fbpx
18.4.2017

Kirjaset

Kirjaset – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika: 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Tuoteluettelot, koulutusoppaat & mainostaminen
  • Kirjaset toimitetaan taitettuina ja niitattuina
  • Valitse premium, väri- tai mustavalkoiset kirjaset

MEB:in kirjaset sopivat moneen käyttötarkoitukseen

MEB:in kirjaset sopivat tuotekatalogeiksi, ohjekirjoiksi sekä moneen muuhun. Tee vaikutus houkuttelevilla mainoslehtisillä tai tiedota ammattimaisesti taitetuilla vuosikertomuksilla.  Meillä on useiden vuosien kokemus monisivuisten esitteiden ja kirjasten tekemisestä. Olemme tehneet kirjasista vuosikertomuksia, tuotekuvastoja, nuottivihkoja sekä portfolioita. Kirjaset ovat monipuolinen tuote, josta teemme myös hinnastoja ja katalogeja.
Voimme tulostaa sivut haluamallesi papereille sekä kansittaa kirjaset paksummalla paperilla kestävyyden lisäämiseksi. Kustomoinnin ansiosta vihkosen sopivat moniin käyttötarkoituksiin. Meillä on laaja valikoima custom kokoja, mutta voimme tehdä kirjaset juuri sinun mittojesi mukaan. Meiltä löytyy useita erilaisia sidontavaihtoehtoja ja voimme viimeistellä vihkosesi useilla erilaisilla kansivaihtoehdoilla.

Meiltä kirjaset kaikkiin tarpeisiin

Haluatko tiedottaa ammattimaisesti? Teemme järjestölehdet, asiakaslehdet yhdistys- tai ammattilehdet kustannustehokkaasti jokaiseen budjettiin. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia papereita ja jälkikäsittelyjä, jotta lehtesi erottuu joukosta. Haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua sinulle helposti ja edullisesti.

Saat juuri sitä mitä haluat

Meillä on kokemusta yksilöiden ja yritysten auttamisesta esittelemään brändiään ammattimaisesti ja houkuttelevasti. Kerro yrityksesi tarina visuaalisesti kirjasella. Teemme monisivuisetkin kirjaset kustannustehokkaasti. Voimme käyttää joko halpaa tulostinpaperia tai voit valita useista premium erikoispapereistamme.Meiltä löydät vaihtoehdon kaiken kokoisille yrityksille.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP