fbpx
18.4.2017

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

  • Edullinen suunnittelupalvelu
  • Kokonaisvaltainen suunnittelupalvelu printtituotteille
  • logon suunnittelu

Printtituotteiden suunnittelupalvelu

Tarvitsetko printtituotteiden lisäksi myös suunnittelupalvelua? MEB on muutakin, kuin digipaino. MEB:in työntekijät ovat taitavia painoalan ammattilaisia, joilta luonnistuu myös graafinen suunnittelu. Meillä on useiden vuosien kokemus suunnittelutöistä ja teemme jatkuvasti design-töitä kanta-asiakkaillemme. Teemme käyntikortteja, flyereita, vaalimainoksia, kanta-asiakaskortteja, julisteita, hinnastoja ja jopa vain logoja. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta tuotteiden printtaamiseen.

Luodessamme design-tiedostoja pidämme mielessämme asiakkaamme uniikin brandin. Suunnittelun tilaaminen meiltä on helppoa, sillä tiedämme mikä näyttää hyvälle printattuna. Teemme tuhansia printtituotteita päivittäin, joten tiedämme millaiset alasi standardit ovat ja miten kovaa kilpailu on. Suunnittelemme myös suoraan painovalmiit tiedostot. Meiltä löytyy kaikki alan yleiset suunnitteluohjelmat ja osaavat suunnittelijat. Voimme tehdä korjauksia valmiiseen tiedostoosi tai aloittaa alusta alkaen.

Haluatko design tai suunnittelupalvelua?

Ota yhteyttä info@meb.fi ja kerro meille tarpeesi

Hinnoittelumme on edullista sillä veloitamme sinua työmäärän mukaisesti 4 €/3 minuuttia. Ensimmäinen 6 minuuttia saat aina ilmaiseksi. Mikäli teemme designin alusta loppuun veloitamme minimissään 20€. Mikäli tarvitset tiedoston itsellesi veloitamme siitä 20 €. Mikäli tarvitset suuremman design työn veloitamme sen työtunneittain. Mitä suurempitöinen design on sitä edullisemmat ovat tuntihintamme. Hinnoittelemme design työt tapauskohtaisesti, mutta tuntihintamme ovat 80€/1h, 70€/2-5h ja 65€/20h+.

Annamme design hinnat vasta varmistuttuamme projektin todellisesta koosta ja toivomuksistasi lopputuloksen suhteen. Helpot design työt ja helpot korjaukset tiedostoihisi teemme odotellessasi.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP