Viime hetken joululahjat

Viime hetken joululahjat

Jouluna annettu lahja on muistutus siitä, että lahjan saajalla on paikkansa mielissä ja sydämissä. Lahjan ei tarvitse olla suuri tai kallis. Kauneimmat lahjat liittyvät yleensä yhteisiin muistoihin ja vastaanottajaa varten tehdyt uniikit yksilöidyt lahjat ovat nostaneet suosiotaan vuosi vuodelta. MEB:ltä saat lahjat, joita ei muilta löydy.

Suurin osa tuotteista valmistuu 2-3 päivässä tai jopa samana päivänä. Kannattaa silti toimia ajoissa, jotta viime hetkien joulustresseiltä vältyttäisiin.

Jouluviikon deadlinet:

- Myymälämme palvelevat normaalisti 23.12. asti. Katso myymälöiden aukioloajat täältä

- Suurimmalla osalla yleisimpiä lahjatuotteita tuotantoaika on 2-3pv. Normaalilla toimituksella/hinnalla tilaa tuote viimeistään 21.12. aamulla klo 9 mennessä, niin voit noutaa tuotteen myymälästä 23.12. Pikatoimituksella teemme tuotteen samana päivänä +50% lisähinnalla ja 24 tunnin kuluessa +20% lisähinnalla.

- Nopein toimitustapa on nouto myymälästä. Postin paketeilla menee määränpäästä riippuen 1-2 arkipäivää. Emme voi taata kuljetusten onnistumista Postin puolesta. Arvioisimme, että 21.12. postitettavat tuotteet ehtivät 23.12. perille, eli varmista että tilauksesi valmistumisaika on 21.12. jos haluat tilaukselle postituksen.

- Tuotteita, jotka valmistuvat nopeasti (jopa samana päivänä): Mukit, tekstiilipainatukset, hiirimatot, palapelit, julisteet, valokuvatulosteetkortit ja muut paperille printattavat tuotteet. Myös moni muu tuote valmistuu 2-3 päivässä tai pikana. Katso tuotesivuilta mitä toimitusaikoja on saatavilla.

- Varastossamme on tavallisia standard t-paitoja ja mustia standard huppareita. Tilausvalikoiman Clique-merkkisillä tekstiileillä, kuten esimerkiksi värikkäillä huppareilla, on lisäksi n. 2 arkipäivän toimitusaika tukusta myymäläämme. Eli mustaa hupparia ja tavallista t-paitaa erikoisemmat Clique-tekstiilit on myöhäistä tilata 18.12. jälkeen, sillä emme voi taata että toimitus ehtii meille ajoissa painatusta varten. Pure Wasten tuotteita saamme tarvittaessa saman päivän aikana, eli niitä kerkeää tilaamaan ainakin 22.12. asti. Kannattaa kysyä asiakaspalvelustamme eri tekstiilien saatavuudesta. Voit tuoda myös oman paidan painettavaksi.

- Kaiverrukset saa tilanteesta ja kaiverrustyöstä riippuen nopeastikin. Suosittelemme että kaiverrustyöt tilataan viimeistään 21.12

Suosittuja lahjatuotteita