Foliointi

Uusi erikoisefekti printteihin: foliointi

Hankimme MEB:lle uusia laitteita ja niiden myötä lisäsimme kokonaan uuden erityisviimeistelyn - folioinnin. Uusi teknologia mahdollistaa kiiltävien metallinhohtoisten kalvojen kiinnittämisen paperiin, mikä tekee teksteistä, logoista ja muodoista hohtavan tyylikkäitä. Foliopainatuksella lisäät painotuotteeseesi arvokkuuden tuntua ja teet vaikutuksen viestisi vastaanottajiin. Löydät folioinnin tällä hetkellä korttituotteiden tuotesivulta lisäpalveluiden alta, joten voit tilata tämän erikoisviimeistelyn myös verkkokaupan kautta. Jos et löydä haluamallesi tuotteelle foliointia verkkokaupasta, ole meihin yhteydessä.

Kutsukortit

Toivota vieraasi tervetulleeksi juhlaasi tyylillä. Kultainen tai hopeinen teksti herättää kutsun saajassa ihastusta ja luo juhlallisen ennakkotunnelman jo ennen varsinaista tapahtumaa. Hääkutsuissa näkee usein, kuinka hääparin nimi tai tervetulotoivotus on foliopainettu. Sopisiko metallipainatus juhlienne tyyliin?

Käyntikortit

Käyntikortti ei ole pelkkää yhteystietojen vaihtamista varten - voit tehdä folioidulla kortilla vaikutuksen uusiin tuttavuuksisi. Tyypillisimpiä foliopainettavia kohtia käyntikorteissa ovat vaakunat, logot ja nimet. Myös erilaisia graafisia elementtejä voi folioida metallivärillä.

100kpl Foliopainettuja käyntikortteja alkaen vain 80€!

Muut yrityksesi kortit foliopainatuksella

Metallinhohtoinen foliopainatus sopii erinomaisesti myös esimerkiksi lahjakortteihin, ravintoloiden menuihin, takuutodistuksiin, kunniakirjoihin tai jopa vihkosten kansiin. Kysy asiakaspalvelustamme lisää, niin annamme mielellämme tarjouksen folioinnista ja teemme painotuotteestasi erityisen.

Tiedoston valmistelu foliointia varten

Voit valmistella painoaineistosi pdf-muotoon kuten normaalistikin, mutta siirrä folioitavat kohdat (tekstit, logot, grafiikat) omalle sivullensa ja tee niistä 100% mustat. Eli voit laittaa ensimmäiselle sivulle muun printattavat kohdat ja toiselle sivulle folioitavat kohdat. Mahdollinen printattava takapuoli voi olla kolmas sivu. Parhaan laadun foliointiin saamme vektorimuotoisista tiedostoista. Autamme tarvittaessa aineistojen muokkaamisessa ja suunnittelussa.

Foliointi tehdään kuumasiirtämällä ja metallinen kalvo on niin ohutta, että sitä hädintuskin kädellä tuntee. Folio jää parhaiten kiinni pinnoitettuihin papereihin (Silk 300g), mutta myös karheammissa matta-papereissa (Matta 300g ja melkein kaikki muut paperilajit) se näyttää hyvältä. Jos paperissa itsessään on hieman karheutta tai tekstuuria, on odotettavissa että myös foliossa on hieman luonnollista eloa ja epätäydellisyyttä. Suosittelemme, että folioitavien grafiikoiden alueet eivät ole valtavan suuria, sillä pienet epätäydellisyydet näkyvät niistä helpommin. Foliopainatus toimii hyvin myös pieniin teksteihin, kunhan fontissa ei ole erittäin ohuita viivoja. Joillain paperilaaduilla voi olla ongelma saada fontistakin riippuen a- ja e-kirjainten kolot puhkaistua. Suosittelemme siis fontteja, joissa on mahdollisimman vähän ohuita ja pieniä yksityiskohtia.