13.4.2017

Käyntikortit

Käyntikortit – Nopeasti & Helposti

Tuotantoaika: 2-3 päivää / 5-7 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Käyntikortit ovat toimiva ratkaisu sinulle yrityksesi koosta riippumatta
  • Nopea palvelumme varmistaa, ettet jää ikinä ilman käyntikortteja
  • Eikö sinulla ole valmista tiedostoa? Lataa valmis käyntikorttipohja tai suunnittele korttisi MEB suunnittelutyökalulla

Edusta käyntikorteilla

Käyntikortti on nopea, tehokas ja tyylikäs tapa jakaa informaatiota, sekä loistava promotuote sinulle sekä yrityksellesi. MEB tarjoaa vaihtoehtoja niin suuryrityksille kuin henkilökohtaiseen mainontaan.  Tärkeä tapaaminen tai työmatka yllättää ja käyntikorttisi ovat loppuneet? Ei hätää, sillä voimme toimittaa käyntikorttisi pikatilauksena odottaessasi. Soita siis meille tai tilaa verkkokaupastamme niin tilauksesi lähtee tuotantoon.

Tarjoamme edullisimmat käyntikorttihinnat verkkokaupassamme

MEB tekee käyntikorttien tilaamisen sinulle helpoksi. Verkkokaupassamme voit käyttää design-työkaluamme, jolloin voit itse suunnitella käyntikorttisi helposti valmiita pohjia käyttäen. Työkalullamme luot ammattimaisen kuvan itsestäsi ja yritysestäsi joutumatta maksamaan maltaita kalliista suunnittelijasta. Valitse sadoista malleistamme juuri sinulle sopiva pohja,  lisää siihen logosi ja yhteystietosi ja tilaa valmiit korttisi. Voit myös ladata valmiit suunnittelupohjan, jota voit muokata haluamallasi design ohjelmalla. MEB valmistaa käyntikorttisi nopeasti! Valitse pikatilaus ja saat käyntikorttisi jopa tunnissa. Valmistamme huippulaatuiset painotuotteesi alle 24 tunnissa tai 2-3 päivässä valintasi mukaan.

Voimme myös suunnitella käyntikortit puolestasi

Olemme kokeneita designereita loppumattomilla uniikeilla ideoilla, joten takaamme, että saat juuri sinulle oikeanlaiset käyntikortit. Huippulaatuisilla koneillamme ja erinomaisella palvelulla  voimme toteuttaa jopa villeimmät ideasi käyntikorteiksi. Riippumatta siitä minkälainen yrityksesi on vai oletko kuluttaja-asiakas, voimme luoda täydellisen designin juuri sinulle. Meille tärkeintä on, että käyntikorttisi kuvastaa juuri sinua ja sitä mitä teet sekä antaa sinusta ammattimaisen kuvan. Teemme tuhansia käyntikortteja päivittäin, joten meillä on kokemusta monien eri alojen tarvitsemista printtituotteista, sekä tiedämme mitä asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi haluavat kortissasi nähdä.

Luodessamme designia keskitymme olennaiseen, eli simppeliin oloasuun. Tärkeintä on että yhteystietosi ovat selkeästi esillä ja herättävät mielenkiinnon.Valitsemme fontit ja teemavärit sopimaan juuri sinun yritysilmeeseesi ja persoonallisuuteesi. Kun tilaat käyntikorttisi suunnittelijaltamme, varmistamme sinulta oikeat tiedot ja lähetämme sinulle luonnoksen katsottavaksi ennen tilausta. Näin varmistamme, että käyntikorttiisi ei jää virheitä ja ne miellyttävät silmiäsi. Käyntikorttien avulla yhteystietosi pysyvät kontaktiesi saatavilla useiden kuukausien ajan ja jopa vuosien ajan.

Tilaa käyntikortit samalla kerralla koko henkilökunnalle!

Voit tilata käyntikortit koko henkilöstöllesi helposti samassa tilauksessa. Käyttämällä settejä, saat kortit parhaimpaan settihintaan. Jos yrityksesi tilaa useita käyntikorttisettejä kuukauden aikana, voimme luoda teille oman B2B-tilausjärjestelmän, jonka kautta tilaaminen ja noutaminen sujuu helpoiten. Voimme myös laskuttaa tilauksesi kuukausittain, jotta säästyt ylimääräiseltä työltä. Tämä vaihtoehto soveltuu myös mainostoimistoille ja graafisille suunnittelijoille, jotka voivat tilata kortit asiakkailleen helposti ja edullisesti. Katso tilausjärjestelmästämme lisää B2B.meb.fi.

Käyntikortti sopii myös ajanvaraus tai kanta-asiakaskortiksi

Meiltä löydät loputtomat vaihtoehdot kustomoida käyntikorttisi alusta loppuun. Tiesitkö, että voit käyttää käyntikortteja myös muihin yritystarpeisiisi? Tuplakäyntikortit soveltuvat esimerkiksi kanta-asiakas tai ajanvarauskorteiksi. Niissä on sopivasti tilaa yhteystiedoillesi sekä mainoksille tai kampanjallesi. Tuplakäyntikortti tarjoaa hyvänkokoisen leimaamistilan esimerkiksi salongeille ja kahviloille, jolloin voit seurata asiakaskäyntejä ja myöntää erikoistarjouksia.

Voit valita lukuisista eri paperivaihtoehdoistamme, mille haluat käyntikorttisi painettavan. Valikoimastamme löytyy suosituimpien kiiltävän silk-ja mattapaperin lisäksi esimerkiksi kierrätyspaperista tehtyjä eko ja ylellisiä metallinhohtoisia tai premium vaihtoehtoja. Voimme muuttaa yksinkertaisen designin herättämään huomiota tulostamalla valmiit tuotteesi esimerkiksi värilliselle paperille. Kysy meiltä eri vaihtoehdoista ja valitse sitten minkälaisen vaikutelman haluat korteillasi antaa. Jopa valmis design saa uuden ilmeen ja erottuu massasta, kun pyöristämme valmiiden korttien kulmat.

Ota meihin yhteyttä kun tarpeesi käyntikorteille ilmenee, niin toteutamme ne sinulle helposti ja nopeasti. Voit luottaa meihin riippumatta siitä tarvitsetko käyntikortteja 100, 500 vai 10,000 kappaletta. Päätavoitteemme on tarjota sinulle huippulaatuiset käyntikortit helposti, nopeasti ja kohtuullisen hintaan. Meille on tärkeää että tuotteemme ylittävät odotuksesi ja auttavat sinua ja yritystäsi  menestymään!

 

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

9A0-079 Study-Guide 1Z0-867 Dumps 70-383 Dumps 000-630 Study-Guide 000-M39 Certification CTFL-001 PH0-180 Certification 9A0-040 Study-Guide HC-012-222-CHS Study-Guide CS0-006 Certification 117-101 Study-Guide ET0-002 Certification FI0-461 Exam HP0-A116 VCE 050-865-(370) IT-Exam 70-630 PDF PPT-301 Study-Guide 9A0-314 Study-Guide C-BOE-30 Certification 70-467J VCE 646-223 PDF 820-424 VCE CISSP Exam-PDF 920-021 Study-Guide HD0-400 Exam 000-M41 PDF E20-805 Exam 000-904 Dumps CHA Dumps 000-M78 Study-Guide 250-403 Study-Guide M2170-741 Exam 00M-246 PDF CMPP Certification 9L0-403 Study-Guide C_TSCM42_60 Exam-PDF EWDA101 Exam 000-277 Exam-PDF 156-704 IT-Exam 920-469 PDF P_FINMGT_64 Certification 1Z1-048 Certification 1Z0-133 PDF 301-01 Exam S90-09A Exam-PDF 300-470 VCE

ENTER SHOP