fbpx
18.4.2017

Kortit

Kortit – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Ilahduta postikortilla
  • Kutsu juhliin persoonallisella kortilla
  • Kiitä kauniilla kiitoskortilla

Kortit MEB:iltä muutamassa päivässä

Kortit toimivat hyvänä viestintäkeinona vielä nykypäivänä. Käsinkirjoitettu kortti näyttää että välität. Tee kuvakortit omista kuvista tai personoi yritykselle oma tervehdys lähettää asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.
Meiltä löytyy useita korttimalleja. Voimme tehdä kaksipuolisia postikortteja, jolloin printtaamme postimerkin ja osoitteen paikat toiselle puolelle. Teemme myös pystyssä pysyviä avattavia kortteja, jolloin kortissa on tilaa suuremmallekkin viestille. Korttimallejamme ovat classic, tri-fold, gate ja z. Kortit ovat oivallinen valinta erityistapahtumiin ja tilaisuuksiin. Teetä meillä myös lahjakortit.

Tyylikkäät kortit erikoispapereille

Meillä on runsaasti paperivaihtoehtoja korteillesi. Suosituimmat korttipaperimme ovat Matte, Silk ja postcard 300g. Meiltä löydät myös tekstuuri ja metallinhohtoiset premium-paperit. Mikäli pidät yksinkertaisesta ilmeestä, mutta haluat väriä korttiisi, voimme tulostaa mustavalkotulosteen värilliselle paperille. Meiltä löytyy kaikki sateenkaaren värit sekä myös mustaa kartonkia.

Juhlista tilaisuuksia korteilla

Kortit ovat monikäyttöinen viestintäkeino. Ilmoita juhlista hääkutsuilla, rippijuhlakutsuilla ja syntymäpäiväkutsuilla. Ilmoita myös ennakkoon kaikista tärkeimmille vieraille save the date kutsuilla. Tee kiitoskortit juhliesi vieraille. Tilaa myös yksittäispainetut onnittelukortit henkilökohtaisella viestillä tärkeään tilaisuuteen.Ota osaa henkilökohtaisella kortilla tai adressilla. Itse kirjoitetulla henkilökohtaisella viestillä näytät, että välität.
Postita kortti kaikille yrityksesi sidosryhmille ja pidä suhteita yllä asiakkaisiin, rahoittajiin ja yhteistyökumppaneihin. Brändin oma kustomoitu onnentoivotuskortti on iloinen yllätys ja kätevä tapa tiedottaa ajankohtaisista asioista henkilökohtaisesti.

Kortteihisi sopivat kuoret

Meiltä löytyy tarvittaessa myös kortteihisi sopivat kirjekuoret. Onko sinulla jo kuoret ja halua juuri niihin sopivat kortit? Teemme myös custom-kokoisia kortteja.

 

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP