fbpx
18.4.2017

Passikuvat

Passikuvat

Toimitusaika: Odottaessasi

  • MEB on virallinen passikuvakuvaamo. Meiltä saat kuvat kaikkiin suomalaisiin ja kansainvälisiin hakemuksiin.
  • Sähköiset kuvat suoraan poliisille tai sähköpostiisi
  • Paperikuvat viisumi- tai oleskelulupahakemuksiin
  • Nopeasti ilman ajanvarausta

Edulliset passikuvat monen vuoden kokemuksella

 

22 € Sähköiset passikuvat

22 € Paperiset passikuvat (2-4 kpl)

27 € Sähköinen + paperikuvat

14 € Passikuva omasta kuvasta

Mister Easy Business ottaa passi- ja viisumikuvia monen vuoden kokemuksella. Moneen maahan on eri vaatimukset passi- ja viisumikuville eri koilla ja erilaisilla rajauksilla. Me tiedämme eri maiden kriteerit, jotta saisit passisi, viisumisi ja ajokorttisi mahdollisimman yksinkertaisella hakemusprosessilla. Kaikki hinnat sisältävät passikuvauksen, kuvankäsittelyn ja rajauksen, paitsi passikuva omasta kuvasta.

Passikuva ilman ajanvarausta

Meille ei tarvitse varata aikaa passikuviin. Tulet vain paikalle, niin kuvaamme sinut muutamassa minuutissa. Sijaitsemme kätevästi Kampin kauppakeskuksessa lähellä espoon bussilaitureita. Olemme auki jokaisena viikonpäivänä. Myymälässämme on vaalealla taustalla ja studiovaloilla varustettu kuvauspiste, jossa koulutetut ja ystävälliset työntekijämme ottavat sinusta kriteerien mukaiset passikuvat. Näytämme sinulle kuvan aina ennen sen tulostusta tai lupahallinnon järjestelmään laittoa, jotta voit varmistua näyttäväsi edustavalta passikuvassasi.
Olemme virallinen passikuvaamo, eli lähetämme kätevästi sähköiset passikuvat suoraan poliisin lupahallinnolle. Varmistamme, että kuvasi on virallisten ohjeistuksien mukainen. Suomen poliisi suosittelee sähköisiä passikuvia, jotka ovat voimassa 6 kuukautta järjestelmään laittamisesta. Voit hakea useita poliisin asiakirjoja samalla kuvalla sen voimassaoloaikana. Kun kuvasi on jo poliisin lupahallinnolla, voit tehdä passihakemuksen kätevästi verkossa.

Haluatko kuvata passikuvan itse?

Voimme muokata hyvin kuvatuista ja tarkoista digikuvista tai valokuvista kriteerien mukaisia passikuvia. Lähetä meille haluamasi kuva sähköpostitse tai tilaa passikuva verkkokaupastamme, jos haluat meidän käyttävän itse ottamaasi kuvaa. Asiantuntijamme tarkastaa, että kuvasta saa asianmukaisen lopputuloksen ja tarvittaessa pyytää sinut paikan päälle kuvattavaksi.
Joskus myös pienistä lapsista on vaikeaa saada kriteerien mukaista passikuvaa. Suosittelemme näissä tapauksissa vanhempia ottamaan kuvan kotona rauhallisissa oloissa vaaleaa taustaa vasten, jotta voimme käsitellä kuvan passikuvan muottiin. Mikäli lapsi ei kykene istumaan suorassa, kannustamme vanhempia ottamaan kuvan vaalealla alustalla makaavasta lapsesta.

Tervetuloa MEB Kamppiin nopeaan, ystävälliseen ja ammattimaiseen passikuvaukseen!

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP