fbpx
1.8.2017

UV-tulostus omiin tuotteisiin

UV-TULOSTUS omiin tuotteisiin

Olemme investoineet tulevaisuuteen ja ostaneet UV-printterin. UV-printterillä voidaan tulostaa miltein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, muoville, puristelevyille, lasille, ja jopa pehmeille materiaaleille kuten nahalle ja kankaalle. UV-Laitteemme sopii erinomaisesti lahjatuotteiden ja promotuotteiden valmistukseen. Myös pakkaukset ja värikkäät printit lasi- tai akryylipalkintoihin onnistuvat mainiosti.

Mitä on uv-painatus?

UV-printteri on uniikki teknologia, jossa muste tehdään kestäväksi kovettamalla se matalalämpöisellä uv-valolla. Käytössämme on CMYK-värit, sekä niiden lisäksi valkoinen ja väritön muste. Valkoista mustetta voidaan käyttää joko aksenttina tai sillä voidaan luoda pohja, joka kirkastaa muita värejä. Kirkkaalla musteella voidaan luoda kolmiulotteista efektiä ja lisätä pinnan kiinnostavuutta.

Katso myös esittelyvideo laitteestamme.

Asiakkaillemme tekemiämme uv-printattuja tuotteita

UV-painatus tekniikka soveltuu monenlaisiin eri tuotteisiin.Voimme esimerkiksi koristella sähkölaitteita, jotka rikkoutuisivat kuuma- tai märkäpainatuksessa. Painatustekniikka soveltuu myös monen kokoisille esineille. Paras tulos syntyy tasaisille pinnoille, kuten muidenkin painotekniikoiden parissa. Painotekniikka on ympäristö- ja energiaystävällinen. Laite ei vie suurta määrää energiaa ja saatavilla on ainoastaan eco-musteita.

Omien tuotteiden printtaus uv-printterillä

Hinnoittelemme UV-tulosteet tuotteiden koon, määrän ja printattavan pinta-alan mukaisesti. Suuremmille määrille kappalehinta on edullinen, mutta pyrimme pitämään myös yksittäisten kappaleiden hinnan kilpailukykyisenä. Tarvittaessa valmistamme muotin, johon voimme upottaa tulostettavat tuotteet. Näin takaamme saman tulostuslaadun kaikille tuotteille.

Vuokraamme uv-laitetta myös osaaville käyttäjille käytettäväksi Kallion toimipisteessämme. Vuokraukseen kuuluu koulutus ja laitteen asetusten luominen. Vuokrahinnan sovimme erikseen kiinnostuneiden vuokraajien kanssa.

Haluaisitko vuokrata uv-printterimme?

 

Ota yhteyttä anssi.soinio@meb.fi

ENTER SHOP