fbpx
18.4.2017

Tarrat & Etiketit

Tarrat & Etiketit – Nopeasti & Helposti

Tuotantoaika: 2-3 päivää / 5-7 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Asemoitu A4 arkeille, valmiiksi leikattuina ja saatavilla eri muodoissa, koissa ja määrissä
  • Ihanteellinen ratkaisu erilaisiin merkintätarpeisiin kuten pakkauksiin, mainontaan, jne
  • MEB tarjoaa määriä aina pienestä suuren, juuri sopivaksi sinun tarkoitukseen

Itseliimautuvat tarrat

MEB tarjoaa edullisia tarroja koti- ja toimistokäyttöön. Valitse paperi- tai muovitarrat käyttötarpeesi mukaisesti. Tarramme ovat edullisia ja sopivat hyvin etiketeiksi, osoitetarroiksi ja logo-tarroiksi. Tarrat ja etiketit ovat ihanteellinen ratkaisu merkintätarpeisiin, mainontaan ja pakkauksiin. MEB tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja, kokoja ja tyylejä niin suuryrityksille kuin henkilökohtaiseen tarpeeseen.
Valmiit tarramme ovat aina joko muotoonleikattuna tai asemoituna  A4 arkille. Saatavilla on montaa erilaista kokoa ja muotoa.Hinnoittelumme on edullinen. Tuotantokustannukset sisältyvät ensimmäiseen arkkiin, joten kopiot saat todella edullisella kappalehinnalla.  Säästä myös rahaa suuria määriä tilatessa. Toimitamme tuotteet haluamallasi aikataululla ja tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun.

Paperi- ja muovitarrat käyttötarkoituksesi mukaan

Paperitarrat ovat edullisin vaihtoehtomme, ne ovat helppoja valmistaa ja nopeita printata. Paperitarrat soveltuvat monenlaisiin tarkoituksiin. Paperitarramme ovat mattapintaisia. Meillä on lukuisia erikokoisia paperitarra-malleja eri käyttötarkoituksiin. Paperitarrat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi osoitetarroiksi kirje- ja pakettilähetyksiin. Mikäli haluat osoitetarrat muuttuvalla osoitteella, voimme käyttää variable data eli muuttuvan tiedon tulostusta. Se on kätevin tapa tulostaa vastaanottajien osoitteen esimerkiksi excel-tiedostosta.
Muovitarroissa meillä on enemmän vaihtoehtoja muodon, koon ja värin osalta. Vinyylitarrat voit saada kiiltävänä, mattana tai läpikuultavana.Voimme laminoida tarrat ulkokäyttöön sopiviksi. Muovitarramme sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön pitävän liimansa ansiosta. Muovitarrat voidaan myös poistaa tarvittaessa siististi ilman liimatahroja kovista pinnoista.

Tarrat juuri sinun tarpeisiisi

Voit tilata tarroja suuria ja pieniä määriä tarpeesi mukaan. Myymme paperitarroja A4 arkeittain ja muovitarroja yksittäin, joten voit tulla tekemään meille myös pienen tarratilauksen. Suurille tilauksille saat parhaan kappalehinnan.

Voimme myös auttaa tarrojesi suunnittelussa. Suunnittelupalvelumme on käytettävissä liikkeissämme sekä verkossa.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP