fbpx
18.4.2017

Nimikyltit

Nimikyltit

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Nimikyltit tekevät asiakaspalvelukokemuksesta henkilökohtaisemman
  • Nimikyltit saa 1-värisenä tai täysväritulostettuna
  • Eikö sinulla ole valmista tiedostoa? Suunnittele nimikylttisi MEB verkkokaupan suunnittelutyökalulla

Nimikyltit tuovat persoonallisen silauksen työasuun

Tuo persoonallisuutta työasuun nimikylteillä. Luot henkilökohtaisempia suhteita asiakkaisiisi, kun asiakkaasi tuntevat sinut ja henkilökuntasi nimellä. Asiakkaasi kokee saavansa parempaa palvelua asioidessaan työntekijöiden kanssa henkilökohtaisesti. Tilaukset on helpompi hoitaa kun asiakas muistaa häntä palvelleen työntekijän nimen sekä kiitokset menevät oikealle henkilölle. Nimikylttejä käytetään monissa työpaikoissa ja ne sopivat monelle eri alalle. Nimikylttejä käytetään yleisesti muun muassa sairaaloissa, kuntosaleilla, matkustusalalla ja monissa muissa asiakaspalvelutehtävissä. Voimme tehdä kustomoidut nimikyltit juuri sinun yrityksellesi.

Nimikylttejä useassa koossa ja värissä

Meillä on saatavilla nimikylttejä useassa eri koissa ja muodoissa. Voimme joko kaivertaa nimikyltin tai tulostaa sen 4-värisenä toivomuksesi mukaan. Meiltä löytyy useita valmiiksi leikattuja malleja kuten ovaali, pyöreä, neliö ja suorakulmio. Kaikki kylttimme tehdään pyöristetyillä kulmilla turvallisuussyistä, mutta ota meihin yhteyttä mikäli haluat custom muotoisen nimikyltin.

Työasuun kiinnitettävä nimikyltti

Voit valita juuri sinulle sopivan kiinnitystavan sen mukaan, miten aiot nimikylttiäsi käyttää. Saat nimikylttisi joko perinteisellä neulakiinnityksellä tai magneettisella neulalla. Perinteinen neula on useiden ensimmäinen valinta työasuihin, mutta mikäli haluat kiinnittää nimikyltin satunnaisesti hienompiin vaatteisiin on magneettikiinnitys vaateystävällisempi vaihtoehto. Magneettikiinnitys on ratkaisu työntekijöille jotka eivät pidä työasua, sillä se ei tee reikiä kankaaseen.

Metallinen tai muovinen nimikyltti

Teemme sekä metallisia, että muovisia nimikylttejä. Nimikylttimme ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä. Voimme kaivertaa kylttisi tilanteenmukaan, jotta se on luettavissa pitkänkin matkan takaa. Klassiset metallikyltit toimivat myös nimikyltteinä. Ne antavat arvokkaan vaikutelman ulkoasuun. Meiltä saat valmiiksi leikattuja metallikylttejä reunakoristeluilla tai voimme leikata sinulle oman kyltin mittojesi mukaan.
Meillä on lukuisia värivaihtoehtoja muovikylteille, kuten musta, valkoinen, sininen, vihreä, punainen ja keltainen. Meiltä löytyy myös metallinväriset harjattu hopea ja harjattu kulta, jos haluat jotain erityistä. Voimme myös tulostaa nimikylttisi kokoväritulosteena muoville. Tällöin sinulla on rajaton värivalikoima ja voit kustomoida nimikyltit erikoisemmillakin brandiväreillä.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP