fbpx
18.4.2017

Kanvaasitulosteet

Kanvaasituloste – Helposti & Nopeasti

  • Tyylikkäitä sisätilojen sisustuselementtejä
  • Tulostettu 100% puuvillakanvaasille
  • Saatavilla 2 cm tai 4 cm kehyksillä tai ilman

Canvas-taulu valokuvasta

Onko sinulla lempi taidekuva, hääkuva tai valokuva jonka haluaisit saada muistoksi seinällesi? Valitse MEB:in laajasta seinätaidevalikoimasta viimeistelyt, kehykset ja tyylit ammattimaiseen tyyliin visiosti mukaisesti.
Voimme tehdä taulun lempikuvistasi. Voit ikuistaa esimerkiksi syntymäpäivät, häät, vuosipäivät, seremoniat ja urheilutapahtumat. Kanvaasitulosteemme ovat erinomainen lahjaidea ja tapa sisustaa kotisi persoonallisesti. Kanvaasitulosteena muistosi säilyvät pidempään. Tulostamme canvas-tuotteet laadukkaalla taideprintterillämme, joka takaa tuotteesi laadun. Käyttämämme muste on kestävää ja ympäristöystävällistä. Canvas taulujemme kanssa sinun ei tarvitse varoa haalistumista. Värimme kestävät aikaa.

Custom kokoinen kanvaasi painatus

Voit valita kanvaasitulosteesi koon  sen perusteella, minne valmis canvas-taulusi sijoittuu. Saat kangastulosteesi joko normaalissa julistekoossa tai neliömallisena kanvaasitauluna.Kokovaihtoina meillä on esimerkiksi 20x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50×70 com ja 70x100cm. Laitathan  hintapyynnön, mikäli haluat kanvaasisi custom-kokoon. Neliön mallisia kanvaaseja voimme tehdä 20-100cm per sivu.
Pakkaamme valmiit canvaasit hellästi kestäviin pakkauksiin, jotta tuotteesi tulevat ehjinä perille. Standardi tuotantoaikamme kanvaasitulosteilla on 5-7 päivää.

Vinkkejä parhaaseen lopputulokseen

Kun valitset tulostettavaa kuvaa otathan huomioon, ettei kuvan reunoilla voi olla mitään tärkeää. Tulostetun kanvaasin reunat taitetaan kehyksen taakse, joten yksityiskohdat voivat jäädä pois kuvasta. Kuvan resoluutio vaikuttaa lopputulokseen, eikä kaikista valokuvista kannata tehdä kanvaasitaulua. Mikäli resoluutio on huono, voit tehdä canvas taulusi pienempään kokoon. Mikäli kanvaasia ei ole tarkoitettu katsottavaksi läheltä antaa kanvaasi enemmän anteeksi. Kanvaasi on myös pinnaltaan epätasaisempi, kuin juliste, joten pienet epätarkkuudet eivät ole yhtä näyttäviä kuin muissa medioissa.
Unohtuiko jokin kohta? Älä huoli, sillä osaava asiantuntijamme tarkastaa jokaisen tilauksen ennen tuotanto, jotta saisit parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voimme lisätä kuvaan valkoiset tai mustat reunat tarvittaessa, jotta canvastaulusi pääsisi oikeuksiinsa.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP