fbpx
25.1.2016

Palvelut

Passikuvat, kopiot, valokuva- ja dokumenttitulostus ja paljon muuta nopeasti MEB Shopeista
Käyntkortit, logot, flyerit, julisteet, yritysilmeet, web design, graafinen suunnittelu, taitto, asemointi, tiedoston muokkaus, kuvankäsittely
Käyntikortit pikana, nopeat toimitukset painotuotteille, joustavat toimitusajat.

Palvelut odottaessasi

Me voimme auttaa kun tarvitset ratkaisun ongelmaasi nopeasti. MEB tarjoaa seuraavat palvelut odottaessasi kaikissa MEB Shopeissa:

Kopiopalvelut

  • Dokumenttitulostukset ja kopiot
  • Kansitus, laminointi ja trimmaus
  • Skannauspalvelu
  • Tiedostonkäsittely (poltto DVD:lle jne.)

Valokuvapalvelut

  • Passikuvat & viisumikuvat (myös sähköinen passikuva)
  • Digikuvien tulostus
  • Valokuvaus & ID-korttipalvelu
  • Valokuvien muokkaus

Pikatulostus

  • Hätätapauksissa voimme tulostaa tuotteesi (esim. käyntikortit) jopa odottaessasi. Palvelun saatavuus vaihtelee myymälöittäin ja ajankohdittain. Katso lisätiedot Pikatoimitukset-kohdasta.

Suunnittelupalvelu

Logot, yritysilmeet, käyntikortit, flyerit, julisteet, ikkunateipit, yksilölliset designit lahjatuotteeseen, kuvamanipulaatio, tiedostonmuokkaus – mitä vain saatat tarvita. Tuo meille ideasi, mielellään kirjoitettuna ja piirrettynä paperille ja me voimme luoda sen digitaalisesti.

Easy Suunnittelupalvelumme hinnoitellaan 3 minuutin jaksoissa. Tarjoamme 6 minuuttia ilmaista tiedostonkäsittelyä jokaisen tuotteen tilauksen yhteydessä (ei sisälly odottaessa-palveluihin) kun jotain pientä pitää vielä korjata. Tämä tarkoittaa että voit tehdä parhaasi tiedoston tekemisen kanssa ja me varmistamme että se tulostuu oikein. Uuden suunnitteleminen tyhjästä hinnoitellaan alla olevien taksojen mukaisesti:

Easy Suunnittelupalvelu

Nopeat ja pienet suunnittelupalvelut (yksinkertaiset logot, käyntikortit, julisteet, valokuvamuokkaus jne.)

Minimiveloitus suunnittelusta 20 €. Luovutamme tiedoston tarvittaessa 20 € hintaan.

Ilman ajanvarausta (myymälässä/sähköpostitse)

4€ / 3min
80€ / 1h

Projektit

Suuremmat suunnittelutyöt (graafiset markkinointimateriaalit, esitteet, vihkoset, menut, yritysilmeet, web-suunnittelu jne.) hiottuna täydelliseksi.

Projektin määrittely ajanvarauksella (lähetä sähköpostia info@meb.fi):
1h 80€
2-5h 70€
6-20h 65€
20+h 60€

Toimitus

Suurin osa tuotteistamme oon valmis toimitettavaksi 2-3 päivässä (tai nopeammin, ks. Pikatoimitukset alla). Toimitusaika lasketaan siitä kun tilaus on hyväksytty ja tiedosto on valmiina tulostusta varten.

Joillain tuotteilla kestää pidempää, jos joudumme tilaamaan jotain toimittajaltamme. Niiden tuotteiden toimitukseen menee yleensä 3-7 päivää.

Fast Digital vs Super Value

Myymme tuotteitamme pienissä ja suurissa kappalemäärissä sovitettuna juuri asiakkaamme yksilölliseen tarpeeseen. Pienet määrät antavat joustavuutta ja nopeamman toimitusajan (2-3 päivää tai nopeammin) kilpailukykyisellä hinnalla. Tällaista toimintatapaa kutsumme Fast Digital -tuotannoksi.

Haluatko sitoutua suurempaan tilausmäärään säästääksesi rahaa? Super Value -tuotannolla toimitus kestää pidempää (3-7 päivää tai enemmän) mutta kulut ovat suuremman tilausmäärän ansiosta pienemmät. Jos sinulla on aikaa odottaa, niin miksi et olisi kustannustehokas?

Pikatoimitukset (Rush Service)

Tarvitsetko tuotteita normaalia toimitusaikaa nopeammin? Ei hätää! Tarjoamme kaikille 2-3 päivän tuotteille pikatoimitusmahdollisuuden. Saat käyntikortit, flyerit, esitteet, julisteet, tekstiili- ja paitapainatukset ja paljon muuta jopa odottaessasi. Ostaessasi tämän lisäpalvelun nostamme tilauksesi tuotannon kärkeen ja teemme sen ensimmäisenä pois alta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kun tarvitset apua kiireisesti.

Tuotanto ja toimitus Samana päivänä / Odottaessasi = +50% tuotteen hintaan
Tuotanto ja toimitus 24 tunnissa = +20% tuotteen hintaan

Ehdot: Emme voi taata Pikatoimitusta (Rush Service) kaikkina aikoina myymälöiden muuttuvan työmäärän takia. MEB:n henkilökunnan pitää hyväksyä Pikatoimitettava tilaus ennen kuin sitoudumme toimittamaan tuotteesi ajoissa. Pikatoimituksen pyytäminen edellyttää käyttäjätiliä verkkokauppaamme.

Toimitustavat

Nouto myymälästä

Voit tilata ja noutaa tuotteet mistä tahansa MEB Shopista. Tämä on usein nopein toimitustapa. Jos tuote valmistetaan eri toimipisteessä (yleensä MEB Kampissa), kuin haluat sen noutaa, saattaa tuotteen siirtämiseen mennä ylimääräinen päivä.

Posti Economy paketti/kirje (1 työpäivä) alk 5,90€

Voimme lähettää Postin paketteja. Voit noutaa Economy paketit ja kirjatut kirjeet lähimmästä Postin noutopisteestä saatuasi ilmoituksen sen saapumisesta.

Posti Express Business Day (1 työpäivä) alk 14,90€

Vain yritysasiakkaille: Posti voi toimittaa MEB-tuotteet suoraan toimistoosi tai myymälääsi. Ennen klo 15:00 lähetetyt paketit toimitetaan perille seuraavana työpäivänä ennen klo 14:00.

A2B kuriiripalvelu (1 – 4 tuntia) alk 24,90€

Kun tarvitset tuotteet käyttöösi heti. A2B-kuriiri toimittaa tuotteen sijaintiisi Pääkaupunkiseudulla jopa tunnissa.

Muut toimitustavat

Voimme käyttää muita toimitustapoja ja kuljetuspalveluita tarvittaessa. Digitaaliset palvelut lähetämme mieluiten sähköpostitse.

ENTER SHOP