fbpx
18.4.2017

Leimasimet

Leimasimet – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Helppokäyttöiset automaattileimasimet
  • Trodat professional päivittäiseen käyttöön
  • Leimasin yrityksesi logolla

MEB tarjoaa laajan valikoiman leimasimia koti- ja toimistokäyttöön. Voit kustomoida leimasimen juuri sinun yrityksellesi sopivaksi, tai tilata leimasimen helpottamaan arkeasi. Suosituimmat leimasimemme ovat nimenselvennyksiä tai ilmauksia, kuten “Maksettu” ja “Oikeaksi todistaa”. Leimasimella voit myös kätevästi lisätä osoitteesi tarvittaviin asiakirjoihin. Automaattileimasimissamme on muste jo valmiina, joten se on paras vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Meiltä löytyy myös leimasimia vaihdettavalla päivämäärällä.

Monet yritykset tilaavat leimasimen yrityksensä logolla. Sitä voi käyttää tapahtumissa, asiakirjoissa sekä leimatakseen kanta-asiakaskortteja. Saat leimasimesi MEB:iltä useissa eri väreissä. Suosituin leimasimen musteen väri on sininen, se on yhtä virallinen kuten mustekynät. Itse käytämme punaista mustetta brändiväriemme mukaisesti. Näiden lisäksi meiltä löytyy mustaa, vihreää, violettia ja ruskeaa mustetta. Mikäli haluat jotain erilaista, meiltä on saatavilla uv-mustetta pieneen lisähintaan.

MEB:iltä laadukkaat TRODAT-leimasimet

Olemme Trodat leimasimien virallinen myyjä. Suosituin mallimme on Trodat printy automaattileimasin. Se on maailman myydyin automaattileimasin, sillä se on itsemustaava, sekä pieni ja kevyt. Mukana on helppokäyttöinen mustekasetti. Meiltä löytyy trodat printyä useassa eri koossa neliöstä suorakulmioon eri käyttötarkoituksien mukaan.  Järeämpään käyttöön tarjoamme Trodat printy professional-leimasinta. Se sopii päivittäiseen käyttöön tukevan metallirakenteensa ansiosta.

Trodat printy päivyri- on erinomainen työkalu toimistoon. Siinä on helposti vaihdettava muste- ja päiväysjärjestelmä. MEB:ltä myös Trodat professional päivyri metallirakenteella päivittäiseen käyttöön. Tarvitsetko sittenkin käsin käytettävän leimasimen? Kumileimasimet soveltuvat paremmin epätasaisille pinnoille esimerkiksi iholle. Kumileimasimille tarvitset lisävarusteena myös mustetyynyn.

Palvelumme avulla saat juuri oikeanlaisen leimasimen

Oletko tilaamassa leimasinta? Suunnittelijamme auttavat sinua leimasimen tilaamisessa. Teemme vedoksen leimasimestasi aina ennen tilauksen ottamista, jotta varmistumme, että kuva sopii leimasimeen. Yksinkertaisista logoista tulee hyvä leimasimia, mutta isoista monimutkaisista ei. Kaikesta kuitenkin saadaan tehtyä leimasin, sillä tarvittaessa kuvankäsittelemme logostasi liian pienet elementit pois tai yksinkertaistamme sen.

Meiltä saat myös lisätarvikkeet leimasimiisi. Myymme mustepulloja, leimasintyynyjä sekä uv-mustetta. Leimasimien lisäksi valikoimastamme löytyy Kohokuviointi-työkalu. Sillä voit kustomoida kirjeet, kirjekuoret, sekä lomakkeet tyylikkään huomaamattomasti. Löydät meiltä pöytä- ja käsin käytettävän mallin.

Meiltä myös tee-se-itse-leimasimet. Jos leimasin tarpeesi muuttuu usein on tee-se-itse-leimasin sopiva sinulle. Saat mukaasi kirjainsetin, jolla voit kustomoida viestisi vaikka päivittäin.

 

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP