fbpx

Mitä lahjaksi Äidille?

Mitä äidille lahjaksi?

Kevät ja äitienpäivä ovat taas tuloillaan. Äidit tekevät kaikkensa perheensä ja lapsien hyvinvoinnin eteen. He osaavat valmistaa kaikkia lempiruokiasi ja he antavat parhaat neuvot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Äidin ovat aina valmiina auttamaan vaikka kuinka varttunutta lastaan ja heidän puoleensa on helppo kääntyä. Äidit ovat todellakin ansainneet päivänsä, eikö totta?
Monet kokevat rauhallisen yhdessäolon perheen kesken olevan paras äitienpäivälahja. Myös ruusut ja suklaa ovat perinteisiä  tapoja muistaa äitiä juhlapäivänä, mutta mitä jos muistaisit äitiäsi tänä vuonna hieman persoonallisemmalla lahjalla?

Persoonallinen lahja äidille

Tarjoa äidille aamukahvit sänkyyn mukista jossa on äitisi lempikuva. Voit suunnitella mukin itse ja laittaa esimerkiksi piirustuksesi, kuvasi tai taideteoksesi mukiin. Voit myös kirjoittaa onnittelusi suoraan mukiin tai laittaa siihen vaikka äitisi lempikukan. Muki on hyvä ja persoonallinen lahja. Saat siitä entistä paremman kun täytät sen äitisi lempijuomalla.
MEB:ltä löydät laajan valikoiman personoitavia kuvalahjoja.

Mister Easy Businekselta löytyy lukuisia personoitavia lahjaideoita, jotka saat nopeasti 2-3 päivässä. Tarvittaessa teemme lahjan pikatilauksena jopa saman päivän aikana.
Nämä lahjat sopivat loistavasti myös mummuille, isoäideille ja äitipuolille, sekä muille rakkaille perheenjäsenillesi.

Ikuista lapsien taideteokset lahjatuotteeksi

Onko äidillä lempipiirustus, jonka lapsi on hänelle taiteillut. Voimme skannata taideteoksen ja liittää sen lahjatuotteeseen. Voimme myös suurentaa piirustuksen julisteeksi, tehdä siitä palapelin, hiirimaton tai t-paidan. Lahjasi on takuulla ainutkertainen ja persoonallinen.

Oletko jo aikuinen taiteilija? Suunnittele oma uniikki design, niin painatamme sen lahjaasi. Voit todella käyttää luovuuttasi lahjatuotteiden suunnittelussa. Voimme siirtää suuretkin maalaustyöt valokuvana lahjatuotteisiin. Printtaamme myös pelkkää tekstiä, mikäli haluat lahjaasi kirjoittamasi runon, artikkelin tai jopa tarinan.

Kustomoi oma lahjasi

Muistathan myös BYO-tuotteet eli brändää omasi. Voimme painattaa, kaivertaa, UV-tulostaa tai brändätä miltein tuotteen kuin tuotteen personoituna juuri sinun äidillesi. Valitse lahjasi sen perusteella mitä äitisi tarvitsee tai mitä haluat hänelle antaa. Teetä kustomoitu kangaskassi kauppaostoksille ekologiselle äidille tai kaiverra äitienpäivä-onnittelusi puiseen leikkuulautaan ruuanlaittoa rakastavalle äidille. Kirjoita äitisi motto- tai hänen usein hokemansa mietelause t-paitaan. Teetä lasten kuvista canvas-tauluja, julisteita tai vaikka kuvakollaassi sisustusta rakastavalle äidille. Mitä persoonallisempi lahja sen parempi.

Ethän unohda myöskään äitienpäiväkorttia?

Äitienpäivänä monet antavat lahjan sijaan  kortin ja totta onkin että muistaminen on tärkeintä. Graafisestilahjakkaat lapset voivat taiteilla kortin kuvankäsittelyohjelmalla. Meillä on lukuisia eri painoisia paperilaatuja korteillesi.Voimme tulostaa minkä tahansa kortin muutamassa minuutissa odottaessasi.

 
Jos perinteiset kortit ovat mielestäsi tylsiä, mitä jos antaisit Äidillesi hieman tyylikkäämmän tunnustuksen, kuten parhaan äidin sertifikaatin?

ENTER SHOP