Pure Waste -kangasmaskit

ARVONTA

Nyt on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi NIMIKOITU Pure Waste -kangasmaski (2kpl).

Arvontaan voit osallistua 28.1.2021 asti:

Facebook link  Instagram link

Pure Waste -kangasmaski on valmistettu 100 % kierrätetystä kankaasta, ja sen voi pestä sekä käyttää aina uudelleen. Kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista valmistettu maski on kaksinkertaista kudottua kangasta. Kangasmaskit ovat suunniteltu aikuisille ja ovat kooltaan 18 cm x 10 cm.  Kuminauhaa solmimalla voi säätää korvan taakse tulevat lenkit itselleen sopiviksi. Lisää infoa Pure Waste tuotteista löydät heidän kotisivuiltaan.

Nimikointi / painatus toteutetaan vinyylillä ja voit valita tekstiin mieluisen värin, maskin väri on musta. Voimme painaa myös jonkin muun tekstin, logon tai kuvan maskiin, mutta suosittelemme vain 1-väristä painatusta, sillä maskia pestään usein ja värit saattavat kulua.

Oma painatus

Facebook ja Instagram kilpailut ovat erilliset eli molempiin arvotaan voittaja, voit siis tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla molempiin arvontoihin. Molemmat voittajat saavat 2kpl maskeja kustomoidulla painatuksella.

Kilpailu päättyy 28.1.2021 ja arvonta suoritetaan perjantaina 29.1.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti; tykkäämällä sivustamme saamme sinuun varmimmin yhteyden. Mikäli emme tavoita voittajaa 3 päivän kulessa, niin suoritamme arvonnan uudestaan.

Facebook, Instagram tai Pure Waste eivät ole mukana arvonnassa.