fbpx
19.5.2019

MEB Tapiola avattu

 

MEB Tapiola avattu

20.5.2019

Avasimme viime viikolla uuden MEB-myymälän Tapiolaan Heikintorin ostoskeskukseen. Uusi myymälä palvelee arkisin klo 10-18 ja tarjoamme siellä samat palvelut kuin Kampin myymälässämme.

MEB Tapiola

MEB Tapiolan tarkoituksena on palvella espoolaisia asiakkaitamme entistä paremmin. Lisäksi pystymme tarjoamaan entistäkin varmemmat toimitukset, kun Kampin rinnalla on nyt toinenkin tuotantolaitos. Lisäneliöt mahdollistavat myös uusien tuotantolaitteiden lisäämisen jatkossa.

Tapiola on voimakkaasti kehittyvää aluetta ja sitä viimevuosina rasittaneet remontit ja työmaat ovat pikkuhiljaa hellittämässä. Sijaitsemme lähellä metroasemaa, sekä uutta bussiterminaalia, joten saapumisesta on tehty erittäin helppoa myös julkisilla kulkuvälineillä. Heikintorin ympärillä on myös runsaasti pysäköintitilaa.

Tapiolassa ja sen lähialueilla sijaitsee paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka tarvitsevat printtipalveluitamme. Toivomme myös, että alueen asukkaat ilahtuvat palveluidemme saapumisesta Tapiolaan. Verkkokauppamme asiakkaat voivat nyt myös noutaa verkkotilauksensa Tapiolan MEB-myymälästä.

MEB Tapiola

Heikintori 1.krs
Kauppamiehentie 1
02100 Espoo

tel. 09 348 9755
tapiola@meb.fi

Avoinna Ma-Pe 10-18

Saapuminen metrolla tai bussilla: Ota Tapiolan metroasemalta uloskäynti A tai B. Kävele Jysk-myymälän ja Café Picnicin välistä ja näet parkkipaikan toisella puolella Heikintorin. Sisäänkäynti ostoskeskukseen löytyy rakennuksen molemmista päädyistä.

Saapuminen autolla: Tapiolassa on runsaasti pysäköintitilaa, myös Heikintorin ympärillä. Läheisellä kulttuurikeskuksella on myös kahden tunnin ilmainen pysäköinti.

MEB Tapiola kartalla

ENTER SHOP