Pure Waste -tuotteet

Pure Waste -tuotteet valmistetaan 100 % kierrätetyistä raaka-aineista. Lopputulos on kestävä, laadukas vaate, jonka tuotantoprosessi kuluttaa 99 % vähemmän vettä ja tuottaa 50 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä perinteiseen vaatteeseen verrattuna. Pure Waste -tuote on erinomainen valinta niin yksilöllisyyttä arvostavalle kuluttajalle kuin ympäristötietoiselle yrityksellekin. Valikoimastamme löydät naisten, miesten ja lasten Pure Waste t-paidat, hupparit, pikeet ja kestokassit.

Voit tilata muitakin Pure Wasten tekstiilejä. Löydät heidän tuotevalikoimansa täältä.

Yksilöllisen ja ekologisen vaihtoehdon saat, kun valitset meiltä painatuksen Pure Waste -tuotteellesi. Valitse haluamasi tuote ja painatus alta.

Isoihin tilauksiin (100+ paitaa) kannattaa pyytää erillinen tarjous.

TUOTANTOAIKA:
Samana päivänä / 24h
2-4 päivää
Supervalue 5-7 päivää

Tälle tuotteelle lisätään 8€ palvelumaksu sähköpostitse/myymälässä tilattaessa.

FDSV
Määrä1+110+120+130+150+1100+1200+1500+1

Tekstiilipainatusten aineistot:

Toimita painettavat aineistot mielellään 1:1 kokoisena vektorigrafiikkana (pdf, eps, svg, ai, cdr), mutta myös korkealaatuiset kuvatiedostot (jpeg, png, tiff) kelpaavat.

Tekstiileihin painettaessa tai brodeerattaessa, on grafiikan ja paidan välillä selkeästi nähtävä raja. Erilaiset hehku- ja varjoefektit eivät siis ole mahdollisia niin, että painatuksen sävy liukuisi täysin saumattomasti paidan omaan sävyyn. Tulostetuissa kalvoissa näkyy aina selkeä raja, vaikka tulostettu sävy olisi kuinka lähellä paidan omaa sävyä.

Pyrimme valmistamaan painatukset ja kalvot aina niin, että niissä ei ole lainkaan taustaa, eli tyhjistä alueista näkyy paidan kangas läpi. Pienissä yksityiskohdissa tämä ei aina ole mahdollista ja joudumme leikkaamaan kalvon hieman grafiikkaa suuremmaksi, mutta toteutamme sen niin, että se näyttää siistiltä. Toimitamme näissä tapauksissa aina havainnekuvan asiakkaan nähtäväksi ennen painamista. Halutessanne, voitte sisällyttää painoaineistoon erillisen leikkuuviivan (omana layerina tai jopa omalla sivullaan), josta näemme minkä muotoiseksi toivotte kalvon leikattavan.

Voit liittää tilaukselle myös havainnekuvan painatuksen asettelusta, mutta epäselvissä tilanteissa teemme sen itse ja hyväksytämme sen asiakkaalla sähköpostitse ennen painamista.

Yhteenveto
Tuotteiden hinta
0€
Toimitus
Yhteensä ilman ALV
sis. ALV % 0,00 €
Close