Joulukortit

Joulukortit

Joulu on jo oven takana. Nyt on jo järkevää suunnitella joulukorttien lähettämistä, sillä jouluviikko tulee nopeammin kuin arvaatkaan. Joulukorttien viimeinen lähetyspäivä on joulutervehdykseen suunnatulla 1,20€ ikimerkillä 14.12. tai 17.12. kalliimmalla 1,75€ merkillä. Tässä kirjoituksessa kerromme hyödyllistä tietoa joulukorttien hankkimisesta.

Joulu 2020 jää muistiin koronapandemian asettamista olosuhteista. Ihmiset välttelevät terveyssyistä sosiaalisia kanssakäymisiä ja moni saattaa kokea yksinäisyyttä. Nyt on siis erityisen hyvä aika lähettää jouluinen tervehdys ystävälle, sukulaiselle, asiakkaalle tai yhteistyökumppanille. Persoonallinen kortti lämmittää vastaanottajan mieltä näinä hankalina aikoina.

MEB printtaa joulukortit tarpeidesi mukaan. Saatavilla on useita eri paperi- ja kokovaihtoehtoja. Voimme käyttää valmista tiedostoasi tai auttaa sinua tyylikkään kortin suunnittelussa. Jos aiot lähettää paljon kortteja, printtaamme halutessasi osoitteet valmiiksi kortteihin tai kuoriin ja tarjoamme myös postituspalvelun. Voit siis keskittyä rauhassa muihin joulukiireisiisi ja antaa MEB:n hoitaa joulukorttien lähettämisen! Loimme joulukortteja varten erillisen tuotteen verkkokauppaamme, jotta tilaaminen olisi entistäkin helpompaa:

Koko ja muoto

Yleisin joulukorttikoko on A6 (105x148mm) tai 100x150mm (kymppikuva). Myös suurempia A5 (148x210mm) ja pitkulaisia A65 (99x210mm) näkee jonkin verran. Nämä koot onnistuvat myös taitettuina, jos haluat useamman sivun käyttöösi ja lähettää kortit kuorissa. Taitetut kortit seisovat kivasti pöydällä, joten vastaanottajan on mukavampi katsella niitä joulun pyhinä. Voit tarkastella eri kokoja ja ladata tiedostopohjia tuotesivuilta Kortit / Taitetut Kortit.

Paperi

Joulukortit ja muutkin postikortit tulostetaan yleensä postikorttikartongille, jolle tunnusomaista on se, että kuvapuoli on puolikiiltävä ja takapuoli mattapintainen, jotta siihen olisi helpompi kirjoittaa. Mikään ei kuitenkaan estä muunlaisten paperien käyttämistä. Valikoimastamme löytyy myös esim. Eco Matta -kartonkia, joka on valmistettu kierrätyspaperista. Metallic-helmiäiskartongilla saat pakkaslumimaisen hileilevän efektin korttiisi. Myös kirjekuoria on saatavilla erikoisemmillakin papereilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme info@meb.fi

Tiedosto/design

Asiakkaidemme joulukorteissa yleisimmät ideat ovat oma valokuva, esim. perheestä, oma tai lapsen piirrustus tai sitten yrityksen itse luomat grafiikat. Takapuolen voi jättää tyhjäksi tai voimme printata sinne siistit osoiteviivat ja/tai muuta sisältöä. Autamme mielellämme kortin designin suunnittelussa. Voit esimerkiksi lähettää meille sähköpostitse kuvan sekä tekstit ja ammattilaisemme loihtivat niistä siistit joulukortit. Pahimpaan hätään voit ladata täältä valmiita joulukorttipohjia. Valmiit korttitiedostot otamme mieluiten pdf-muodossa. Voit lukea lisää teknisistä ohjeista täältä.

Joulukorttien postitus on helpompaa kun tulostamme osoitteet niihin valmiiksi.

Postitus

Suuria määriä postittaessa kannattaa säästää omaa kättä ja printata vastaanottajien osoitteet suoraa kortteihin tai kuoriin. Riittää, että toimitat listan (esim. Excel-tiedosto) nimistä ja osoitteista ja me hoidamme lopun.

Jos joulukortteihin käytettävissä oleva aikasi on tiukilla, voimme jopa postittaa kortit puolestasi. Yhden kortin postitus maksaa jopa alle 2€/kpl (vrt. Postin 1. luokan postimerkki maksaa 1,75€). Lisää yksi kortti myös omaan osoitteeseesi niin voit varmistua, että kortit ovat lähteneet matkaan. Saat valittua postituksen verkkokaupastamme, kun olet ensin lisännyt joulukorttiisi osoitteiden printtauksen.