fbpx
18.4.2017

Laatat

Laatat

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Palkintoihin, postilaatikoihin ja ovikyltteihin
  • Koot jopa 20x8cm (suuremmat koot vain muovista)
  • Voidaan leikata myös erikoismittoihin

Laatat ovat monikäyttöinen tuote

MEB:llä on laaja valikoima metallilaattoja eri käyttötarkoituksiin. Metallilaatat ja -kyltit sopivat palkintopysteihin, itsessään seinälle laitettaviksi tunnustuspalkinnoiksi, nimilaatoiksi oviin, sekä lemmikkilaatoiksi eläimille. Meiltä löytyy suuri valikoima sekä eri muotoisia ja valmiiksi leikattuja metallilaattoja. Sen lisäksi voimme leikata suuremmista paloista sinulle sopivamman kokoisia metallilaattoja.

 

Laatta voittajan nimellä palkintoon

MEB tarjoaa monenlaisia palkintotuotteita yrityksille ja yksityisille. Me tarjoamme myös ratkaisun kustomoida oman palkintosi esimerkiksi kaivertamalla palkittavien nimet. Voimme lisätä kaiverrettavan metallilaatan miltein mihin tahansa esineeseen, kuten pokaaleihin ja patsaisiin.Metallilaatta nimelläsi ovessa tai postilaatikossasi antaa tyylikkään kuvan sinusta ja kodistasi vieraillesi. Voimme tehdä  myös elegantteja palkintolaattoja kaivertamalla suuren metallilaatan ja kiinnittämällä sen puiseen taustaan. Lopputuloksena saamme näyttävän seinälle ripustettavan palkintolaatan

Mitä haluat palkintolaattaasi kaiverrettavan? Monesti tunnustuksista löytyy yrityksen tai organisaation logo, nimi ja tunnus, palkinnon tai tunnustuksen nimi sekä palkinnon saaja. Päivämäärä tai vuosiluku on myös tärkeä lisäys tulevaisuuden varalle. Voimme kaivertaa myös kiertopalkintoja. Isolle metallilaatalle mahtuu kaiverrettavaksi eri nimi vaikka jokaiselle tulevalle vuodelle.

 

Lemmikkilaatat eläimille

Lemmikkilaatat kuuluvat jokaisen lemminkin omistajan hankintalistalle. Kaiverramme lemmikkilaattaasi lemmikkisi nimen ja puhelinnumerosi. Lemmikkilaatta on kaunis lisä lemmikkisi kaulapantaan, mutta tärkeä apuväline jos lemmikkisi karkaa tai katoaa. Kun ostat lemmikkilaatan meiltä, saat kaiverruksen kaupanpäälle. Meiltä löydät valmiina monen muotoisia ja värisiä lemmikkilaattoja. Suosituimmat mallimme ovat pelkistetyt metalliset laatat, sekä luunmuotoiset laatat timanttikoristeilla.

 

Hopeiset, messinkiset ja kultaiset laatat

Mister Easy Businekselta saat hopeiset ja kultaiset alumiinilaatat. Voimme leikata laatan juuri haluamaasi kokoon tai voit valita laajasta valmiiksi leikattujen laattojemme valikoimasta. Kauniit valmiiksi leikatut laatat kehyksellä sopivat moneen tarkoitukseen. Meiltä löytyy niitä 50×12,62×24 ja 73×27 millimetrin kokoisina. Ovaaleja ja suorakulmion muotoisia metallilaattoja meillä löytyy myös valmiiksi muotoonleikattuina. Custom-metallilaattoja meillä on alumiini-kullan ja alumiini-hopean lisäksi meiltä löytyy messinkisiä laattoja.

 

MEB auttaa sinua myös laatan suunnittelussa

Kerro meille millaiseen käyttötarkoitukseen laatan haluat. Asiantuntijamme neuvoo sinua oikeanlaisen fontin valinnassa ja kertoo miten pitkän tekstin saat minkäkin kokoiseen laattaan.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP