fbpx
18.4.2017

Muovikyltit

Muovikyltit

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Kestävän muovikyltin avulla välität viestisi haastavammissakin ympäristöissä
  • Useita eri värivaihtoehtoja, varoitusväreistä kultaan ja hopeiseen
  • Muovikyltti on mahdollista tilata myös muotoonleikattuna

Muovilaatat sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Muovilaatta on metallista näyttävämpi ratkaisu. Muovilaattamme muodostuvat kahdesta erivärisestä päällekkäisestä muovilaatasta. Alapohja on joko valkoinen tai musta. Haluamasi teksti tai logo tulee tyylikkäästi esille, kun kaiverramme alamuovin näkyviin. Muovikyltti on metallikaiverrusta näyttävämpi, sillä tekstit ja logot tulevat paremmin esille kahden erivärisen muovin kontrastin ansiosta. Muovilaattoja voimme tehdä myös suurempikokoisena.
Laadukkaat ja kestävät muovilaattamme korostavat yrityksesi brandiä monessa eri käyttötarkoituksessa.  Voimme kaivertaa muovilaattoihin nimesi, logosi, sloganisi tai vaikka tuote- tai palveluvalikoimasi. Muovikyltit sopivat niin sisä ja ulkotiloihin tarpeesi mukaan. MEB auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi huippulaatuisilla muovikylteillä, jotka korostavat sinun yrityksesi minne ikinä kyltin laitatkin.

 

Muovikyltit sopivat postilaatikkokylteiksi asuitpa sitten omakoti- tai kerrostalossa.  Voit lisätä osoitteesi lisäksi “ei mainoksia” huomautuksen siistillä muovilaatalla. MEB:Iltä löydät valmiina yleisimmät muovikyltit, jotta voit ostaa ne heti mukaasi. Tilaa myös turvallisuuskyltit osoittamaan järjestystä. Hae MEB:ltä “vuoroesimies” tai “Järjestyksenvaloja” -kyltit kertomaan mistä apu löytyy tarvittaessa.

Näyttävät muovilaatat

Muovilaattamme eivät ole halvan näköisiä, vaan ne ovat usein parempi ja halvempi vaihtoehto monille metallilaatoille. Meillä on laaja valikoima muovikylttien värejä, kuten musta, valkoinen, sininen, vihreä, keltainen ja punainen. Kaksiväriset kyltit sopivat kontrastin ansiosta erinomaisesti huomiokylteiksi ja nimikylteiksi. Jos haluat ylellisemmälle vaikuttavan kyltin valitse väriksi harjattu kulta tai harjattu hopea. Metallipintaiset muovikyltit näyttävät metallisille, mutta sopivat kestävyytensä vuoksi paremmin ulkokäyttöön. Jos liimaat kevyen metallipintaisen ovikyltin taloosi, ei kukaan muu kuin sinä tiedä sen olevan muovia.
Voimme tehdä muovikylttejä useina eri kokoina. Standardikoissamme laatan korkeus on 10-40 cm ja levey 20-80 cm. Voimme leikata muovia myös erikoiskokoihin ja tehdä reiät esimerkiksi ruuveja varten. Muovikyltit sopivat täydellisesti esimerkiksi muotoonleikatuille sabluunoille. Muovilaattoja  teemme myös hätäuloskäynti, työmaa-varoitus, wc ja inva-wc kylteiksi.

Voimme myös printata muovikyltin

Kaiverrettavien muovikylttien lisäksi teemme myös printattuja muovikylttejä. Printattu muovikyltti sopii sinulle mikäli haluat koko- tai 4-värisen kyltin. Kokovärikylttiä emme kaiverra, joten siinä on täysin tasainen pinta. Tämä vaihtoehto tarjoaa myös mahdollisuuden tulostaa kyltti molemmilta puolilta tarvittaessa, joten voit käyttää kylttiä molemmin puolin. Printattuun kylttiin saat myös monimutkaisempia kuvioita, tekstiä tai vaikka valokuvia.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP