Koronapassi muovikorttina

Koronapassi muovikorttina

Pandemiatilanne on edennyt valitettavasti siihen suuntaan, että yhteiskuntaan tuodaan uusia rajoituksia ja suosituksia turvalliselle toiminnalle. Yksi puhutuin koronatoimi on koronapassi. Koronapassia saatetaan vaatia ravintolan, tapahtumapaikan tai liikuntatilojen käyttäjiltä. Koronapassissa on QR-koodi, jonka tilojen järjestäjä lukee lukulaitteella. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä. Koronapassin voi näyttää puhelimen ruudulta, mutta monesti on kätevämpää kantaa mukanaan printattua koronapassia.

MEB:ltä saat koronapassisi muovikorttina, joka mahtuu kätevästi lompakkoon. Tulostamme koronapassisi myymälässämme odottaessasi tai voit tilata kortin toimituksella verkkokaupasta. Hinta on laadukkaalle muovikortille 25€ tai tavalliselle paperitulosteelle alkaen 3€.

Koronpassi muovikorttina 25€
Kortin uusiminen uuden rokotteen jälkeen 10€

Koronapassin voi ladata Omakanta-palvelusta. Voit lähettää koronapassitiedoston (pdf) myymälämme sähköpostiin tai tuo tiedosto muistitikulla. Emme tallenna tiedostoja, joten pyrimme aina tulostamaan koronapassit myymälässä asiakkaan odottaessa. Voit tilata kortin myös verkkokaupasta.

Jos olet menossa lähiaikoina hakemaan uutta tehosterokotusta, voit silti hakea muovikortin jo nykyisellä passilla ja tulla sitten rokotuksen jälkeen uudelleen ja saat uuden kortin edullisempaan hintaan.