fbpx
18.4.2017

Seinä- & Ikkunatarrat

Seinä- & Ikkunatarrat – Kaikkiin käyttötarkoituksiin

Toimitusaika: 5-7 päivää

  • Etsitkö suurikokoista tarraa liikkeeseesi, ikkunaan, autoosi tai veneeseesi? MEB:ltä löytyy ratkaisu kaikkiin tarratulosteisiin.
  • Lukuisia eri materiaalivaihtoehtoja, myös laminoituna ja muotoonleikattuna
  • Voimme auttaa myös tarran suunnittelussa

Ikkunakirjaimet liiketiloihin

Ikkunatarroilla kerrot yrityksesi nimen ja mainostat sen toimintaa. Suuret tarrat sopivat ikkunoiden lisäksi autoihin, liiketiloihin ja oviin. Tuplaa näkyvyytesi kaksipuoleisella tarralla tai peitä näkyvyys ulkopuolelta mainoksellasi. Tarran kiinnittäminen seinään, ikkunaan tai muuhun pintaan antaa tehokkaan näkyvyyden viestillesi. MEB:ltä saat kaiken kokoisia tarroja.

Ikkunatarrat ovat tärkeä osa liikkeiden mainontaa, sillä ne näkyvät kaduille tai ostoskeskukseen ja houkuttelevat kuluttajia liikkeeseesi. Ikkunatarrat toimivat myös tiedon tarjoajina, sillä voit informoida niillä esimerkiksi aukioloajoistasi ja hyväksymistäsi maksutavoista.

Suuret seinä- ja ikkunatarrat

Suuret seinätarrat soveltuvat seinille, messuille ja liiketiloihin. Seinätarrat ovat helppo asentaa. Mukana tulee siirtokalvo, joka auttaa asennuksessa Voimme myös toteuttaa suuret tarrat paloina, jotta asennus sujuisi entistä helpommin.  Seinätarroja voimme tehdä monenmuotoisia ja monenkokoisia. Suuria seinätarroja voimme tehdä julistekokoisina, mutta mikäli haluat custom-koon voimme tehdä sen sinulle myös metrihinnalla.

Meillä on monia materiaaleja seinätarroillesi. Suosituimmat ovat kiilto- tai matta-tarrat. Mikäli haluat tarrojen kestävän aikaa voimme myös päällystää ne laminoimalla.Supertack tekee tarrasta superkestävän, joten sitä suosittelemme ulos meneville tarroille. Mikäli haluat siirtää tarraa aina tarvittaessa, voit tilata meiltä uudelleen siirrettävä tarran.

Tilaa juuri sinulle sopiva ikkunatarra

Ikkunatarroja tilatessa on otettava huomioon monia asioita. Tuleeko tarran estää näkyvyyttä toiselta puolelta vain onko tarkoitus, että ikkunasta näkyy molempiin suuntiin. MEB tarjoaa molemmat one ja two vision ikkunatarrat. Meiltä saat myös kaksipuoleisia ikkunatarroja, jolloin näet saman kuvan molemmilta puolilta. Tarran painatuksessa tärkein muistettava asia on se; tuleeko tarra sisä- vai ulkopuolelle ikkunaa? Tarran puoleisuus vaikuttaa siihen painetaanko tarra oikeinpäin vai peilikuvana.

Meiltä löydät monen kokoisia ikkunatarroja. Teemme myös suuria ikkunatarroja edullisesti. Tarroja löytyy normaaleissa juliste kokoina A3,A2,50×70, A1, 70×100 ja A0. Voimme tehdä sinulle myös custom-koon ikkunatarran metrihinnoin.

 

 

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP