fbpx
18.4.2017

Kirjekuoret

Kirjekuoret – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika 5-7 päivää

  • Ammattimainen vaikutelma

  • Brändätyt kuoret logollasi

  • Säästä aikaa valmiiksi printatuilla osoitteilla

Säästä aikaa postituksissa valmiiksi printatuilla kirjekuorilla

Kustomoidut kirjekuoret ovat elegantti tapa tuoda brändiäsi esille kirjeenvaihdossa asiakkaiden ja yhteistyökumppaniesi kanssa. Kun kirjeesi tunnistetaan logostasi ja sloganistasi on todennäköisempää, että kirje päätyy oikealla vastaanottajalle ja se todella luetaan.

Voit lisätä logosi lisäksi myös sloganisi tai muun viestin kirjekuoriisi. Voimme tulostaa kirjekuoresi moniväritulosteena tai vain yhdellä värillä, jos haluat pitää yleisilmeen simppelinä. Jos sinulla on aikaa odotella, tilaa suurempi määrä kirjekuoria kerralla ja säästä rahaa. Voimme valmistaa pienemmät erät kirjekuora myös pikatulosteina tarvittaessa.

Luo ammattimainen vaikutelma custom-kirjekuorilla

Tilaa pienet tai suuret määrät brändättyjä logo-kirjekuoria yrityksesi käyttöön. Säästä aikaa postiuksessa ja jaottelussa. Jätä osoitteenhallinta meille ja välty turhalta vaivalta. Voimme tulostaa lähettäjän osoitteen valmiiksi vasempaan ylänurkkaan niin säästyt kirjoittamisen vaivalta. Mikäli lähettäjät ovat jo tiedossa, voimme tulostaa jokaisen vastaanottajan osoitteen kuoreen jo valmiiksi variable data-tulosteena. Silloin tarvitsemme vastaanottajien osoitetiedot esimerkiksi excel-tiedostona.

Kun tilaat kortit saat niihin korttikuoret -20%

Meiltä löytyy kirjekuoria useissa väreissä ja eri kokoisina. Meiltä löytyy koot C6,C65, C5, C4 erilaisillä suljennalla. Meiltä löytyy ikkunakuoria, jossa vastaanottajan osoite näkyy ikkunasta sekä lyhyeltä, että pitkältä sivulta suljettavia kuoria. Jokaista kuorta löytyy valkoisella standardi-kirjekuoripaperilla, mutta meiltä saat myös laadukkaampia premium-papereilta kun haluat tehdä vaikutuksen.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP