fbpx
18.4.2017

Kaiverruspalvelu

Kaiverruspalvelut – Helposti & Nopeasti

Delivery time: 2-3 days

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

MEB:n koneet voivat kaivertaa laajan valikoiman materiaaleja ja lopullisia tuotteita. Kaiverramme esimerkiksi lahjoja, koruja, laattoja. Tule juttelemaan liikkeeseemme tai laita meillä sähköpostia jos haluaisit kaiverruksen tiettyyn esineeseen.

Omien tuotteiden kaiverrus

Voit tuoda meille melkein minkä vaan tuotteen, jossa on kova pinta. Kaivertaminen tekee lahjastasi henkilökohtaisen, hinnoittelu alkaa 21€ ensimmäisestä tuotteesta. Tuo esineesi näytteelle meidän toimipisteeseen, niin tarkistamme, että siihen saa kaiverruksen. Esineesi koko, muoto ja valmistusmateriaali kaikki vaikuttavat siihen, voiko sitä kaivertaa. Parhaimmat tulokset saa, jos kaiverrettu alue olisi mahdollisimman tasainen.

Metalliin kaivertaminen

Metaliset esineet kuten hopealusikat, love locks:it ja taskumatit ovat suosittuja. Kaiverrutamme myös joitain koruja.

Puuhun kaivertaminen

Laaserilla teemme kaiverruksia puisiin esineisiin kuten rumpupalikoihin ja leikkuulautoihin. Kaiverretut voiveitset tai kuksat onnistuvat myös, ja niistä saa hyviä yrityslahjoja.

Lasiin kaivertaminen

Meillä on laaja valikoima laseja kaiverrettaviksi, mutta voimme myös kaivertaa asiakkaiden omia lasiesineitä. Tyypillisiä sellaisia ovat esimerkiksi shampanja lasit tai lasikulhot, joissa on litteä pinta.

Muoviin kaivertaminen

Saamme kaiverrettua sen lisäksi joihinkin muovisiin esineisiin, kuten iPad:ien takakansiin tai muihin elektronisiin tuotteisiin.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP