola suljettu 26.8.2022 alkaen

MEB Tapiola sulkee ovensa määrittelemättömäksi ajaksi 26.8.2022. Toivotamme kaikki paikalliset asiakkaamme asioimaan jatkossa Kampin myymälässä, sähköpostitse tai verkkokaupan kautta. Tarjoamme edelleen nopeat toimitukset Espooseen Postin ja kuriirikumppaniemme avulla.

Avasimme myymälämme Heikintorille keväällä 2019, sillä tarvitsimme enemmän tilaa kasvaaksemme. Lisäsimme uusia laitteita ja tekniikoita, sekä kasvatimme tiimimme kokoa. Vanhat tilat Kampissa kävivät ahtaaksi ja Heikintorilta löytyi sopivat tilat ratkomaan ongelmamme. Tiesimme, ettei Heikintorin myymälä tule koskaan olemaan yhtä vilkas, kuin Kampin pisteemme. Ajattelimme, että siinä vaiheessa, kun asiakkaat tuntevat meidät Tapiolassa, voimme siirtyä vilkkaammalle sijainnille, esimerkiksi kauppakeskus Ainoaan. Heikintori oli muutenkin jo rapistunut, joten toivoimme saavamme edes pari vuotta aikaa siellä. Koronapandemia iski oltuamme vajaa vuoden auki Tapiolassa. Jouduimme laittamaan silloin ovet kiinni pitkiksi ajoiksi, jotta voimme ylläpitää toimintaamme säästöliekillä Kampissa. Pandemiavuodet hidastivat koko yrityksemme kasvua, myös Tapiolassa, merkittävästi.

Keväällä 2022 tilanne rupesi jo kirkastumaan, kun pandemiasta alettiin pääsemään eroon. Seuraava haaste näkyi kuitenkin jo horisontissa. Kamppiin on suunnitteilla uusi terveysasema ja sen rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2023. Vanha Sähkötalon E-tason myymälämme oli jäämässä rakennustyömaan jalkoihin, joten tiesimme lähdön koittavan pian. Löysimme uudet tilat Sähkötalon 1. kerroksesta. Samalla ratkesi myös Kampin tilaongelma, sillä uudet tilat ovat yli tuplasti suuremmat.

Kampin kehittyessä ja laajentuessa valtavin harppauksin, jäivät Heikintorin tilamme vähälle käytölle. Päätimme, että emme jää odottamaan kiinteistön rapistumista siihen kuntoon, että meidät pakotetaan lähtemään, vaan tiivistämme toimintamme nyt Kampin toimipisteeseemme. Samat ystävälliset pingviinit palvelevat nyt täältä käsin. Toivomme tekevämme paluun Tapiolaan mahdollisimman pian, mutta se tapahtuu luultavasti johonkin vilkkaammalle sijainnille parempikuntoisiin tiloihin.