fbpx
18.4.2017

Mainostelineet

Mainostelineet – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika:  1-2 viikkoa (Kuljetus ei kuulu hintaan)

  • A-standimme ovat pitkäkestoisia
  • Herätä huomiota lipulla ja banderolleilla
  • Pop-seinä toimii messuilla
  • Roll-up kulkee kätevästi mukana

MEB tarjoaa laajan valikoiman kustomoitavia mainostelineitä. Mainostelineet ja messuseinät ovat suurimmat printattavat tuotteemme, joilla erotut kaikissa tapahtumissasi. Meiltä löytyy pieniä ja kevyitä ratkaisuja äkillisiin tilanteisiin, mutta tarjoamme myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja suuriin tapahtumiin. Oikein tehtynä mainostelineet eivät ole kertakäyttöisia, ja siksi panostammekin niiden laatuun. Kun tilaat mainostelineet nyt, niin  samat telineet ja seinät esittelevät yritystäsi vielä monia vuosia eteenpäin.

A-standi tehokkaaseen viestintään

Suosituimmat mainostelineemme ovat A-standit, jotka ovat kestäviä ja tehokkaita katumainostajia. Voimme kustomoida A-standin juuri sinun yrityksellesi brandisi väreillä, logoilla ja sloganilla. A-standiin voit vaihtaa viestiä ja tarjoustasi vaikka päivittäin.

Roll-up on kätevä ja kevyt mainosteline

Roll-up on näyttävä ratkaisu ja sopii erinomaisesti pienempiin yritystilaisuuksiin tai mainostamaan ehdokkaita vaalien aikaan. Roll-upin teline on kestävää alumiini, joka tekee siitä kevyen ja kestävän. Roll-up kulkee kätevästi tilauksen mukana tulevassa kantokassissaan.

Lippu tai banderolli ulkomainontaan

Mainostelineistä liput ovat kaikkein persoonallisimpia. Tuuli tekee lipusta muita mainostelineitä elävämmän ja siksi myös kiinnostavamman. Kokeile lippua ulkona pidettävissä tilaisuuksissa.

Banderolli on lippu jämäkämpi mainosteline. Se on kestävää muovia ja sopii pitkäaikaiseen mainostamiseen ulkoilmassa esimerkiksi silloilla kestävyytensä ansiosta. Se sidotaan jämäkästi purjerengaskiinnityksellä paikalleen vaikka useiksi kuukausiksi.

Mainostelineet messuille ja muihin tapahtumiin

Messuille tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisua. Tarjoamme kaiken kojuillesi esitteistä messuseiniin, ethän myöskään unohda promootiotuotteita.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP