fbpx
25.1.2016

Tuotteet

Käyntikortti, Flyeri, Juliste, Kutsu- ja kiitoskortti, Postikortti, Kirjekuori, Tarra ja etiketti, Leimasin, Henkilö- ja muovikortti, Rollup ja Ständi, Kopiointi ja tulostus, Sidonta ja Kansitus, Esite, T-paita, Kaiverrus, Palvelu, Passikuva
Painatus omaan paitaan, kaiverrukset, laser leikkaus, UV-tulostus omaan paitaan tai tuotteeseen.

Suunnitteletko uusia markkinointimateriaaleja yrityksellesi? Tai etsitkö uniikkeja lahjaideoita? MEB:ltä löydät ratkaisun takuuvarmasti. Satoja tuotteita valittavana, pienet ja suuret tilausmäärät, sekä pikatoimituksen mahdollisuus. Tuotteita voit tilata netin välityksellä ja annamme mielellämme ratkaisuehdotuksen erikoisempiin vaatimuksiin. Klikkaa tuoteryhmän ikonia siirtyäksesi Nettikauppaan

business_printing

Printit yrityksille

Kaikki mahdolliset printtituotteet mitä yrityksesi voi tarvita – Kaikkea käyntikorteista julisteisiin. Räätälöitynä juuri sinun yritystäsi tarvetta varten ja luomaan paras mahdollinen vaikutus.

Personal Printing

Printit yksilöille

Etsitkö jotain itsellesi? Tai annettavaksi jollekin muulle? Meiltä saat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita joita voimme yksilöidä omilla kuvillasi tai teksteillä tai muokata juuri tarpeesi mukaan.

Personal Printing

Suurkuvatulosteet

Joissakin tapauksissa on pakko myöntää, että koko ratkaisee. Tästä kategoriasta löydät kaikki suurikokoiset tuotteemme. Voimme tulostaa kuvituksesi monille eri materiaaleille toimistosi tai kotisi seinälle tai ikkunaan.

Personal Printing

Tekstiilipainatukset

MEB:ltä saat paitapainatukset yrityksesi, joukkueesi tai omaan käyttöön helposti ja nopeasti. Käytössämme on monia eri tekniikoita (flexipainatus, silkkipaino, digipaino, brodeeraus) ja osaamme auttaa sinua valitsemaan juuri oikean ratkaisun uniikkiin tarpeeseesi.

Personal Printing

Kyltit & Laatat

Kylttejä ja laattoja saa monen eri muotoisena, kokoisena ja värisenä. Ne on tarkoitettu opastekylteiksi, palkintolaatoiksi pokaaleihin, postilaatikoihin ja moniin muihin käyttökohteisiin. Laattoja saa 2-värisestä muovista, täysväritulostetusta muovista tai klassisesta kaiverretusta metallista.

Personal Printing

Tarrat

Kiinnitettävää mainontaa moniin eri käyttötarkoituksiin. Leikkaamme tarrat haluamaasi muotoon ja kokoon. Kaikkea yksinkertaisista osoitetarroista kokonaisiin ikkuna- ja seinätarroihin.

Personal Printing

Leimasimet

Meiltä saat kaikki laadukkaat leimasintarvikkeet yrityksellesi tai henkilökohtaiseen käyttöön. Logo- tai yhteystietoleimasimet helppoon postittamiseen tai kanta-asiakaskorttien merkintään.

Personal Printing

Lahjatuotteet

Löydät valikoimastamme yksilöidyt tuotteet liikelahjoiksi tai vaikka pukin konttiin. Lahjan kustomoiminen omalla nimellä tai logolla tekee siitä huomattavasti arvokkaamman lahjan saajalle.

Personal Printing

Promootiotuotteet

Mikä on parempaa kuin ilmaisen tavaran saaminen? Niiden antaminen muille! MEB tarjoaa mielenkiintoisen valikoiman promootiotuotteita, joilla nostat yrityksesi näkyvyyden muiden yläpuolelle. Brändätyt toimistotarvikkeet ja logopainetut hyötyesineet jäävät varmasti asiakkaittesi taskuihin ja nimesi heidän mieliin.

Mainostelineet

Erilaisia ja monenkokoisia telineitä joka tarpeeseen. Anna tulosteillesi parhaat mahdolliset puitteet, jotta ne huomataan.

Personal Printing

Pokaalit & Palkinnot

Pokaali tai pysti jättää tilaisuudesta tai tapahtumasta pysyvän muiston. MEB:n palkintotuotteilla osoitat arvostuksesi ja luot voittajafiilistä.

Merkkaus omaan tuotteeseen

Onko sinulla oma esine johon haluaisit painatuksen? Me merkkaamme metalliin, muoviin, puuhun, lasiin ja kankaaseen. Tuotantomme kykenee leikkaamaan ja -merkitsemään laserilla, kaivertamaan timanttiterällä, UV-tulostamaan suoraan esineiden pintaan ja tulostamaan tekstiileihin monilla eri tekniikoilla.

ENTER SHOP