fbpx
13.4.2017

Vaatteet & Tekstiilit

Vaatteet ja tekstiilit – Nopeasti & Helposti

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Valokuvatulostus t-paitoihin
  • Kestävä tekstiilipainatus
  • Painatus myös omaan paitaan

Tekstiilipainatus työasuun vai custom t-paita?

MEB tarjoaa suuret ja pienet määrät tekstiilipainatuksia. Tekstiilipainatuksemme kelpaavat syntymäpäivälahjaksi, penkkareihin, polttariasuiksi tai vaikka tiimipaidoiksi yritykselle. Onko paitasi tarkoitettu yhden illan juhlapuvuksi vai firman promootiokäyttöön tulevissa tapahtumissa? Meillä on tarjota sinulle monenlaisia vaihtoehtoja useisiin eri käyttötarkoituksiin.
MEB ammattilainen painaa tekstiilisi käsityönä liikkeessämme, jotta voimme varmistua lopputuloksen laadusta. Voimme kustomoida painatuksen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi, sillä käytössämme on useita erilaisia painotekniikoita. Meiltä löytyy painatus-vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle materiaalille. Teemme aina tilauksesta vedoksen asiakkaamme hyväksyttäväksi ennen painatusta ja annamme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Painatus t-paitaan nopeasti

Voimme painattaa useita erilaisia tekstiilejä. Suosituin tuotteemme on painatukset t-paitoihin. Meiltä on saatavissa myös useita eri mallisia paitoja ja huppareita. Mallistostamme löytyy myös päähineitä, kuten lippalakkeja ja pipoja. Voimme tehdä painatuksia myös takkeihin ja liiveihin. Kerro meille ehdotuksesi niin toteutamme sen!
Voimme painattaa myös kodintekstiileitä. Painata esimerkiksi valokuvasi tyynyliinaan. Voit myös kustomoida pöytäliinat tapahtumaan. Voimme painattaa sekä kuvia, että tekstiä samaan tuotteeseen. Kokeile myös itse suunnitella uniikit sohvatyynyt esimerkiksi yrityksesi aulatilaan. Useimmat kodintekstiilit soveltuvat erinomaisesti painatettavaksi.
Parhaan painatusjäljen saamme 100 % puuvilla-materiaaliin, mutta painatamme myös polyesteriä ja sekatekstiiliä. Muistathan painatustuotettasi valitettasi, etteivät kaikki materiaalit sovellu painatettaviksi. Emme voi painaa joustavia spandex-kankaita, emmekä kankaita, jotka eivät kestä suuria lämpötilaa. Kieltäydymme painamasta asiakkaidemme omia tuotteita, jos ne ovat vaarassa sulaa painatuksen aikana. Kaikki painatuksemme kestävät konepesun. Annamme asiakkaillemme pesuohjeet painatuksen jälkeen, jotta voit nauttia tekstiilipainatuksestasi mahdollisimman pitkään.
Painatus tekstiiliin on uniikki persoonallinen lahjaidea

Painatus omaan lempipaitaan

Mikäli haluat painatuksen omiin tekstiileihisi, tuo vaate nähtäville MEB Kamppiin, jossa ammattilaisemme arvioivat sopivan painatustekniikan. Painatushintamme määräytyvät painatustekniikan ja työn keston perusteella. 1-värivinyyli soveltuu parhaiten yksiväristen tekstien ja yksinkertaisten logojen painattamiseen. Valitse tämä tekniikka myös kaksivärisille teksteille ja logoille, mutta lisää tilaukseen extra väri. 4-värivinyyli tai kokovärivinyyli on hyvä tekniikka valokuvien tai muiden värillisten kuvien painamiseen.  Ota meihin yhteyttä jos haluat todella uniikin tuotteen. Voimme myös tulostaa kuvasi suoraan kankaalle silk-tekniikalla tai jopa kirjailla tekstisi tai kuvia tekstiiliin.

Meiltä saat myös painatettavat vaatekappaleet

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joten meiltä saat myös painatettavat vaatteet. Voit valita useista eri vaihtoehdoista. Varastossamme on t-paitoja jokaisessa koossa ja värissä. Saamme muutamassa päivässä muut tuotteet, kuten paidat, hupparit tai lippalakit painatuksellasi. Kun ostat myös painatettavan tuotteen meiltä, voimme varmistua, että painatuksesi on laadukas ja kestävä.
Painatamme myös 100% puuvillaisia kangaskasseja. Ne ovat ekologinen vaihtoehto muovipusseille sekä erinomainen ja hyödyllinen promo-tuote. Kysy tarjousta myös suurista eristä, jos tarvitset kangaskasseja messuille tai myymälääsi. Jakamalla brändättyjä kangaskasseja saat näkyvyyttä pitkällä aikavälillä. Ne kestävät hyvin, joten ekologiset kuluttajat käyttävät niitä mielellään päivittäisessä asioinneissaan.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP