fbpx
13.4.2017

Flyerit

Flyerit – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Flyerit ovat täydellinen tapa esitellä tuotteitasi ja palveluitasi.
  • Nopeat, helpot ja edulliset flyerit
  • Sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Monipuoliset flyerit myynninedistämiseen

Me MEBillä painamme monipuolisia, tehokkaita ja edullisia flyereita myynninedistämistarkoituksiin. Voit kustomoida esitteesi alusta loppuun asti, tai käyttää valmiita mallejamme. Suunnittelupalvelumme ovat käytettävissä verkkosivuillamme ja liikkeissämme. Me ymmärrämme, että haluat antaa flyereilläsi parhaan mahdollisen kuvan asiakkaillesi. Sen mielessä pitäen vaadimme jokaiselta tulosteeltamme vain parasta mahdollista laatua. Tulostimemme ovat alan huippulaatua, jonka ansiosta voimme taata flyereillemme 100 % prosentin tyytyväisyystakuun.

Lähetä meille oma designisi, jonka printtaamme huippulaatuisena väri- tai mustavalkotulosteena haluamallesi paperille. Erilaiset ja eri kokoiset flyerit toimivat erilaisiin tarkoituksiin. Kerro meille mitä haluat saada aikaan, niin suosittelemme sinulle eri vaihtoehtoja.

Kustomoi flyerisi käyttötarkoituksen mukaan

Flyereille sopivat useat eri paperivaihtoehdot, joten sinulla on paljon valinnanvaraa. Valitse paperisi esimerkiksi käyttötarpeen perusteella. Postitettäviin A6 flyereihin sopii paksu postikorttipaperi ja jaettaviin lippusiin ohuempi 150-200 g paperi. Voit erottautua tyylikkäästi kilpailijoistasi valitsemalla laadukkaammista premium tai metallic-papereista. Niillä voit helposti muuttaa esitteesi ilmettä ja antaa ylellisen vaikutelman. Voimme myös painaa flyerit kierrätyspaperista valmistetulle eco-paperille, mikäli kannatat vihreitä arvoja ja paperi sopii esitteeseesi.

Haluamme tehdä asiat sinulle mahdollisimman helpoiksi. Mikäli aiot käyttää flyereitasi mainostamiseen voimme jopa painattaa vastaanottajien nimet ja osoitteet suoraan flyeriin! Kerro tämä tilauksessasi, niin hoidamme asian puolestasi.

Flyerit jopa samana päivänä

Me työskentelemme MEB:illä yritysten tahtiin, jolloin flyerisi valmistuvat nopeimmassa mahdollisessa aikataulussa. Valmistamme normaalit tilaustuotteet 2-3 päivässä, riippumatta siitä miten suuren erän flyereita tilaat. Tarpeesi mukaan teemme myös pikatilauksia samalle tai seuraavan päivälle. Hintamme ovat edullisia, jotta voit pienentää myynninedistämisen kustannuksia, mutta saavuttaa yrityksesi kaipaamaa huomiota. Olemme ottaneet huomioon hinnoittelussamme, että joskus kiire voi yllättää, joten hintamme joustavat eri toimitusaikojen mukaisesti. Parhaan hinnan saat suurille toimituksille, jos sinulla on aikaa odottaa.

Voimme myös suunnitella flyerin puolestasi!

Jos tarvitset apua, me tiedämme miten onnistunut flyer luodaan. Printtaamme satoja flyereitä päivittäin, joten tiedämme miten parhaiten kiinnität asiakkaidesi huomion. Kerro meille, mikäli haluat että tuotamme flyerisi kustomoidussa koossa, niin designerimme suunnittelee sen sinulle toivomustenne mukaisesti.

Älä odota, että voit tehdä vaikutuksen. Äläkä anna kilpailijoillesi etumatkaa. Lähetä nyt designisi tai valitse yksi malleistamme, niin saat flyerisi muutaman päivän kuluessa.

 

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP